Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 . Kaptanim ben 97.5u gordugumde yada yakin oldugumda listeye dahil olayim o zaman olur mu. Zaten menumu her gun paylasiyorum. :)

Nasıl istersen canım sonuçta listede olmasakta burada kiloları gönderip hoş sohbetimizi ederiz motivasyonun devamlı yüksek olacak nasılsa

Nasıl istersen canım sonuçta listede olmasakta burada kiloları gönderip hoş sohbetimizi ederiz motivasyonun devamlı yüksek olacak nasılsa
Listeye girmenin tadi ayri tabi :) sadece grubu etkilemek istemiyorum. Esimde sagolsun destek bu kez. Zaten diyetisyene kendi goturdu. Ben hep istiyordum o az ye dikkat et diyordu ama benden tatli pasta borek bekliyordu. Simdilik istemiyor gibi insallah boyle devam eder. Buraya yazmakta acayip motive ediyor beni.

Sagol banu abla kuzum iyide bu doktorlar ne diye okadar okumuşlar bilmiyom kiz kusuyo hicbisey yemiyo diom zorla veriyosun dio hicam 10 aya girecek hic bisey vermiyim mi yemese diom yemezse verme dio istahsiz hic istah ilaci yokmu diom oyle bir ilac yok dio ee dedim ben bu kiza ne yapacam yani he birde aksamdan öksürüyo uyuyamiyo niye diom zorla yemek vermissin cigerlerine kacirmissin dio allahim çıldırdım bunlar bazen bosuna dayak yemio ha zor tuttum kendimi

,
canım sağol yanlış anlama bazen bunları bilmek insana tesellli oluyo ,
olaya dışarıdan bakınca daha iyi değerlendiriyosun, benim eşimde seninki gibi alttan alır şımartır bazen yersiz, bide bakmışsın deli olmuş çıkmış, belkide öfke kontrolü ondada var, gelgitteydim acaba bu adamla evliliğim devam etmelimi diye bu yazdıkların biraz teselli oldu, sonuçta hep canavar değil diye değerlendirebiliyorum şu anda.. ben sabredicem bu sefer iyice aklı başına gelsin, gelmiyosa bakıcam artık

Aynen cnm esimde oyle biraz alinganlik yapsam her dakika konusmak ister sirnasir ozur diler dk basi arar mesela gecen yaptiklarini anlattim ya ertesi sabah işe gitde arayacak ozur dileyecek biliyorum oyuzden kizdim sakin yarin ozur dileyip sirnasma die ama gel gor ki bu cinnet anıni ne yapacaz bilmiyorum

Tabi bu her evlilikte boyle degil ama eminimki çoğu evlilikte sıkıntılar var anlatilamayan

Bi nebzede olsa icin hafiflrdiyse ne guzel cok takmamak lazim tabi basta canini okumak lazim burnu surtunsun zaten sonra bak herseyin duzeldigi gibi bu kusluklerde duzelecek biraz sabir sadece

evet canım herkes açmıyo derdini bi kendin sorunlusun sanıp haksızlık sanıp üzülüyosun, sabretmek en güzeli, Allah büyük

Hayırlı akşamlar
Hemen menumu paylasayim aksam tekrar gelirim

Sabah
Yarim bardak misir gevregi
Yarim bardak süt

Ara
1 elma

Oglen

4 yemek kasigi kereviz yemegi
Domates
1 kk peynir (evde yogurt yoktu)
1 dilim çavdar ekmegi

Ara
2 galeta

Aksam
1 kepce corba
4 yemek kasigi kereviz yemegi
Salata

Ara
1 elma
1 bardak tarcinli sut icecegim insallah

Su 2 lt olmustur
Spor bugun yok

afiyet olsun çok güzel bir menu

Merhaba kizlar bugun yediklerimi yazim
Sabah kahvalti ogle saatinde oldu tahlilden dolayi saat 1 de
2 yumurtayla omler 1 tane zeytin ceyrek lavas 2 ince dilim kaşar yesilcay

Kizimin corbasindan bir kasik aldim

Saat 18 de 4 yk bulgur pilavı 3kofteli sulu yemek iki parçacık ekmek

Simdilik 1.5 litre su 3 litreyi tamamlayacam allahin izniyle

Spor 1 saat yürüyus

gerci saat 9.45 de evden ciktim 1 de eve vardim 3 saat ayaktaydim ama biz bir saat yaya gidip yaya gelmeyi sayalim

İyi aksamlar. Bende menümü yazayım.

Sabah
1 incir
2 yumurta
Peynir
3 zeytin
2 dilim t.b.ek

Ara
Türk kahvesi
İncir

Öğle
Bulgur çorbası
Bol yoğurtlu kırmızı lahana salatası

Ara
1 cay bardağı leblebi

Aksam
Çorba
Patates salatası

Su 2.5lt

Spor Bugün temizlik yaptığımdan yürüyemedim ama bütün gün hareket halindeydim

Sabah
Menemen
Bi bardak kefir
Yarım avokado
Bi küçük havuç
Bi dilim tb ekmeği

Öğlen
Tarçınlı elma
Bir bardak badem sütü

Akşam
Bir tabak midyeli sebzeli bulgur pilavı

10000 adım /tempolu

Iyi akşamlar
Bugun yediklerim
Sabah yumurta peynir zeytin bir ymk kaşığı doğal pekmez iki dilim ekmek

Ara ceviz üç dört

Öğlen kuru fasulye acı biber kozlenmis iki dilim ekmek

Ara portakal doymayinca bi parça ekmek peynir zeytin (bu aralar doymuyorum nedense

Aksam kuru fasulye üç kaşık bol tavuklu karabiberli pirinç pilavı yoğurt

Yarım saat spor
Toplam bugünkü sporum bir saat

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Çok şükür bugünüde bitirdik

Akşamlık 1.5 tabak çorba içtim ve 1 parça ekmekle 5 adet zeytin yedim ( nedense midem bulanıyor bugün )
Sanırım yarın Göğüs Ultrasonu için biraz heycan yaptım ondandır diye düşünüyorum
İnşallah yarın hayırlı haberlerle dönerim öğleden sonra

Yine sabahtan sokaklara atacağım kendimi İnşallah çok fazla bekletmezler ultrason için ( hesapta randevulu ama genelde 1 saat falan bekletebiliyorlar ) ondan sonrada tekrar Endokrine geçiceğim şu sıkıntılı ilaç raporunu düzenleteyim birde piyasada olmayan ilacıda değiştirteyim

Eşim henüz gelmedi ama oda birazdan gelir sanırım

Canım menün gerçekten harika eminim sen kısa sürede eski kilona dönersin

Harikasın canım sende
Hele su süper ötesi ben 2 litre içebildim bugün yatana kadar 3 olur inşallah

Canım seninde menün gayet güzel Temizlik zaten en eforlu spor ona takılma

Merhabaaa benim dun 40 dk civari yuruyusum var :)))

Hemen kayıt ettim senin sporunu canım yalnız gözden kaçırmamış olmak için soruyorum haftasonu yada dün varmıydı sporun ben yok diye biliyorum da eksik olmasın

Sabah
Menemen
Bi bardak kefir
Yarım avokado
Bi küçük havuç
Bi dilim tb ekmeği

Öğlen
Tarçınlı elma
Bir bardak badem sütü

Akşam
Bir tabak midyeli sebzeli bulgur pilavı

10000 adım /tempolu

Canım harika bir menü 10 000 adımı da ben 1 saat olarak kayıt altına alıyorum uygundur sanırım süreyi biliyorsan ona göre yazayım

Süre bilmiyorum canım ya dikkat etmedim açıkçası adımsayarla yürüyorum ben adım sayısına dikkat ediyorum. Ama bir dahakine saate de bakarım şimdilik 1 saat say

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…