- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
oynakbasi34 . Kaptanim ben 97.5u gordugumde yada yakin oldugumda listeye dahil olayim o zaman olur mu. Zaten menumu her gun paylasiyorum. :)
Listeye girmenin tadi ayri tabi :) sadece grubu etkilemek istemiyorum. Esimde sagolsun destek bu kez. Zaten diyetisyene kendi goturdu. Ben hep istiyordum o az ye dikkat et diyordu ama benden tatli pasta borek bekliyordu. Simdilik istemiyor gibi insallah boyle devam eder. Buraya yazmakta acayip motive ediyor beni.Nasıl istersen canım sonuçta listede olmasakta burada kiloları gönderip hoş sohbetimizi ederiz motivasyonun devamlı yüksek olacak nasılsa
Maalesef var öyle patavatsız insanlar
Bence bir daha çağırlarsa ve yine o kadın o tür bir söz söylerse kesinlikle tepkini ver
Kusura bakmayın ama herşey Allahtan en azından ben yuvamda huzurluyum ve özellimle ilgili kimseden akıl almaya ihtiyacım yok şükür benim aklım bana yetiyor de en azından
Öyleleri her şeye maydanoz olma hakkını görüyorlar kendilerinde ve sınır koymazsan yarın öbür gün af edersin yatak odanla ilgili bir soru sorar yada akıl verir
Sen mutlu ol gerisini boşverAllahın izniyle o mucizede vakti zamanı gelince yola çıkar
Rabbim cümlemizin yuvasında huzuru daim etsin ....Aminnnn
Umarım bütün eşler yaptıkları o sinir anında ( sevdiklerinde çok eminim ) saçma sapan şeyler konusunda akıl fikir verir onlarda ileride bu günleri hatırladıkça yaptıklarından pişman olup ona göre davranırlar
Allah kimseyi şaşırtmasın ....Aminnnn
İyi olmuş canım en azından fırsat bulmuşken sende değerlerine baktırabildininşallah sonuçlarda güzel çıkar yada eksiklik varsada telafisi edilir
Kuzuda iyidir inşallah
Allah yardımcın olsun canımfazla kaçırmamaya çalış nasılsa misafirlerin gidince sporunuda yaparsın
Hemen ekledim canımharikasın
,Cnm olay farkliymis bence konusmamakta haklısın benim esimde de ofke kontrolu var gecen hafta tartistik ben yemek yapiyodum ona sonra gitti yataga girdi bende alttan almak niyetine kaldirdim kalk yemek ye tabi bizimki nazlaniyo yemiyecem yemiyecm falan derken benim israrlarimdan sonra dedimki simdi bu sekil yapip sakın yarin yanima sirnasma dokunma bana dememe kalmadan adam zivanadan cikti
o hincla yataktan kalkar kalkmaz gardırop kapagina iki kere ayagiyla tekme vurdu aynaydi allahtan kirilmadi sonra koridordaki biblolari firlatti salona gecip buyuk saksi cicegimi kalin dalindan tutup yere vura vura kirdi vazosunu tabi bu seslerde kizim agladi korktu tabi bziimkinin o sinirle umurunda degil ben agladim özür diledim sirf kendine geldin toplasın kizim korkmasın die en cokta o esnada o cinnetle bicak alıp bisey yapar die korkmadim degil hani gerçekten bu ofke problemini ne yapacaz bilmiyorum
Normalde benim nazlanmalarimi hep alttan alir kavga etsek hep o özür diler arar kuslugu uzatmaz ama ayda yilda bi cinnet ani var onuda allah korusun birgun elinden bi kaza çıkar die korkuyorum
Bunlari niye anlattım hemen hemen butun evliliklerde sıkıntılar var inan bunca sey yasadim ilk defa buraya yazdim ailem uzulmesin die soylemedim
,
canım sağol yanlış anlama bazen bunları bilmek insana tesellli oluyo ,
olaya dışarıdan bakınca daha iyi değerlendiriyosun, benim eşimde seninki gibi alttan alır şımartır bazen yersiz, bide bakmışsın deli olmuş çıkmış, belkide öfke kontrolü ondada var, gelgitteydim acaba bu adamla evliliğim devam etmelimi diye bu yazdıkların biraz teselli oldu, sonuçta hep canavar değil diye değerlendirebiliyorum şu anda..ben sabredicem bu sefer iyice aklı başına gelsin, gelmiyosa bakıcam artık
evet canım herkes açmıyo derdini bi kendin sorunlusun sanıp haksızlık sanıp üzülüyosun, sabretmek en güzeli, Allah büyükAynen cnm esimde oyle biraz alinganlik yapsam her dakika konusmak ister sirnasir ozur diler dk basi arar mesela gecen yaptiklarini anlattim ya ertesi sabah işe gitde arayacak ozur dileyecek biliyorum oyuzden kizdim sakin yarin ozur dileyip sirnasma die ama gel gor ki bu cinnet anıni ne yapacaz bilmiyorum
Tabi bu her evlilikte boyle degil ama eminimki çoğu evlilikte sıkıntılar var anlatilamayan
Bi nebzede olsa icin hafiflrdiyse ne guzel cok takmamak lazim tabi basta canini okumak lazim burnu surtunsun zaten sonra bak herseyin duzeldigi gibi bu kusluklerde duzelecek biraz sabir sadece
afiyet olsun çok güzel bir menuHayırlı akşamlar
Hemen menumu paylasayim aksam tekrar gelirim
Sabah
Yarim bardak misir gevregi
Yarim bardak süt
Ara
1 elma
Oglen
4 yemek kasigi kereviz yemegi
Domates
1 kk peynir (evde yogurt yoktu)
1 dilim çavdar ekmegi
Ara
2 galeta
Aksam
1 kepce corba
Salata
Ara
1 elma
1 bardak tarcinli sut icecegim insallah
Su 2 lt olmustur
Spor bugun yok
Hayırlı akşamlar
Hemen menumu paylasayim aksam tekrar gelirim
Sabah
Yarim bardak misir gevregi
Yarim bardak süt
Ara
1 elma
Oglen
Domates
1 kk peynir (evde yogurt yoktu)
1 dilim çavdar ekmegi
Ara
2 galeta
Aksam
1 kepce corba
Salata
Ara
1 elma
1 bardak tarcinli sut icecegim insallah
Su 2 lt olmustur
Spor bugun yok
Merhaba kizlar bugun yediklerimi yazim
Sabah kahvalti ogle saatinde oldu tahlilden dolayi saat 1 de
2 yumurtayla omler 1 tane zeytin ceyrek lavas 2 ince dilim kaşar yesilcay
Kizimin corbasindan bir kasik aldim
Saat 18 de 4 yk bulgur pilavı 3kofteli sulu yemek iki parçacık ekmek
Simdilik 1.5 litre su 3 litreyi tamamlayacam allahin izniyle
Spor 1 saat yürüyus
gerci saat 9.45 de evden ciktim 1 de eve vardim 3 saat ayaktaydim ama biz bir saat yaya gidip yaya gelmeyi sayalim
İyi aksamlar. Bende menümü yazayım.
Sabah
1 incir
2 yumurta
Peynir
3 zeytin
2 dilim t.b.ek
Ara
Türk kahvesi
İncir
Öğle
Bulgur çorbası
Bol yoğurtlu kırmızı lahana salatası
Ara
1 cay bardağı leblebi
Aksam
Çorba
Patates salatası
Su 2.5lt
Spor Bugün temizlik yaptığımdan yürüyemedim ama bütün gün hareket halindeydim
Merhabaaa benim dun 40 dk civari yuruyusum var :)))
Sabah
Menemen
Bi bardak kefir
Yarım avokado
Bi küçük havuç
Bi dilim tb ekmeği
Öğlen
Tarçınlı elma
Bir bardak badem sütü
Akşam
Bir tabak midyeli sebzeli bulgur pilavı
10000 adım /tempolu
Süre bilmiyorum canım ya dikkat etmedim açıkçası adımsayarla yürüyorum ben adım sayısına dikkat ediyorum. Ama bir dahakine saate de bakarımSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Çok şükür bugünüde bitirdik
Akşamlık 1.5 tabak çorba içtim ve 1 parça ekmekle 5 adet zeytin yedim ( nedense midem bulanıyor bugün )
Sanırım yarın Göğüs Ultrasonu için biraz heycan yaptım ondandır diye düşünüyorum
İnşallah yarın hayırlı haberlerle dönerim öğleden sonra
Yine sabahtan sokaklara atacağım kendimiİnşallah çok fazla bekletmezler ultrason için ( hesapta randevulu ama genelde 1 saat falan bekletebiliyorlar ) ondan sonrada tekrar Endokrine geçiceğim şu sıkıntılı ilaç raporunu düzenleteyim birde piyasada olmayan ilacıda değiştirteyim
Eşim henüz gelmedi ama oda birazdan gelir sanırım
Canım menün gerçekten harikaeminim sen kısa sürede eski kilona dönersin
Harikasın canım sende
Hele su süper ötesiben 2 litre içebildim bugün yatana kadar 3 olur inşallah
Canım seninde menün gayet güzelTemizlik zaten en eforlu spor ona takılma
Hemen kayıt ettim senin sporunu canımyalnız gözden kaçırmamış olmak için soruyorum haftasonu yada dün varmıydı sporun ben yok diye biliyorum da eksik olmasın
Canım harika bir menü10 000 adımı da ben 1 saat olarak kayıt altına alıyorum uygundur sanırım süreyi biliyorsan ona göre yazayım
2 sene öncesi işini görürmüKizlar direksiyon kursuna giden oldu mu bu son donemlerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?