- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Tşk ederiz Banu abla söylerim sancı çekerken insCanım özel derse bence para verme haftasonları eşin ufak ufak alıştırsın senidediğin gibi bir tek okula yürüme fırsatın oluyorsa ondan vazgeçme maalesef o direksiyon koltuğu öyle bir meret ki insan popişi deydirince kalkmak istemiyor Ben hamileyken babam bana araba almıştı ( neymiş torunu üşümesinmiş ) ve senelerce her yere arabayla gittim evet çok çok zevkli ki ben İstanbul trafiğinde bile usta şoförlere bile kafa tutacak kadar ustayım diyebilirim ama maalesef bazen kendi kendime belki o araba olmasaydı bukadar almazdım diye düşünmüyorda değilim
Bir kaç sene evvel eşim kendine de araba alınca 2 arabanın masrafı ağır geldi ve o kendi düldülünü 1 sene sonra sattı tabi işe arabayla gidip gelmenin zevkine varınca benim arabaya el koydubazen iyikide koydu diyorum en azından arada alıyorum artık arabayı ve gidebileceğim yerlere yürüyerek yada minibüsle gidiyorum ( zaten minibüslerin geçtiği yolların haricinde de yürüme mesafeleri var )
Yine sen bilirsin ama bence eşinden öğrenüstelik arkadaşının eşinin para istemesi bile bana göre yanlış
Banada iki arkadaş rica etti hatta onlarda kız yabancıya vereceğimize sana verelim dediler kızdımasla öyle şey olmaz hem yardımcı olmuş olurum hemde o bahaneyle görüşmüş oluruz dedim şimdi havaların hafif ısınmasını bekliyoruz ki hani zaten acemiken birde yağmur kar falan bastırıpda daha çok panik yaptırmasın
Eşleri kendi arabalarını seve seve bana teslim ediyorlartrafiğin sakin olduğu bir yere kadar ben kullanıp onlara teslim edeceğim sonra alıştırma bitince dönüşte yine ben kullanırım bana kalsa benim arabaylada olurda her ikisininde eşi yok sonuçta bizim arabaya alışmaları lazım dediler Ne olacak sanki elime mi yapışır hem sevaptır
Allah razı olsun canımAman herşeyi bir düzene sokayım şu doktor işleri bitsin de en azından kilo vermeye başlarsam tamamen kendime vakit ayırabileyim
Sanada iyi geceler canım
Canım hiçmi güvendiğin bir komşun yok bir iki saat idare etsinbenim bildiğim sınava çocuğunla gidersen almayabilirler sonuçta sözlü sınavda dikkatini dağıtır kursta belki göz yumarlar bir kerelik ama sınavda sanmıyorum.
Kız ben yakın olsaydım valla bakardım seve seve
Umarım bir çare bulursun olmadı eşine rica et bir şey uydurup gelsin işten
Hadi bakalım hayırlısı canım
İnşallah Sezeryan değilde suni sancı olur ( her iki kızımıda suni sancıyla doğurdumbirinde suyum geldi diğerinde ilki suni sancı olduğu için ikincide öyle görünür sancın olmayabilir demişti doktorum )
Emin ol Suni sancıyla normal doğum çok daha çabuk toparlanmasını sağlar hem dikiş derdi olmaz
Bu arada doğum normal olursa hemen göbişini sıkıca sarın yada kum torbası koyunen azından doğum sonrası göbişi kalmasın ben her seferinde unuttum
Birde doğum anında edilen dualar kabul olursana zahmet bizim içinde dua ettir özellikle 8. takım kaptanı banu çok zayıflasın desin
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallahAminnnnnn
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
İyi geceler sanada
Gunaydinllaaaarrrr
Banu abla hayırlısıyla git gel
Avsumay amin inş canım
Kızlar bende hazirlanayim yarım saat sonra çıkacağız
günaydın canimGünaydın herkese
Esimin ogretmeye vakti olmuyor banu abla. Ozel dersi 60 tlye almislar hocadan. Ben yanlis yazmisim sanirim. :)Canım özel derse bence para verme haftasonları eşin ufak ufak alıştırsın senidediğin gibi bir tek okula yürüme fırsatın oluyorsa ondan vazgeçme maalesef o direksiyon koltuğu öyle bir meret ki insan popişi deydirince kalkmak istemiyor Ben hamileyken babam bana araba almıştı ( neymiş torunu üşümesinmiş ) ve senelerce her yere arabayla gittim evet çok çok zevkli ki ben İstanbul trafiğinde bile usta şoförlere bile kafa tutacak kadar ustayım diyebilirim ama maalesef bazen kendi kendime belki o araba olmasaydı bukadar almazdım diye düşünmüyorda değilim
Bir kaç sene evvel eşim kendine de araba alınca 2 arabanın masrafı ağır geldi ve o kendi düldülünü 1 sene sonra sattı tabi işe arabayla gidip gelmenin zevkine varınca benim arabaya el koydubazen iyikide koydu diyorum en azından arada alıyorum artık arabayı ve gidebileceğim yerlere yürüyerek yada minibüsle gidiyorum ( zaten minibüslerin geçtiği yolların haricinde de yürüme mesafeleri var )
Yine sen bilirsin ama bence eşinden öğrenüstelik arkadaşının eşinin para istemesi bile bana göre yanlış
Banada iki arkadaş rica etti hatta onlarda kız yabancıya vereceğimize sana verelim dediler kızdımasla öyle şey olmaz hem yardımcı olmuş olurum hemde o bahaneyle görüşmüş oluruz dedim şimdi havaların hafif ısınmasını bekliyoruz ki hani zaten acemiken birde yağmur kar falan bastırıpda daha çok panik yaptırmasın
Eşleri kendi arabalarını seve seve bana teslim ediyorlartrafiğin sakin olduğu bir yere kadar ben kullanıp onlara teslim edeceğim sonra alıştırma bitince dönüşte yine ben kullanırım bana kalsa benim arabaylada olurda her ikisininde eşi yok sonuçta bizim arabaya alışmaları lazım dediler Ne olacak sanki elime mi yapışır hem sevaptır
Allah razı olsun canımAman herşeyi bir düzene sokayım şu doktor işleri bitsin de en azından kilo vermeye başlarsam tamamen kendime vakit ayırabileyim
Sanada iyi geceler canım
Canım hiçmi güvendiğin bir komşun yok bir iki saat idare etsinbenim bildiğim sınava çocuğunla gidersen almayabilirler sonuçta sözlü sınavda dikkatini dağıtır kursta belki göz yumarlar bir kerelik ama sınavda sanmıyorum.
Kız ben yakın olsaydım valla bakardım seve seve
Umarım bir çare bulursun olmadı eşine rica et bir şey uydurup gelsin işten
Hadi bakalım hayırlısı canım
İnşallah Sezeryan değilde suni sancı olur ( her iki kızımıda suni sancıyla doğurdumbirinde suyum geldi diğerinde ilki suni sancı olduğu için ikincide öyle görünür sancın olmayabilir demişti doktorum )
Emin ol Suni sancıyla normal doğum çok daha çabuk toparlanmasını sağlar hem dikiş derdi olmaz
Bu arada doğum normal olursa hemen göbişini sıkıca sarın yada kum torbası koyunen azından doğum sonrası göbişi kalmasın ben her seferinde unuttum
Birde doğum anında edilen dualar kabul olursana zahmet bizim içinde dua ettir özellikle 8. takım kaptanı banu çok zayıflasın desin
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallahAminnnnnn
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
İyi geceler sanada
canım derste bebegini yanına almana izin verselerde illaki yanında birini götürmen gerek bebeğine bakması için bide bebeğin yanında olursa derse konsantre olman zor olur ağlarsa falan stres yaparsın ben geçen kışın başında özel ders almıştım oğlum halasıyla yanımızda geldi bisefer ders boyunca gerginlik oldu sıkıldı arabada ağladı öyle olunca derse adapte olamıyosunSu perisi86 kiss ben cok ter kan icinde kaliyon incede giyindigim halde acaba cok zor hareketler oldugu icinmi oluyo bilmiyorum
oynakbasi34 yok banu abla eltilerim var ama eşim ailesinden gizli kayit yapti beni o yuzden kimseye birakamiyorum komşularla hicbir ilişkim yok tanimam etmem zaten sınav da degilde direksiyon kursunda bebekle gidilebiliyo mu onu merak ediyorum
Diademe canim sanirim sen turkiyede girmedin dimi direksiyon kursuna cocukla gidilebilir mi yada gelenler oldu mu sen gidince gozune carptimi
Su perisi86 kiss ben cok ter kan icinde kaliyon incede giyindigim halde acaba cok zor hareketler oldugu icinmi oluyo bilmiyorum
oynakbasi34 yok banu abla eltilerim var ama eşim ailesinden gizli kayit yapti beni o yuzden kimseye birakamiyorum komşularla hicbir ilişkim yok tanimam etmem zaten sınav da degilde direksiyon kursunda bebekle gidilebiliyo mu onu merak ediyorum
Diademe canim sanirim sen turkiyede girmedin dimi direksiyon kursuna cocukla gidilebilir mi yada gelenler oldu mu sen gidince gozune carptimi
Esimin ogretmeye vakti olmuyor banu abla. Ozel dersi 60 tlye almislar hocadan. Ben yanlis yazmisim sanirim. :)
Kahvaltım
İki haşlanmış yumurta
Yarım havuç
Yarım avokado
İki kk kaşar
4 zeytin
Bir inçe dilim tb ekmeği
Yeşil çay
Bu arada sabah dayanamayıp tartıya çıktım, gördüğüme inanamadım
Merhaba kızlar Dr geldik açılma sancısı yok herşey normal pazar günü kontrole çağırdı
Kızkardeşim psikolojik doguramam deyip eve gelince ağladı sezeryan istiyorum diyor
Eside galiba kabul etmiyor
Evine gitmesine izin vermedim ağrısı var çatı muayenesi yaptılar
Öyle uykum varki ölüyorum uykusuzluk ve yorgunluktan
kız kardeşin hiç korkmasın ben 2 çocugumuda suni sancıyla doğurdum ikinci gün ayaktaydım her işimi kendim yaptım sezeryan sonradan zor oluyo ağrısı dikişi offf bide bebeğin ağzına anne sütünden önce 1-2 damla zemzem damlatılan çocuk akıllı olurmuş kızımda yapmıştım çok akıllıydı bebekliği oğlumda unuttuk sabahlara kadar nöbet tuttuk 3 yaşına kadar :))Merhaba kızlar Dr geldik açılma sancısı yok herşey normal pazar günü kontrole çağırdı
Kızkardeşim psikolojik doguramam deyip eve gelince ağladı sezeryan istiyorum diyor
Eside galiba kabul etmiyor
Evine gitmesine izin vermedim ağrısı var çatı muayenesi yaptılar
Öyle uykum varki ölüyorum uykusuzluk ve yorgunluktan
eşim süpriz yapmış diyetisyen randevusu almış ama taaa 1 marta birlikte gidicez inşallah böylelikle kaçamak yapma şansımda kalmaz çok zor kilo veriyorum belki bi problem vardır diyetisyenle daha rahat olur belki tahlil falan yapıyolarya 8 10 tame tahlil istemiş
Eveeeeeeeeeeeetttttt lütfen kiz ismim arife bu arada öyle etsinSelamün Aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı günler
Çok şükür evime döndüm
Hastanede şansıma baya beklemek zorunda kaldım ultrason için ama şükürler olsun ki anormal hiç bir durum yokmuşhatta beklerken endokrin doktoruna gidip rapordaki değişikliği yaptırdım ilacımı değiştirttim eve gelirken de sağlık ocağına uğrayıp İğnelerimi yaptırdım eczaneden de ilaçlarımı aldım
Kızın okuldan çıkmasına yarım saat olunca Anneme de bir kahve içmeye uğradım ( tekrar bayırı çıkmak zorunda kalmıyayım diyehazır okulun hemen karşısında oturuyor )
İYi oldu hem oda rahatladı hemde 1 haftadır görüşemiyorduk
Şimdi bir yorgunluk kahvesi içip az yatak odamda dolapları düzenlerim diye düşünüyorumakşamda arkadaşa çaya gideceğiz tabi gidene kadar her fırsatta buraya bakar yazarım laptobu yatağın üzerine atarım da arada sayfa yenilerim bir yandanda müzik dinlerim
Valla sanmıyorum izin versinler canım sonuçta senin dikkatin dağılmasa başkasınınki dağılırYa olmadı eşinle görüş eğer tamam derse alışverişe gidiceğim durmuyor ayağı yapsan aynı apartmanda oturmuyorsanız zaten görmezler ellerin boşmu dolumu eve götürdüm öyle geldim kızı almaya dersin yada eşin iş dönüşü alır
En azından bu seferlik öyle yaparsan sorarsın durumu izah edersin belki kurs kabul eder yada orada kızı oyalayacak biri vardır da sonraları sıkıntı olmaz
Özel hocaysa o zaman normaldır canım ücretumarım sende alışırsın trafiğe
Menüler güzel valla ben bile merak ettim cuma ne göreceksin diye
Maşallah diyelim ve bol suyla devam canım
Hayırlısı canımiyi yapmışsın salmamakla gece acil sancısı tutar yada suyu gelirse zaten sende yanında olursun
Kardeşine söyle normal doğum dünyanın en güzel şeyi ve emin olsun o kuzuyu göğsüne verdikleri an sanki o anki sancıları hiç çekmemiş gibi geliyor insanaBen yine olsa kesinlikle normal doğum derim o an çok canı yanıyor ama unutmasın ki Rabbim okadar güzel ayarlamış ki herşeyi o anda çekilen sancı unutulmasa insanlar asla ikinciyi bile doğurmazdı değil 3 ... 4... 5
Evladının o cennet kokusunu aldığı an herşey rüya gibi geliyor insanaRabbim arzu eden herkesede en kısa zamanda nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhh.......Aminnnnnn
Kız unutmadan kızkardeşine söyle de hani dua edecek ya bize :) beni zaten unutmasında özellikle @Diademe için dua etsinRabbim inşallah onada müjde vermeyi nasip eder .....Aminnnnnn
Kaptancım buarada beni düşündüğün içinde coooook teşekkür ederimSelamün Aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı günler
Çok şükür evime döndüm
Hastanede şansıma baya beklemek zorunda kaldım ultrason için ama şükürler olsun ki anormal hiç bir durum yokmuşhatta beklerken endokrin doktoruna gidip rapordaki değişikliği yaptırdım ilacımı değiştirttim eve gelirken de sağlık ocağına uğrayıp İğnelerimi yaptırdım eczaneden de ilaçlarımı aldım
Kızın okuldan çıkmasına yarım saat olunca Anneme de bir kahve içmeye uğradım ( tekrar bayırı çıkmak zorunda kalmıyayım diyehazır okulun hemen karşısında oturuyor )
İYi oldu hem oda rahatladı hemde 1 haftadır görüşemiyorduk
Şimdi bir yorgunluk kahvesi içip az yatak odamda dolapları düzenlerim diye düşünüyorumakşamda arkadaşa çaya gideceğiz tabi gidene kadar her fırsatta buraya bakar yazarım laptobu yatağın üzerine atarım da arada sayfa yenilerim bir yandanda müzik dinlerim
Valla sanmıyorum izin versinler canım sonuçta senin dikkatin dağılmasa başkasınınki dağılırYa olmadı eşinle görüş eğer tamam derse alışverişe gidiceğim durmuyor ayağı yapsan aynı apartmanda oturmuyorsanız zaten görmezler ellerin boşmu dolumu eve götürdüm öyle geldim kızı almaya dersin yada eşin iş dönüşü alır
En azından bu seferlik öyle yaparsan sorarsın durumu izah edersin belki kurs kabul eder yada orada kızı oyalayacak biri vardır da sonraları sıkıntı olmaz
Özel hocaysa o zaman normaldır canım ücretumarım sende alışırsın trafiğe
Menüler güzel valla ben bile merak ettim cuma ne göreceksin diye
Maşallah diyelim ve bol suyla devam canım
Hayırlısı canımiyi yapmışsın salmamakla gece acil sancısı tutar yada suyu gelirse zaten sende yanında olursun
Kardeşine söyle normal doğum dünyanın en güzel şeyi ve emin olsun o kuzuyu göğsüne verdikleri an sanki o anki sancıları hiç çekmemiş gibi geliyor insanaBen yine olsa kesinlikle normal doğum derim o an çok canı yanıyor ama unutmasın ki Rabbim okadar güzel ayarlamış ki herşeyi o anda çekilen sancı unutulmasa insanlar asla ikinciyi bile doğurmazdı değil 3 ... 4... 5
Evladının o cennet kokusunu aldığı an herşey rüya gibi geliyor insanaRabbim arzu eden herkesede en kısa zamanda nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhh.......Aminnnnnn
Kız unutmadan kızkardeşine söyle de hani dua edecek ya bize :) beni zaten unutmasında özellikle @Diademe için dua etsinRabbim inşallah onada müjde vermeyi nasip eder .....Aminnnnnn
Kaptancım buarada beni düşündüğün içinde coooook teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?