Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi geceleerrr
Menum
Sabah
Simit
Ara
Sekersz nescafe
Ogle
1.5 avuc findik
Aksam
Kuru fasulye
4 5 kasik pilav
Salata
Az ekmek
Ara
Armut
Arceviz ve cay
Ara
Buyuk bardk kefir
Az once bi iki ceviz attm agzma dayanamadm
Aksamki aralrm cok biliyrm ama ben eve geldgmde rsim cok ac olutr 5 6 gbi yiyorz ben ogle yemegide yemedgm icin o an doysamda snra cok acikiyrm bu yuzden aralarm cok oluyr saglkli tutmya calsyrm ama...ins.

D vitamini iğne deilde siseyle veriyorlar bildiğim bana 9 şişe verdi her hafta birisini kafana dik iç dedi öyle yaptım sıkıntı kalmadı çok düşüktü benimde

Kız elifdnzz fitsin zaten çok takılma olduğu kadar olmadığı kader de geç :))
Kiz cikintilarm var:)o bi markannn korseli corabiii bak al giy sende gorrsn benm arkdaslrm hep aldi hatta ilk giydgmde bende dedimki aaa ben rejimi birakayim ne gerek var ben zayifmisim amaaa omrum boyuda corapla gezememkii:)))))

Kiz cikintilarm var:)o bi markannn korseli corabiii bak al giy sende gorrsn benm arkdaslrm hep aldi hatta ilk giydgmde bende dedimki aaa ben rejimi birakayim ne gerek var ben zayifmisim amaaa omrum boyuda corapla gezememkii:)))))
canım bana da özelden karmasının yazar misin. Benim de alt bölgem vücuduma gore çok büyük

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bugünde erkenden uyandım hatta dün gece niyetlendiğim gibi Japon su terapisine başladım ve 4 bardak suyumu içtim Ben en geç 10 dakikada tuvalete koşarım diye düşünürken hakikaten hiç aşırı bir lavabo ihtiyacı hissetmedim 45 dakika evvel suyu içmiş olmama rağmen Demekki cidden vücudun ihtiyacı varmış ki sıkıntı olmadı

Birazdan kahvaltımıda yaparım ama şansa evde yumurtam yok Peynir ekmekte yemek istemiyorum ( zaten ekmek pek yemem ancak arada kışında maşallah kahvaltıda yenecek sebzede pek yok Neyse olmadı kendime şöyle güzel bir çorba yapıveririm sıcak sıcak bir dolabı inceleyeyim de

Bugün evde olmayı planladım, hem biraz temizlik yapayım hatta dün kızkardeşimede tembihledim len yarın Anama gelme diye kendi işi yok diye Anneme gelip hadi kahve içelim diyor tabi Annem dururmu nasılsa aynı sokaktayız diye benide arıyor işim var dediğimde de ay boşver sonra yaparsın diyor tabi hatunun tuzu kuru evde çoluk çocuk yok evi dağıtayın yok üstelik çamaşır bulaşık derdide yok 2 kişi olunca evde
Gerçi ben kızkardeşimi tanıyorsam sırf kıllığına gelir ve benide çağırtır

Insallah ben arti cikacagim ya grubu olumsuz etkilemekten korkuyorum. Bu hata listede olacak miyim haftaya olursam belki eski kilomda olurum. Menumu begenmede sevindim bak gaza geldim. Ilk iki gun zorlandim ama bugun daha rahattim sukur :)

Kesinlikle pes etme canım bak az sıktığın an yine 2li rakamlara düşeceksin
İstersen bir sonraki hafta seni tekrar listeye dahil edelim içim daha rahat olur dersen Hem dediğin gibi eski kilonada düşmüş olursun

Canım o aralara takılma bence sonuçta kilon fazla değil üstelik minik aralar büyük kaçamaklardan korur seni
Eminim harika sonuçlar görecek herkes bu cuma

Aleykum selam. Herkese günaydın arkadaşlar. Hepimizin için az kalorili sağlıklı bir gün diliyorum. Bugün çok yoğun isim var. Camlar, tuvalet,banyo, petekler sandalyeler silinecek. Canım hic yapmak istemiyor çok halsizim ama misafirlerim gelecek mecburen yapacam.

benimkinin siniri 15 gün geçmiyo nişanlılıktan bilirim, alttan aldıkça bana daha çok sinir olurdu ona mecburmuşum gibi, ama tabi sonunda kırılırdı inadı ama beni daha çok üzdüğü için barışınca tekrar intikam alma işlerine yavaş yavaş girerdim o bişey yapsa hemen bende karşılığını verirdim, son aylarda öyle değildim alıştım affediyorum derken kalktı sevmediğim yengemin yanında sende kafanı kullan öyle değil böyle gibi bi laf etti siyaset hakkında, ki bilir yengemler evlenmemizi istemiyoduda ben onlara karşı çıkmıştım eşim için, onlar gidince dedimki , yengemler haklıymış sen benim kıymetimi bilmeyip eziyorsun, herhalde bu laf onada dokundu ertesigün her zamanki gibi saatlerce uyudu akşama doğru kalktı bu huyundanda son zamanlarda iyice nefret eder oldum, evde muhabbet yok, kalkıncada tabi bi kumandayı istedim tersledi üstüme atıncada olay parladı, tartışırken en son yerdeyim o üstümde boğazımı sıkıyo yüzümü sıkıyo vuracak ama yapmıyo, sonra birden kalktı kayınvalide girdi o ara ayırdı, gerisini biliyosun, onlar gidince aynaya bi baktım boğazımı 5 tırnağıyla yırtmış sıcağı sıcağına anlamamıştım kan olmuş, bu olaydan sonra artık alttan aliyim yapamam, bilir onun için ne eziyetlere katlandığımı yapmayacaktı bunu bana, daha öncede olmuştu o zaman vurmuştu alttan aliyim dedim lanet olsun evlendik bi kere ondan sonra bu ilk büyük kavga, ama benimde bi gururum var, en başta insan gibi özür dileseydi inatlaşmasaydı böyle olmayacaktı, dün akşam işten geç gittim eve baktım oturma odasında bende yatak odasına gittim uyumuşum ayrı ayrıyız birbirimizi görmeden çıktık evden, yürüyerek gittim durağa ama mutluydum Allaha şükürler olsun kimseye muhtaç değilim, katlanıyosam anam babam üzülmesin, birde bana yapma evlenme diyenlere karşı gururum yıkılmasın diye duruyorum işte...

günaydın kızlar
dünkü menü;
sabah: 1 dilim kepek ekmeği
öğle: 1kase çorba, 1 kaşık döner, 1 kepçe pilav, salata, 1diliim ekmek, 1 bardak ayran
akşa: 1 kumpir
3 lt su

Benimde bir sürü işim var aslında Sağ olsun kızlar 1.5 gün evde tak kalınca her yeri dağıtmışlar
Biraz evvel eşim ve küçük kızıda okuldan postaladım ve birazdan ufak ufak girmem lazım eve ama benimde hiççççç canım istemiyor Biraz daha kendime geleyimde mecbur girişirim eninde sonunda ben yapacağım nasılsa işleri

3 postada çamaşırım var ütülenecek en nefret ettiğim iş ( aslında biriktirmeseydim zor gelmezdi de haftasonu Bileciğe gideceğimiz belli olunca hadi bari pes peşe herşeyi yıkıyayımda gelince bir ütülemesi kalır dedim
Büyük kızım normalde ev işlerine yardımcı olur ama ben giderken tembihlemedim evi dağıtmayın birazda ütüleri yapsana diye oda rahat rahat oturmuş kızkardeşiyle

Hep derim Evhanımlığı bedava kölelik diye emeklilik zaten yok
Kaderimizse çekeriz diyip mecbur girişeceğim Ama önce bir kahve içip kendime geleyim

Kahvaltı olarak 2 dilim tam tahıllı ekmekle peynir yedim ( aslında vardı birşeyler daha da canım istemedi çorbayada üşendim bir an )

Oyy oyyy oyyy sizin kavga öyle böyle değilmiş be Güzelim O zaman kesinlikle tavır yapmakta haklısın canım
Bu denli olması cidden beni çok üzdü sonuçta hazır çocukta yokken tam evliliğin tadını çıkarmak varken bu şekilde olması kötü eşin aklını başına almalı sonuçta onun için okadar insanı karşına almışsın
Bizde ilk seneler çok tartıştık yeri geldiğinde ama bir gün olsun bana elini kaldırmadı sadece bir kere ben çok ağır konuştum ( adammısın sen be dedim tartışma esnasında ) oda o sinirle evde ufak bir sehpa vardı onu duvara attı ve uzun süre onu hep ona hatırlatmıştım tabi bana vuramadın sehpadan aldın hıncını diye
Sen eşinin huyunu daha iyi bilirsin canım ama biraz mesafeli olmanız sanırım size daha iyi gelecektir Tek tesellim senin cidden kendini iyi hissetmen mutlu olman
Unutma hiç kimse, hiç bir şey senin canından huzurundan daha kıymetli değil evet gururunda önemli ama ailen mutsuz olmasın diye, birileri konuşmasın diye de sakın hayatı kendine zehir etme
İnşallah ikinizde geçinmenin yolunu bulur biraz daha sağduyulu yaklaşırsınız birbirinizede evliliğiniz huzur ve sevgi çerçevesinde devam eder ....Aminnn

Ama olaki olmazsa ( Allah korusun ) Ne olur birbirinize hayatı daha fazla zehir etmeyin Zaman ver bak huyunu biliyorsun 15 gün diyorsun varsın 15 gün konuşmasın ama sonra oturup insan gibi konuşun Hadi senin ailenin hiç birşeyden haberi yok Kayınvaliden eminim dünden beri uyku uyumuyordur ne olacak bunların hali diye kadıncağızada yazık sana yapılana eminim çok üzülmüştür sonuçta kızına yapılsa nasıl çiğeri yanarsa sanada aynı yanar ( sevmeyen kayınvalide bile olsa üzülür sonuçta o evladi o yetiştirdi her ne kadar karakter doğuştan olsada yetiştirme çok etkiliyor sonuçta )

Yanlış anlamayacağını bildiğim için bukadar rahat yazıyorum ve inan dünden beri benim bile aklım sana takıldı bukadarını bilmediğim halde Rabbim inşallah gönlüne göre verirde eşinde hatasını anlar bir daha tekrarlamaz

Çok sağol canım, Allah razı olsun inanın bi en yakın arkadaşıma bide size anlattım, anlatınca rahatlıyor insan, bende zamana bırakma taraftarıyım kendimi biliyom birden coşarsam çeker gidersem sonra üzülebilirim hemde çok çünkü çok duygusalım aslında, o yüzden beklemek sabretmek en iyisi, Allaha şükür çalışıyorumda evden çıkıp kafamı işle meşgul edebiliyorum... bide evliliğin ik zamanları demişsin ya işte ben ona çok üzülüyorum, evliliğin ilk zamanları diye bişey yaşamıyoruz, eve geliyo maç izliyo telle oynuyo gece bire kadar maç sonra geliyo bende erken kalkıyorum hadi kavga çıkmasın diye ona uyum sağladım ama dışarı top oynamaya çıkmaları başladı, nedir maç maç, yani o zaman benle niye evlendinki iki dk bişey konuşmuyorum, canım cicim sağlo , meyve getir eline sağlık bu kadar mı yani, insan alır karısınla bi yere gider yok, evdeyiz benle zaman geçir oda yok, bunlara çok sabrettim ama anlamadı, sevgiliyken daha iyiydi göstermiyodu bu kadar maçla oynadığını, dışardayız sonuçta konuşabiliyoduk, şimdi aynı evdeyiz ama benim sesim çıkmadığı sürece herşey güzel, ve o her istediğini yapmakta sınırsız özgür

Son düzenleme:
Nedesemki şimdi buna canım benim yaa cok üzüldm

Sanada Günaydın canım
Dün menüm gayet iyiyken akşama 1porsiyon tiramisu yedim cok pişmanım
Cezama razıyım kaptancım

Dün demiştim cocukların ezberlerini alacagım dıye. İlk once kız cocuklar geldiler . Allahım okadar tatlılardıkı size anlatamam ya
Onların karsısına gecınce baya bi heycnlandım. Kunut dualarını ben okudum onlar tekrar ettiler. (Cok iyi bildigim halde heyecandan kariştırdım)

Hepsi gözümün içine bakıyolardı o an dedim keşke benim böyle bi mesleğim olsaydi

Daha sonra ortaokul seviyesindeki erkek öğrenciler geldi onlara yaptırdım az bişey
Sonra hoca geldi dedi istersen artık sen gidebilirsin
Tamam dedim eve geldim
İnşallah yine cagırır farklı bi duygu ya bayıldım

Ay ne güzel canım inan ben bile senin adına heycanlandım nasıl olacak acaba diye
Rabbim inşallah dualarını kabul ederde seninde meleğin sana en kısa zamanda gelir Aminnnnn

Keşke hocaya sen deseydin direk yarında müsaitim yada atıyorum 2 günde bir geleyim diye hem sevaptır hemde sanada belliki çok iyi gelmiş

canım yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum evliliklerde tartışmalar mutlaka oluyor ama iș şiddete gelirse yorum yapmak çok daha zor oluyor. Allah kolaylık versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…