- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
bugünkü menüm
sabah
yarım katmer
peynir
zeytin
yeşillik
öğlen
yeşilçay
ceviz
kuru elma
ara
1 mandalina
akşam
şehriye çorba
salata
yarım saat yürüyüş 10000 adımı tamamladım
2 lt su
Kizlar direksiyon kursuna giden oldu mu bu son donemlerde acaba
Tesekkur ederim canim senin menunde cok guzeldi afiyet olsunafiyet olsun çok güzel bir menu
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Çok şükür bugünüde bitirdik
Akşamlık 1.5 tabak çorba içtim ve 1 parça ekmekle 5 adet zeytin yedim ( nedense midem bulanıyor bugün )
Sanırım yarın Göğüs Ultrasonu için biraz heycan yaptım ondandır diye düşünüyorum
İnşallah yarın hayırlı haberlerle dönerim öğleden sonra
Yine sabahtan sokaklara atacağım kendimiİnşallah çok fazla bekletmezler ultrason için ( hesapta randevulu ama genelde 1 saat falan bekletebiliyorlar ) ondan sonrada tekrar Endokrine geçiceğim şu sıkıntılı ilaç raporunu düzenleteyim birde piyasada olmayan ilacıda değiştirteyim
Eşim henüz gelmedi ama oda birazdan gelir sanırım
Canım menün gerçekten harikaeminim sen kısa sürede eski kilona dönersin
Harikasın canım sende
Hele su süper ötesiben 2 litre içebildim bugün yatana kadar 3 olur inşallah
Canım seninde menün gayet güzelTemizlik zaten en eforlu spor ona takılma
Hemen kayıt ettim senin sporunu canımyalnız gözden kaçırmamış olmak için soruyorum haftasonu yada dün varmıydı sporun ben yok diye biliyorum da eksik olmasın
Insalla donerim. Su an tartida cok bir degisiklik yok ama olsun. Eski yedigimin cok azini yiyorum su an sonuc alacagima inaniyorum. Insallah hep birlikte zayiflariz :)
Canım harika bir menü10 000 adımı da ben 1 saat olarak kayıt altına alıyorum uygundur sanırım süreyi biliyorsan ona göre yazayım
Kizlar direksiyon kursuna giden oldu mu bu son donemlerde acaba
Ben ozel ders almayi dusunuyorum. Esim sormus 2 saatine 60 tl vermis arkadasinin esi. Kendi basinada okula gitmis. Sadece kararsizim bir okula gidip gelirken yurume firsatim oluyor sonra mi alsam acaba diye. Sorunla alakalimiydi bilmiyorum ama ben uzun uzun yazdim.
Ben ozel ders almayi dusunuyorum. Esim sormus 2 saatine 60 tl vermis arkadasinin esi. Kendi basinada okula gitmis. Sadece kararsizim bir okula gidip gelirken yurume firsatim oluyor sonra mi alsam acaba diye. Sorunla alakalimiydi bilmiyorum ama ben uzun uzun yazdim.
Cnm ben cumartesi sözlü sinava gidecegim sonra ardindan direksiyon kursu var surucu kursunn düzenlediği ama benim ufak kziim var 9 aylik bu kirsa gidince yanimda götürebilme şansım varmi die merak ettim yada cevresinde çocuğuyla direksiyon sinavina katılani diyan varmi diyecektim aslinda:)
Kızlar neyse uyuyayim artık sabah kızkardeşimle Dr gideceğim
Stres oldu iyice 40hafta doluyor bana suni sancida vereceklerse versinler diyo yada sezeryan olsun diyor
Bakalım yarın Dr ne diyecek gün verecekmi
Iyi geceler herkese
Menum
Sabah
Simit
Ara
Kahve ve minik bi cikolata
Ogle
Kasarli tavuk durum
Ara
Armutm
Aksam
Cokk az kuru fasulye 2 3 yk pilav
Ara.
Yarim portakal
Su
2.5 lt civari.
S
Okul cikisi yuruyus yapcktm ama oglum durmams tez elden geldm oglmu aldm babannesnden yuruyus yalan oldu ki saglik olsun
Bu arada bugun tatli istegim vatdi genl olrk durumn yanina esimn kolasndan bi iki yudum ictim ve yarim cikolta yedm heoside cok azdi ama elbette yapmamaliydim..uzgunum..
Ben varımya kızzzKizlar direksiyon kursuna giden oldu mu bu son donemlerde acaba
Allah hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Kızlar neyse uyuyayim artık sabah kızkardeşimle Dr gideceğim
Stres oldu iyice 40hafta doluyor bana suni sancida vereceklerse versinler diyo yada sezeryan olsun diyor
Bakalım yarın Dr ne diyecek gün verecekmi
Iyi geceler herkese
Kızlar algerino diye bi şarkıcı var seni seni diye bi şarkısı var dinlemek isteyenlere tavsiye ediyorum hatta becerebilen buraya yüklerse cok güzel olur cok eglenceli bi şarkı olmuş
Herkese hayırlı sabahlar. Bugün ingilizce kursumun ilk günü inşallah faydasını görürüm. Yeni ortam yeni arkadaşlar edinmeyi seviyorum.
Gunaydinlaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?