Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah
biraz peynir
2 zeytin
2 ceviz içi
bol yeşillik

ara
1 yeşil çay
2 ceviz içi
bikaç parça elma kurusu

öğlen
1 kase yayla çorbası

ara
1 portakal

akşam
ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

şimdilik 1.5 lt su yatana kadar 2 olur

35 dk yürüyüş yaptım
adım sayarda 10 bin adımı tamamladım

Su terapisi korkulduğu gibi wc ye kilitlemiyor insanı hiç korkma.
Şeker diyetinin 4. Günündeyim. Ben zaten 15 yaşımdan beri yani nerdeyse 20 yıldır çaya kahveye şeker atmam. Tatlı da pek sevmem ama pasta çikolata paket ürürnler ve soslar meyve suları çok kullanırdım. Kola içmem ama meyve suyu içerdim sağlıklı sanıp ama o da zehirmiş şeker alıyorum elbet vücudun ihtiyacı var ama işlenmiş şeker almıyorum. Meyve yiyorum mesela her gün bü porsiyon öğlen. Şeker pancarı yiyorum, çiğ sebze (salata) yiyorum. Ha karbonhidrat da alıyorum ama beyaz ekmek yemiyorum direk. Ya inçe bir dilim tam buğday ekmeği, ya iki kaşık makarna/pilav vs.
Kg olarak ben cuma 3. Takımdaydım 66,4 olarak başladım orada, aktif grup olmadığı için buraya geçtim ama cumayı baz alıyorum, bugün 4. Şekersiz günüm, sabah 65,5 idim. 1 kg ya yakın gitmiş. Onun yanında insan hafiflediğini hissediyoe

Sabah
1 havuç
Yarım avokado
Bir yemek kaşığı lor
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 inçe dilim tam buğday ekmeği
Yeşil çay

Öğlen
Oğlum hasta olduğu ve gece sabahladığımız için çok halsizdim , öğle yemeği yerine oğlumla öğle uykusunu tercih ettim :)

Akşam
Bir kepçe yayla çorbası
Bir kepçe yağsız tusuz haşlanmış makarna
4 tçyemek kaşığı biberli havuçlu mangalı zeytinyağlı tavuk sote

Harika o zaman hemen yarın bende başlıyorum su terapisine Ben eskiden ufak çay bardağına bile 3 şeker atardım ( 2sini annem görürdü diğerini gizli atardım bekarken kadın bazen bir kontrol ederdi kızardı şerbet bu Allah seni ne yapsın diye ) evlendikten sonrada hep şekerli kullandım çayımı kahvemi ama dediğim gibi bir bıraktık pir bıraktık :)
Sanki beni anlatmışsın :) inşallah şekerede daha fazla dikkat ederim bundan sonra zaten benim şeker sınırda insüline düşmek istemiyorum

Canım menün harika tebrik ederim
Bende akşamlık ne yesek ne yesek derken eşimin isteği üzerine makarna yaptım 1 tabağa yakın yedim ama şimdi midem ağrıyor sanırım artık bünyede istemiyor şükür ve bir daha tövbe yemem

Kendine haşlayıp süzdüğünden ni kepçe ayır. Ev halkı yağlı mı soslu mu nasıl yerse öyle yesin

Kahvalti
Yarim dilim kek
1 kahve

Oglen
1 döner
1 ayran

Yarim tulumba tatlisi

Aksam
1 tabak fasulye
3 yk pilav

1.5 saat yürüyüş
Kek olmamış ama gerisi güzel. Çalışıyor muaun bilmem ama sabah kahvaltını sağlam tutmanı öneririm. Gün içinde açlık krizini önler rahat acıkmadan geçer günün

Slm kızlar bugünku menüm sabah bir yumurta peynir domates zeytin bir dilim ekmek çay kahve 52 dk yürüyüş Akşam bir tabak güveç, iki kaşık domatesli makarna, bir bardak ayran iki vezir parmağı

Ben de tiksiniyorum şekerli çay kahveden. Bazen eşimle bardaklar karışır dipte kalmış şeker bile midemi bulandırıyor :) benim de şeker adaylığım var hem genetik hem iri bebek doğumu ve gebelik şekerinden dolayı risk grubundayım. Şu dediğim belgeseli izletin çok da keyifli dille animasyon gibi anlatmış adam

Kızlar bir bilgi daha size :) d vitaminlerinize baktırın. Onun düşük olması ki kış aylarında özellikle düşüyor kg vermeyi engelliyor . Ben yurtdışında yaşıyorum. Türkiyedeyken d vit eksiğim çıkmıştı aylık d vit ampul kullanıyordum. Şimdi biraz daha güneşsiz bir ülkede yaşıyorum, haftalık d vitamini hapları var onu kullanıyorum.

Kendine haşlayıp süzdüğünden ni kepçe ayır. Ev halkı yağlı mı soslu mu nasıl yerse öyle yesin

Ben makarnaya genelde gram yağ eklemem nasılsa ya domates sosu yapıyorum yada yoğurt ekliyorum ( evdekilerede aynı şekilde ) ama valla şu an kıymalı makarna deseler asla dönüp bakmam okadar uzaklaşmışım beynen

Şükür eşimde içmez hiç bir şeyi şekerli büyük kızım vazgeçemedi bir tek oda zaten ne çay içer ne kahve ancak kırk yılın başı haftasonu kahvaltıda 1 bardak içer bende şeker kullanıyor diye 2.ciye izin vermiyorum
Ufak kuşum maşallah alıştı hiç istemiyor hatta bazen ben türk kahvesi içtiğimde banada yapsana diyor ve oda şekersiz içiyor

Benim maalesef D vitamini ve B12 eksikliğimde var hatta iğne vurulmam gerekiyor doktor 3 ay sonra tekrar değerlerine bakarız olmadı devam dedi Dediğin gibi onların düşüklüğüde kiloyu engelliyormuş

Valla çok güzeldi halada var Eltim dün bizdeydi yemekleri KV yaptı vezir parmağınida Eltimle yaptık yesem hepsini yerimde yemiycem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…