Benimki çok düşük, daha önceleri hızlı kilo verirdim artık veremiyorum maalesefKızlar bir bilgi daha size :) d vitaminlerinize baktırın. Onun düşük olması ki kış aylarında özellikle düşüyor kg vermeyi engelliyor . Ben yurtdışında yaşıyorum. Türkiyedeyken d vit eksiğim çıkmıştı aylık d vit ampul kullanıyordum. Şimdi biraz daha güneşsiz bir ülkede yaşıyorum, haftalık d vitamini hapları var onu kullanıyorum.
Valla çok güzeldi halada var Eltim dün bizdeydi yemekleri KV yaptı vezir parmağınida Eltimle yaptık yesem hepsini yerimde yemiycem :)))
Diyetten çok yaş 35 i vurunca sağlıklı yaşam beslenme aşkım depreşti :))) ne varsa doğalda var, işlenmiş herşeye hayır.
Hoşbuldum :)
Kış olması etken tabii. D vit ampul içebilirsin. Benim eksiklik tespit edildiğinde dr ilk üç ay 15 günde bir sonra da ayda bir içmemi söylemişti. Oğluma da sadece d vitamini veriyorum halaBenimki çok düşük, daha önceleri hızlı kilo verirdim artık veremiyorum maalesef
Iyi akşamlar canimIyı akşamlar kzlar
Yarin yeniden baslarsin stres yapma canımKizlar bugunki menu uzerine ceyrek tarcinli islak kek yarim armut iki kasik kizimin corbasindan bir kasik esimin pilavindan
Psikolojim bozuldu ya niye boyle oldum kendimi tutamiyorim üzerimde bi halsizlik ve mutsuzluk hakim
Insallah ben kilo aldim malesef ama vazgecmek yok toparlayacagim insallahUmarim canim yılmadan ve kilo almadan cabuk toparlanirim off
Merhaba canlarim
Bugün kizkardesimin mutfak dolabıni sildim sadece ama çok yoruldum
Eve geldim misafir geldi Yeni gittiler
Onlar yüzünden bir dilim kek yedim bir saat önce
Kizlar bugunki menu uzerine ceyrek tarcinli islak kek yarim armut iki kasik kizimin corbasindan bir kasik esimin pilavindan
Psikolojim bozuldu ya niye boyle oldum kendimi tutamiyorim üzerimde bi halsizlik ve mutsuzluk hakim
Hayirli aksamlar once menumu yazayim sonra sayfalara bir goz atacağım insallah
Sabah
2kk peynir
3 diyet zeytin
2 dilim kepek ekmek
Domates
Ara 1 elma
Oglen
Cavdar ekmegine peynirli sandivic
Ara
1 elma
Aksam
1 tabak nohut temegi
Yagsiz salata
1 dilim ekmek
Ara
1 tarcinli sut
3 4 ceviz (cevizler fazla oldu)
Spor 30 dk yuruyus
Okulda nobetciydim ama onu saymiyorum
olumsuzluklar uzerimde bugun ve buyuzden mutlu olmanin yollarini deniyorum ve bunada mide ile basladim sanirim umarim yarin silbastan başlayıp dinc olucam allahin izniyleOhh ellerine sağlık mis gibi olmuştur dolabı
Üzerine o yorgunluğun misafir gelmesi kötü olmuş ama eminim sen yarın çok daha güzel dengelersinhem okadar hareket ettin
Canım sakınnnnnbak ne güzel gidiyordun yazık verdiğin emeklere
Hem eminim o sadece şu anlık bir duygu ve yarın sabah çok daha mutlu ve dinç uyanacaksın
Sanırım birazda yoruldun bugüngenelde insan yorulunca daha çabuk bezginlik hisseder
Kendine şöyle şekersiz güzel bir Türk kahvesi yap eğer gece dokunmuyorsa yada soğuk bir bardak süt iç sonrada fazla geçe kalmadan yatoturdukça insanı şeytan dürtüyor can sıkıntısından
HaRika bir menü canımvalla helal olsun eminim cumaya süper bir sonuç görürsün Yardımcım
Bana doktor haftada 1 iğne yapılacak demişti, ben pek düzenli yaptırmadım, benim d vitaminim 3 ün altıydıKış olması etken tabii. D vit ampul içebilirsin. Benim eksiklik tespit edildiğinde dr ilk üç ay 15 günde bir sonra da ayda bir içmemi söylemişti. Oğluma da sadece d vitamini veriyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?