Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi geceleerrr
Menum
Sabah
Simit
Ara
Sekersz nescafe
Ogle
1.5 avuc findik
Aksam
Kuru fasulye
4 5 kasik pilav
Salata
Az ekmek
Ara
Armut
Arceviz ve cay
Ara
Buyuk bardk kefir
Az once bi iki ceviz attm agzma dayanamadm
Aksamki aralrm cok biliyrm ama ben eve geldgmde rsim cok ac olutr 5 6 gbi yiyorz ben ogle yemegide yemedgm icin o an doysamda snra cok acikiyrm bu yuzden aralarm cok oluyr saglkli tutmya calsyrm ama...ins.

D vitamini iğne deilde siseyle veriyorlar bildiğim bana 9 şişe verdi her hafta birisini kafana dik iç dedi öyle yaptım sıkıntı kalmadı çok düşüktü benimde

Kız elifdnzz fitsin zaten çok takılma olduğu kadar olmadığı kader de geç :))
Kiz cikintilarm var:)o bi markannn korseli corabiii bak al giy sende gorrsn benm arkdaslrm hep aldi hatta ilk giydgmde bende dedimki aaa ben rejimi birakayim ne gerek var ben zayifmisim amaaa omrum boyuda corapla gezememkii:)))))

Kiz cikintilarm var:)o bi markannn korseli corabiii bak al giy sende gorrsn benm arkdaslrm hep aldi hatta ilk giydgmde bende dedimki aaa ben rejimi birakayim ne gerek var ben zayifmisim amaaa omrum boyuda corapla gezememkii:)))))
canım bana da özelden karmasının yazar misin. Be:110:nim de alt bölgem vücuduma gore çok büyük:110::110:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Çok şükür bugünde erkenden uyandım :21: hatta dün gece niyetlendiğim gibi Japon su terapisine başladım ve 4 bardak suyumu içtim :21: Ben en geç 10 dakikada tuvalete koşarım diye düşünürken hakikaten hiç aşırı bir lavabo ihtiyacı hissetmedim 45 dakika evvel suyu içmiş olmama rağmen ;) Demekki cidden vücudun ihtiyacı varmış ki sıkıntı olmadı ;)

Birazdan kahvaltımıda yaparım ama şansa evde yumurtam yok :KK64: Peynir ekmekte yemek istemiyorum ( zaten ekmek pek yemem ancak arada ;) kışında maşallah kahvaltıda yenecek sebzede pek yok :63: Neyse olmadı kendime şöyle güzel bir çorba yapıveririm sıcak sıcak ;) bir dolabı inceleyeyim de :D

Bugün evde olmayı planladım, hem biraz temizlik yapayım ;) hatta dün kızkardeşimede tembihledim len yarın Anama gelme diye :D kendi işi yok diye Anneme gelip hadi kahve içelim diyor tabi Annem dururmu nasılsa aynı sokaktayız diye benide arıyor :KK48: işim var dediğimde de ay boşver sonra yaparsın diyor :D tabi hatunun tuzu kuru evde çoluk çocuk yok evi dağıtayın yok üstelik çamaşır bulaşık derdide yok 2 kişi olunca evde ;)
Gerçi ben kızkardeşimi tanıyorsam sırf kıllığına gelir ve benide çağırtır :D

Insallah ben arti cikacagim ya grubu olumsuz etkilemekten korkuyorum. Bu hata listede olacak miyim haftaya olursam belki eski kilomda olurum. Menumu begenmede sevindim bak gaza geldim. Ilk iki gun zorlandim ama bugun daha rahattim sukur :)

Kesinlikle pes etme canım bak az sıktığın an yine 2li rakamlara düşeceksin :KK60:
İstersen bir sonraki hafta seni tekrar listeye dahil edelim içim daha rahat olur dersen ;) Hem dediğin gibi eski kilonada düşmüş olursun ;)

Iyi geceleerrr
Menum
Sabah
Simit
Ara
Sekersz nescafe
Ogle
1.5 avuc findik
Aksam
Kuru fasulye
4 5 kasik pilav
Salata
Az ekmek
Ara
Armut
Arceviz ve cay
Ara
Buyuk bardk kefir
Az once bi iki ceviz attm agzma dayanamadm
Aksamki aralrm cok biliyrm ama ben eve geldgmde rsim cok ac olutr 5 6 gbi yiyorz ben ogle yemegide yemedgm icin o an doysamda snra cok acikiyrm bu yuzden aralarm cok oluyr saglkli tutmya calsyrm ama...ins.

Canım o aralara takılma bence ;) sonuçta kilon fazla değil üstelik minik aralar büyük kaçamaklardan korur seni :KK60:
Eminim harika sonuçlar görecek herkes bu cuma :21:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Çok şükür bugünde erkenden uyandım :21: hatta dün gece niyetlendiğim gibi Japon su terapisine başladım ve 4 bardak suyumu içtim :21: Ben en geç 10 dakikada tuvalete koşarım diye düşünürken hakikaten hiç aşırı bir lavabo ihtiyacı hissetmedim 45 dakika evvel suyu içmiş olmama rağmen :KK66: Demekki cidden vücudun ihtiyacı varmış ki sıkıntı olmadı :KK66:

Birazdan kahvaltımıda yaparım ama şansa evde yumurtam yok :KK64: Peynir ekmekte yemek istemiyorum ( zaten ekmek pek yemem ancak arada :KK66: kışında maşallah kahvaltıda yenecek sebzede pek yok :63: Neyse olmadı kendime şöyle güzel bir çorba yapıveririm sıcak sıcak :KK66: bir dolabı inceleyeyim de :KK70:

Bugün evde olmayı planladım, hem biraz temizlik yapayım :KK66: hatta dün kızkardeşimede tembihledim len yarın Anama gelme diye :KK70: kendi işi yok diye Anneme gelip hadi kahve içelim diyor tabi Annem dururmu nasılsa aynı sokaktayız diye benide arıyor :KK48: işim var dediğimde de ay boşver sonra yaparsın diyor :KK70: tabi hatunun tuzu kuru evde çoluk çocuk yok evi dağıtayın yok üstelik çamaşır bulaşık derdide yok 2 kişi olunca evde :KK66:
Gerçi ben kızkardeşimi tanıyorsam sırf kıllığına gelir ve benide çağırtır :KK70:

Kesinlikle pes etme canım bak az sıktığın an yine 2li rakamlara düşeceksin :KK60:
İstersen bir sonraki hafta seni tekrar listeye dahil edelim içim daha rahat olur dersen :KK66: Hem dediğin gibi eski kilonada düşmüş olursun :KK66:

Canım o aralara takılma bence :KK66: sonuçta kilon fazla değil üstelik minik aralar büyük kaçamaklardan korur seni :KK60:
Eminim harika sonuçlar görecek herkes bu cuma :21:
Aleykum selam. Herkese günaydın arkadaşlar. Hepimizin için az kalorili sağlıklı bir gün diliyorum. Bugün çok yoğun isim var. Camlar, tuvalet,banyo, petekler sandalyeler silinecek. Canım hic yapmak istemiyor çok halsizim ama misafirlerim gelecek mecburen yapacam.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

ASlında kurstan saat 17:00de geldim ama dünki yorgunluğumu atamadım sanırım :KK53: bir yarım saatçik de olsa uyumuşum :KK48:
Yine gayet keyifli bir kurstu :KK66: Bol bol sohbet edip işlerimizi işledik ve yeni bir çeşit iş öğrenmeye başladım :KK66:
Öğlen arasında yine hatunlar hadi yemeğe gidelim dediler ve ben diğerlerine rağmen gayet güzel beslendiğimi düşünüyorum :KK66:

Millet lahmacunları götürürken ben;

1 kase Ezogelin çorbası
1 karışık salata yedim :KK66:
Sadece bizimle gelen bir abla ille boğazımdan geçmez sende lahmacun ye diye tutturunca 1/4 lahmacun yedim :21:
İşin garibi normalde ben 3 lahmacunu bile rahat götürürken hiç cazip gelmedi o 2 - 3 ısırık :21:

Bu arada eşim ilaçlarımı eczaneden almaya gittiğinde yine o eczacıda aynı şeyi söylemiş bir ilaç için ( piyasada yok diye )
Raporlu ilacında bir eksik ibaresi olduğu için veremem demiş :KK53: Neyse artık çarşamba günü hastaneye göğüs ultrasonu için gittiğimde endokrine uğrayıp o doktoru bulur kontrol süresi geçmedi nasılsa tekrar raporu düzenletir diğer ilacıda değiştirmesini isterim :KK66:

Japon su terapisini bende duymuştum hatta buradada paylaşmıştım ama bir türlü yoğunluktan başlayamadım ( sabahtan bir yerlere gitmek icap ettiği için tuvalet sorunsalı olur diye içemedim :KK70: )
Yarın nasipse evden çıkmayacağım temizlik falan yapacağım ve sabahtan bakalım bende denemek isterim :KK66: tuvalet sorunu yaşamazsam her gün devam ederim bundan sonra :KK66:

Şeker orucunu denedim bende ama genelde 21 günün sonuna doğru ya bir şey yediğim oluyordu şekerli yada içinde şeker olduğundan haberim olmayan birşeyler yerdim :) ama çok uzun zamandır bizde karı koca ne kahveye ne çaya şeker kullanmıyoruz hatta en son ne zaman eve şeker aldık haberim yok :KK70:

Bu arada faydasını gördüğünü zaten yazmışsında kilo olarak miktar ne kadar gitti :KK66:

Canım normal Marketlerde olan çayların içinde de var o Şeftalili bitkisel çaylardan :KK66: cidden çok tok tutuyor :KK66:

Canım inan kızların dediği gibi zamanla oturuyor evlilikler :KK66: bizde ilk 2 sene baya birbirimize girdik :KK48: seninki yine evdeymiş benimki sağ olsun kahve alışkanlığıda vardı işten direk kahveye gider ve genelde 10 - 11 gibi eve gelirdi :KK66: hatta ben arayıp çağırdıkça bana inat geç gelirdi o_O telefonunu kapatırdı sırf arkadaşları dalga geçmesinler diye ( oooo bulaşıklar seni bekliyor sanırım diye dalga geçerlermiş :KK67: ) bu sefer iş inada bindi diye bende kahveyi arardım :KK70: Bu seferde eve gelince kapışırdık vay sen beni milletin diline düşürdün diye o_O
Hatta bir keresinde eşimi 12yi geçirdi diye eve almadım :KK70: gitmiş arabada 2 saat yatmış o zaman :KK70: sonra tekrar kapıya gelip sessizce ya ne olur aç millete rezil olmayalım demiştide eve almıştım :KK70:
Baktım inan inat ettikçe çok daha kötü olduk bende taktik değiştirdim :KK70: asla benle ilgilenmiyorsun demedim, aksine o umursamada ona çok güler yüzlü davrandım, sırf kahveden erken gelsin diye Anne babasını eve davet ettim :KK70: babasının korkusuna mecbur gelirdi :KK70: dikkatinin bana yöneldiğini gördüğüm an hemen bir noktaya boş boş bakıp bana hayırdır birşeymi var dediğinde yooo iyiyim derdim :KK70:
Yani anlıyacağın ufak ufak bilinç altına işleyip ona vicdan azabı yaşattım :KK70: hani ben bu hatunu aldım ama sanki mutlu değil diye düşünmesine sebep oldum :KK53: Evde o yokken açıp müziği umursamadan oynuyorsam o aşağıdan zile bastığı an tvyi kapatıp sanki bütün gün kös kös oturmuşum havası veriyordum :KK70: Bana hadi gel bir hava alalım desede ilk bir kaç kere yok ya canım istemiyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum diyip yatardım :KK70: adamın nasıl bilinç altını etkilediysem her gün haftasonu dahil sadece yatmaya gelen adam ( ki o dönem kumar oynadığını söyleyenlerde olmuştu ama ben gözümle görmedim :63: ) birden bana odaklandı :KK66: sadece haftasonu gitmeye başladı hatta bir kaç ay sonra onlarda kesildi :KK48:
Her fırsatta hadi gel şuraya gidelim buraya gidelim demeye başladı ve her dışarı çıktığımızda uzun uzun konuştuk hiç sinirlenmeden sanki iyi bir arkadaşla dertleşir gibi konuştum onunla ( ama tabiki her konuşmamızda devamlı ona evet biliyorum beni canından çok seviyorsun aldığım her nefesle ilgilisin ve beni asla kırmak istemezsin ama şuda bir gerçek senin şu şu halin beni üzdü bir an da olsa diye çaktırmadan ona gazı vere vere konuştum :KK70::KK70::KK70::KK70: adamın beynine çaktırmadan koca bir aşk kazıdım :KK70: şükürler olsun bak 17 sene bitti ve hala ilk günki gibi hatta eşimin demesine göre ilk günkinden çok çok daha yoğun bir aşkla bakıyoruz birbirimize :KK68:İnan hala evde bile yarım saat birbirimizse bakmadan duramıyoruz hatta büyük kızım bile şaşırıyor ve bazende diyor yahu yeterin hala baygın baygın bakıyorsunuz birbirinize diye :KK70: :KK70: :KK70: )

Sende sabırla yaklaş eşine :KK66: gerekirse bir iki gün hiç bir şey yokmuş gibi davran sonra sinirler iyice yatışınca güler yüzle en tatlı halinle konuş eşinle :KK66: hatta güzel bir sofra hazırla ve en güzel yemeklerini yap :KK66: TV dahi açma sakin bir müzik eşliğinde sessizce yemeğinizi yedikten sonrada oturup konuş onunla :KK66: onu çok sevdiğini ve kaybetmek istemediğini anlat :KK66: bunun için elinden geleni yapacağını ve onunda kesinlikle bunu yapacağına emin olduğunu söyle :KK66:

Erkekler çocuk gibidir :KK66: onlara yaptırmak istediğini kendi fikriymiş gibi empoze edersen her dilediğini yaptırırsın :KK66:
benimkinin siniri 15 gün geçmiyo nişanlılıktan bilirim, alttan aldıkça bana daha çok sinir olurdu ona mecburmuşum gibi, ama tabi sonunda kırılırdı inadı ama beni daha çok üzdüğü için barışınca tekrar intikam alma işlerine yavaş yavaş girerdim o bişey yapsa hemen bende karşılığını verirdim, son aylarda öyle değildim alıştım affediyorum derken kalktı sevmediğim yengemin yanında sende kafanı kullan öyle değil böyle gibi bi laf etti siyaset hakkında, ki bilir yengemler evlenmemizi istemiyoduda ben onlara karşı çıkmıştım eşim için, onlar gidince dedimki , yengemler haklıymış sen benim kıymetimi bilmeyip eziyorsun, herhalde bu laf onada dokundu ertesigün her zamanki gibi saatlerce uyudu akşama doğru kalktı bu huyundanda son zamanlarda iyice nefret eder oldum, evde muhabbet yok, kalkıncada tabi bi kumandayı istedim tersledi üstüme atıncada olay parladı, tartışırken en son yerdeyim o üstümde boğazımı sıkıyo yüzümü sıkıyo vuracak ama yapmıyo, sonra birden kalktı kayınvalide girdi o ara ayırdı, gerisini biliyosun, onlar gidince aynaya bi baktım boğazımı 5 tırnağıyla yırtmış sıcağı sıcağına anlamamıştım kan olmuş, bu olaydan sonra artık alttan aliyim yapamam, bilir onun için ne eziyetlere katlandığımı yapmayacaktı bunu bana, daha öncede olmuştu o zaman vurmuştu alttan aliyim dedim lanet olsun evlendik bi kere ondan sonra bu ilk büyük kavga, ama benimde bi gururum var, en başta insan gibi özür dileseydi inatlaşmasaydı böyle olmayacaktı, dün akşam işten geç gittim eve baktım oturma odasında bende yatak odasına gittim uyumuşum ayrı ayrıyız birbirimizi görmeden çıktık evden, yürüyerek gittim durağa ama mutluydum Allaha şükürler olsun kimseye muhtaç değilim, katlanıyosam anam babam üzülmesin, birde bana yapma evlenme diyenlere karşı gururum yıkılmasın diye duruyorum işte...

günaydın kızlar
dünkü menü;
sabah: 1 dilim kepek ekmeği
öğle: 1kase çorba, 1 kaşık döner, 1 kepçe pilav, salata, 1diliim ekmek, 1 bardak ayran
akşa: 1 kumpir
3 lt su

Aleykum selam. Herkese günaydın arkadaşlar. Hepimizin için az kalorili sağlıklı bir gün diliyorum. Bugün çok yoğun isim var. Camlar, tuvalet,banyo, petekler sandalyeler silinecek. Canım hic yapmak istemiyor çok halsizim ama misafirlerim gelecek mecburen yapacam.

Benimde bir sürü işim var aslında o_O Sağ olsun kızlar 1.5 gün evde tak kalınca her yeri dağıtmışlar :KK48:
Biraz evvel eşim ve küçük kızıda okuldan postaladım ve birazdan ufak ufak girmem lazım eve ama benimde hiççççç canım istemiyor :KK53: Biraz daha kendime geleyimde mecbur girişirim eninde sonunda ben yapacağım nasılsa işleri :işsiz:

3 postada çamaşırım var ütülenecek :kızgın: en nefret ettiğim iş ( aslında biriktirmeseydim zor gelmezdi de haftasonu Bileciğe gideceğimiz belli olunca hadi bari pes peşe herşeyi yıkıyayımda gelince bir ütülemesi kalır dedim :KK53:
Büyük kızım normalde ev işlerine yardımcı olur ama ben giderken tembihlemedim evi dağıtmayın birazda ütüleri yapsana diye oda rahat rahat oturmuş kızkardeşiyle :KK48:

Hep derim Evhanımlığı bedava kölelik diye :KK70: emeklilik zaten yok :KK70:
Kaderimizse çekeriz diyip mecbur girişeceğim ;) Ama önce bir kahve içip kendime geleyim ;)

Kahvaltı olarak 2 dilim tam tahıllı ekmekle peynir yedim ( aslında vardı birşeyler daha da canım istemedi çorbayada üşendim bir an :D )

benimkinin siniri 15 gün geçmiyo nişanlılıktan bilirim, alttan aldıkça bana daha çok sinir olurdu ona mecburmuşum gibi, ama tabi sonunda kırılırdı inadı ama beni daha çok üzdüğü için barışınca tekrar intikam alma işlerine yavaş yavaş girerdim o bişey yapsa hemen bende karşılığını verirdim, son aylarda öyle değildim alıştım affediyorum derken kalktı sevmediğim yengemin yanında sende kafanı kullan öyle değil böyle gibi bi laf etti siyaset hakkında, ki bilir yengemler evlenmemizi istemiyoduda ben onlara karşı çıkmıştım eşim için, onlar gidince dedimki , yengemler haklıymış sen benim kıymetimi bilmeyip eziyorsun, herhalde bu laf onada dokundu ertesigün her zamanki gibi saatlerce uyudu akşama doğru kalktı bu huyundanda son zamanlarda iyice nefret eder oldum, evde muhabbet yok, kalkıncada tabi bi kumandayı istedim tersledi üstüme atıncada olay parladı, tartışırken en son yerdeyim o üstümde boğazımı sıkıyo yüzümü sıkıyo vuracak ama yapmıyo, sonra birden kalktı kayınvalide girdi o ara ayırdı, gerisini biliyosun, onlar gidince aynaya bi baktım boğazımı 5 tırnağıyla yırtmış sıcağı sıcağına anlamamıştım kan olmuş, bu olaydan sonra artık alttan aliyim yapamam, bilir onun için ne eziyetlere katlandığımı yapmayacaktı bunu bana, daha öncede olmuştu o zaman vurmuştu alttan aliyim dedim lanet olsun evlendik bi kere ondan sonra bu ilk büyük kavga, ama benimde bi gururum var, en başta insan gibi özür dileseydi inatlaşmasaydı böyle olmayacaktı, dün akşam işten geç gittim eve baktım oturma odasında bende yatak odasına gittim uyumuşum ayrı ayrıyız birbirimizi görmeden çıktık evden, yürüyerek gittim durağa ama mutluydum Allaha şükürler olsun kimseye muhtaç değilim, katlanıyosam anam babam üzülmesin, birde bana yapma evlenme diyenlere karşı gururum yıkılmasın diye duruyorum işte...

Oyy oyyy oyyy sizin kavga öyle böyle değilmiş be Güzelim :KK61: O zaman kesinlikle tavır yapmakta haklısın canım :(
Bu denli olması cidden beni çok üzdü sonuçta hazır çocukta yokken tam evliliğin tadını çıkarmak varken bu şekilde olması kötü :KK20: eşin aklını başına almalı sonuçta onun için okadar insanı karşına almışsın ;)
Bizde ilk seneler çok tartıştık yeri geldiğinde ama bir gün olsun bana elini kaldırmadı :KK20: sadece bir kere ben çok ağır konuştum ( adammısın sen be dedim tartışma esnasında ) oda o sinirle evde ufak bir sehpa vardı onu duvara attı ve uzun süre onu hep ona hatırlatmıştım tabi bana vuramadın sehpadan aldın hıncını diye :KK67:
Sen eşinin huyunu daha iyi bilirsin canım ama biraz mesafeli olmanız sanırım size daha iyi gelecektir ;) Tek tesellim senin cidden kendini iyi hissetmen mutlu olman :KK60:
Unutma hiç kimse, hiç bir şey senin canından huzurundan daha kıymetli değil ;) evet gururunda önemli ama ailen mutsuz olmasın diye, birileri konuşmasın diye de sakın hayatı kendine zehir etme :KK60:
İnşallah ikinizde geçinmenin yolunu bulur biraz daha sağduyulu yaklaşırsınız birbirinizede evliliğiniz huzur ve sevgi çerçevesinde devam eder ....Aminnn

Ama olaki olmazsa ( Allah korusun :nazar: ) Ne olur birbirinize hayatı daha fazla zehir etmeyin ;) Zaman ver bak huyunu biliyorsun 15 gün diyorsun varsın 15 gün konuşmasın ama sonra oturup insan gibi konuşun ;) Hadi senin ailenin hiç birşeyden haberi yok :KK43: Kayınvaliden eminim dünden beri uyku uyumuyordur ne olacak bunların hali diye o_O kadıncağızada yazık sana yapılana eminim çok üzülmüştür sonuçta kızına yapılsa nasıl çiğeri yanarsa sanada aynı yanar ( sevmeyen kayınvalide bile olsa üzülür sonuçta o evladi o yetiştirdi her ne kadar karakter doğuştan olsada yetiştirme çok etkiliyor sonuçta ;) )

Yanlış anlamayacağını bildiğim için bukadar rahat yazıyorum ve inan dünden beri benim bile aklım sana takıldı bukadarını bilmediğim halde :KK60: Rabbim inşallah gönlüne göre verirde eşinde hatasını anlar bir daha tekrarlamaz ;)

Benimde bir sürü işim var aslında o_O Sağ olsun kızlar 1.5 gün evde tak kalınca her yeri dağıtmışlar :KK48:
Biraz evvel eşim ve küçük kızıda okuldan postaladım ve birazdan ufak ufak girmem lazım eve ama benimde hiççççç canım istemiyor :KK53: Biraz daha kendime geleyimde mecbur girişirim eninde sonunda ben yapacağım nasılsa işleri :işsiz:

3 postada çamaşırım var ütülenecek :kızgın: en nefret ettiğim iş ( aslında biriktirmeseydim zor gelmezdi de haftasonu Bileciğe gideceğimiz belli olunca hadi bari pes peşe herşeyi yıkıyayımda gelince bir ütülemesi kalır dedim :KK53:
Büyük kızım normalde ev işlerine yardımcı olur ama ben giderken tembihlemedim evi dağıtmayın birazda ütüleri yapsana diye oda rahat rahat oturmuş kızkardeşiyle :KK48:

Hep derim Evhanımlığı bedava kölelik diye :KK70: emeklilik zaten yok :KK70:
Kaderimizse çekeriz diyip mecbur girişeceğim :KK66: Ama önce bir kahve içip kendime geleyim :KK66:

Kahvaltı olarak 2 dilim tam tahıllı ekmekle peynir yedim ( aslında vardı birşeyler daha da canım istemedi çorbayada üşendim bir an :KK70: )

Oyy oyyy oyyy sizin kavga öyle böyle değilmiş be Güzelim :KK61: O zaman kesinlikle tavır yapmakta haklısın canım :KK43:
Bu denli olması cidden beni çok üzdü sonuçta hazır çocukta yokken tam evliliğin tadını çıkarmak varken bu şekilde olması kötü :KK20: eşin aklını başına almalı sonuçta onun için okadar insanı karşına almışsın :KK66:
Bizde ilk seneler çok tartıştık yeri geldiğinde ama bir gün olsun bana elini kaldırmadı :KK20: sadece bir kere ben çok ağır konuştum ( adammısın sen be dedim tartışma esnasında ) oda o sinirle evde ufak bir sehpa vardı onu duvara attı ve uzun süre onu hep ona hatırlatmıştım tabi bana vuramadın sehpadan aldın hıncını diye :KK67:
Sen eşinin huyunu daha iyi bilirsin canım ama biraz mesafeli olmanız sanırım size daha iyi gelecektir :KK66: Tek tesellim senin cidden kendini iyi hissetmen mutlu olman :KK60:
Unutma hiç kimse, hiç bir şey senin canından huzurundan daha kıymetli değil :KK66: evet gururunda önemli ama ailen mutsuz olmasın diye, birileri konuşmasın diye de sakın hayatı kendine zehir etme :KK60:
İnşallah ikinizde geçinmenin yolunu bulur biraz daha sağduyulu yaklaşırsınız birbirinizede evliliğiniz huzur ve sevgi çerçevesinde devam eder ....Aminnn

Ama olaki olmazsa ( Allah korusun :nazar: ) Ne olur birbirinize hayatı daha fazla zehir etmeyin :KK66: Zaman ver bak huyunu biliyorsun 15 gün diyorsun varsın 15 gün konuşmasın ama sonra oturup insan gibi konuşun :KK66: Hadi senin ailenin hiç birşeyden haberi yok :KK43: Kayınvaliden eminim dünden beri uyku uyumuyordur ne olacak bunların hali diye o_O kadıncağızada yazık sana yapılana eminim çok üzülmüştür sonuçta kızına yapılsa nasıl çiğeri yanarsa sanada aynı yanar ( sevmeyen kayınvalide bile olsa üzülür sonuçta o evladi o yetiştirdi her ne kadar karakter doğuştan olsada yetiştirme çok etkiliyor sonuçta :KK66: )

Yanlış anlamayacağını bildiğim için bukadar rahat yazıyorum ve inan dünden beri benim bile aklım sana takıldı bukadarını bilmediğim halde :KK60: Rabbim inşallah gönlüne göre verirde eşinde hatasını anlar bir daha tekrarlamaz :KK66:
Çok sağol canım, Allah razı olsun inanın bi en yakın arkadaşıma bide size anlattım, anlatınca rahatlıyor insan, bende zamana bırakma taraftarıyım kendimi biliyom birden coşarsam çeker gidersem sonra üzülebilirim hemde çok çünkü çok duygusalım aslında, o yüzden beklemek sabretmek en iyisi, Allaha şükür çalışıyorumda evden çıkıp kafamı işle meşgul edebiliyorum... bide evliliğin ik zamanları demişsin ya işte ben ona çok üzülüyorum, evliliğin ilk zamanları diye bişey yaşamıyoruz, eve geliyo maç izliyo telle oynuyo gece bire kadar maç sonra geliyo bende erken kalkıyorum hadi kavga çıkmasın diye ona uyum sağladım ama dışarı top oynamaya çıkmaları başladı, nedir maç maç, yani o zaman benle niye evlendinki iki dk bişey konuşmuyorum, canım cicim sağlo , meyve getir eline sağlık bu kadar mı yani, insan alır karısınla bi yere gider yok, evdeyiz benle zaman geçir oda yok, bunlara çok sabrettim ama anlamadı, sevgiliyken daha iyiydi göstermiyodu bu kadar maçla oynadığını, dışardayız sonuçta konuşabiliyoduk, şimdi aynı evdeyiz ama benim sesim çıkmadığı sürece herşey güzel, ve o her istediğini yapmakta sınırsız özgür

Son düzenleme:
:KK61: Nedesemki şimdi buna canım benim yaa cok üzüldm

Sanada Günaydın canım :KK3::KK3::KK3:
Dün menüm gayet iyiyken akşama 1porsiyon tiramisu yedim cok pişmanım
Cezama razıyım kaptancım

Dün demiştim cocukların ezberlerini alacagım dıye. İlk once kız cocuklar geldiler . Allahım okadar tatlılardıkı size anlatamam ya
Onların karsısına gecınce baya bi heycnlandım. Kunut dualarını ben okudum onlar tekrar ettiler. (Cok iyi bildigim halde heyecandan kariştırdım)

Hepsi gözümün içine bakıyolardı o an dedim keşke benim böyle bi mesleğim olsaydi

Daha sonra ortaokul seviyesindeki erkek öğrenciler geldi onlara yaptırdım az bişey
Sonra hoca geldi dedi istersen artık sen gidebilirsin
Tamam dedim eve geldim
İnşallah yine cagırır farklı bi duygu ya bayıldım :KK68::KK68:

Dün menüm gayet iyiyken akşama 1porsiyon tiramisu yedim cok pişmanım
Cezama razıyım kaptancım

Dün demiştim cocukların ezberlerini alacagım dıye. İlk once kız cocuklar geldiler . Allahım okadar tatlılardıkı size anlatamam ya
Onların karsısına gecınce baya bi heycnlandım. Kunut dualarını ben okudum onlar tekrar ettiler. (Cok iyi bildigim halde heyecandan kariştırdım)

Hepsi gözümün içine bakıyolardı o an dedim keşke benim böyle bi mesleğim olsaydi

Daha sonra ortaokul seviyesindeki erkek öğrenciler geldi onlara yaptırdım az bişey
Sonra hoca geldi dedi istersen artık sen gidebilirsin
Tamam dedim eve geldim
İnşallah yine cagırır farklı bi duygu ya bayıldım :KK68::KK68:

Ay ne güzel canım inan ben bile senin adına heycanlandım nasıl olacak acaba diye :D
Rabbim inşallah dualarını kabul ederde seninde meleğin sana en kısa zamanda gelir ;) Aminnnnn

Keşke hocaya sen deseydin direk yarında müsaitim yada atıyorum 2 günde bir geleyim diye ;) hem sevaptır hemde sanada belliki çok iyi gelmiş ;)

canım yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum evliliklerde tartışmalar mutlaka oluyor ama iș şiddete gelirse yorum yapmak çok daha zor oluyor. Allah kolaylık versin inşallah.

Back
X