Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bir bilgi daha size :) d vitaminlerinize baktırın. Onun düşük olması ki kış aylarında özellikle düşüyor kg vermeyi engelliyor . Ben yurtdışında yaşıyorum. Türkiyedeyken d vit eksiğim çıkmıştı aylık d vit ampul kullanıyordum. Şimdi biraz daha güneşsiz bir ülkede yaşıyorum, haftalık d vitamini hapları var onu kullanıyorum.
Benimki çok düşük, daha önceleri hızlı kilo verirdim artık veremiyorum maalesef

Valla çok güzeldi halada var Eltim dün bizdeydi yemekleri KV yaptı vezir parmağınida Eltimle yaptık yesem hepsini yerimde yemiycem :)))

Ellerinize sağlık canım ;) ama yarın çok dikkatli ol ki cumaya eksi görebilesin ( Allahtan daha haftanın başı ;) )

E eatmeat hosgeldin oncelikle diyet ve vucut sagligi konusunda oldukca bilgili oldgn farkediliyr ben kahvemi sekerz icerim ama cayi cok denememe ragmen sekersiz icmeyi basaramadim ama tiksindiricide bulamiyorum..nimet...
Ins bende alisrm
Diyetten çok yaş 35 i vurunca sağlıklı yaşam beslenme aşkım depreşti :))) ne varsa doğalda var, işlenmiş herşeye hayır.

Benimki çok düşük, daha önceleri hızlı kilo verirdim artık veremiyorum maalesef
Kış olması etken tabii. D vit ampul içebilirsin. Benim eksiklik tespit edildiğinde dr ilk üç ay 15 günde bir sonra da ayda bir içmemi söylemişti. Oğluma da sadece d vitamini veriyorum hala

Bugün yediklerim
Sabah sosisli yumurta iki dilim ekmek peynir

Öğlen sebze yemeği iki dilim ekmek yoğurt

Ara bi parça ekmek peynir
bir saat sonra ceviz

akşam kuru fasulye bol limonlu kısır yoğurt

bir dilim kek

bir saat spor

Kizlar bugunki menu uzerine ceyrek tarcinli islak kek yarim armut iki kasik kizimin corbasindan bir kasik esimin pilavindan :(
Psikolojim bozuldu ya niye boyle oldum kendimi tutamiyorim üzerimde bi halsizlik ve mutsuzluk hakim :(

Kizlar bugunki menu uzerine ceyrek tarcinli islak kek yarim armut iki kasik kizimin corbasindan bir kasik esimin pilavindan :KK43:
Psikolojim bozuldu ya niye boyle oldum kendimi tutamiyorim üzerimde bi halsizlik ve mutsuzluk hakim :KK43:
Yarin yeniden baslarsin stres yapma canım

Hayirli aksamlar once menumu yazayim sonra sayfalara bir goz atacağım insallah

Sabah

2kk peynir
3 diyet zeytin
2 dilim kepek ekmek
Domates

Ara 1 elma

Oglen

Cavdar ekmegine peynirli sandivic

Ara

1 elma

Aksam

1 tabak nohut temegi
Yagsiz salata
1 dilim ekmek

Ara

1 tarcinli sut
3 4 ceviz (cevizler fazla oldu)

Spor 30 dk yuruyus

Okulda nobetciydim ama onu saymiyorum

Merhaba canlarim
Bugün kizkardesimin mutfak dolabıni sildim sadece ama çok yoruldum
Eve geldim misafir geldi Yeni gittiler

Onlar yüzünden bir dilim kek yedim bir saat önce

Ohh ellerine sağlık mis gibi olmuştur dolabı ;)
Üzerine o yorgunluğun misafir gelmesi kötü olmuş ama eminim sen yarın çok daha güzel dengelersin ;) hem okadar hareket ettin ;)

Kizlar bugunki menu uzerine ceyrek tarcinli islak kek yarim armut iki kasik kizimin corbasindan bir kasik esimin pilavindan :KK43:
Psikolojim bozuldu ya niye boyle oldum kendimi tutamiyorim üzerimde bi halsizlik ve mutsuzluk hakim :KK43:

Canım sakınnnnn :KK20: bak ne güzel gidiyordun yazık verdiğin emeklere ;)
Hem eminim o sadece şu anlık bir duygu ve yarın sabah çok daha mutlu ve dinç uyanacaksın ;)
Sanırım birazda yoruldun bugün ;) genelde insan yorulunca daha çabuk bezginlik hisseder ;)
Kendine şöyle şekersiz güzel bir Türk kahvesi yap eğer gece dokunmuyorsa yada soğuk bir bardak süt iç sonrada fazla geçe kalmadan yat ;) oturdukça insanı şeytan dürtüyor can sıkıntısından ;)

Hayirli aksamlar once menumu yazayim sonra sayfalara bir goz atacağım insallah

Sabah

2kk peynir
3 diyet zeytin
2 dilim kepek ekmek
Domates

Ara 1 elma

Oglen

Cavdar ekmegine peynirli sandivic

Ara

1 elma

Aksam

1 tabak nohut temegi
Yagsiz salata
1 dilim ekmek

Ara

1 tarcinli sut
3 4 ceviz (cevizler fazla oldu)

Spor 30 dk yuruyus

Okulda nobetciydim ama onu saymiyorum

HaRika bir menü canım ;) valla helal olsun ;) eminim cumaya süper bir sonuç görürsün Yardımcım ;)

Beden yorgunluğu var baanu abla sanki bütün
Ohh ellerine sağlık mis gibi olmuştur dolabı :KK66:
Üzerine o yorgunluğun misafir gelmesi kötü olmuş ama eminim sen yarın çok daha güzel dengelersin :KK66: hem okadar hareket ettin :KK66:

Canım sakınnnnn :KK20: bak ne güzel gidiyordun yazık verdiğin emeklere :KK66:
Hem eminim o sadece şu anlık bir duygu ve yarın sabah çok daha mutlu ve dinç uyanacaksın :KK66:
Sanırım birazda yoruldun bugün :KK66: genelde insan yorulunca daha çabuk bezginlik hisseder :KK66:
Kendine şöyle şekersiz güzel bir Türk kahvesi yap eğer gece dokunmuyorsa yada soğuk bir bardak süt iç sonrada fazla geçe kalmadan yat :KK66: oturdukça insanı şeytan dürtüyor can sıkıntısından :KK66:
olumsuzluklar uzerimde bugun ve buyuzden mutlu olmanin yollarini deniyorum ve bunada mide ile basladim sanirim umarim yarin silbastan başlayıp dinc olucam allahin izniyle

HaRika bir menü canım :KK66: valla helal olsun :KK66: eminim cumaya süper bir sonuç görürsün Yardımcım :KK66:

Insallah ben arti cikacagim ya grubu olumsuz etkilemekten korkuyorum. Bu hata listede olacak miyim haftaya olursam belki eski kilomda olurum. Menumu begenmede sevindim bak gaza geldim. Ilk iki gun zorlandim ama bugun daha rahattim sukur :)

Kış olması etken tabii. D vit ampul içebilirsin. Benim eksiklik tespit edildiğinde dr ilk üç ay 15 günde bir sonra da ayda bir içmemi söylemişti. Oğluma da sadece d vitamini veriyorum hala
Bana doktor haftada 1 iğne yapılacak demişti, ben pek düzenli yaptırmadım, benim d vitaminim 3 ün altıydı

Back
X