Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar :KK3::KK3:
bugün çok değişik bigün, eşimle çok kötü kavga ettik dün, konuda o kadar basittiki ama iş o sustukça özür dilemedikçe büyüdü, sonunda sesimize kayınvalidem yukarı çıktı ve eşim evden gitti, nerde kaldı onuda bilmiyom, ama huzurluyum anlamadım gitti, mesajla sordum yerini bana konuşma lan dedi, whatsupptan düğün fotomuzu falan silmiş, gece eve gelmezsen bu iş biter dedim, bitir o zaman dedi, ne acayip, zaten evlendiğimizden beri, maçtan başka bişey bildiği yoktu, benle ilgilenmedikçe uyardım onu tatlı tatlı ama anlamadı bak yapma dedim, neden evliyiz o zaman hep tvde maç izliyo yada telde maç bakıyo iddaa, yada top oynamaya gidiyo, o zaman beni bu eve niye getirdinkii, şakayla karşık tatlı tatlı uyarıyodum iki haftadır, sonunda patlaması böyle kötü oldu, şimdi işteyim, akşam eve gitsemmi gitmesemmi bilmiyom, babamlarada gidemem çok üzülürler, fabrikada kalsam diye düşünüyom elalem ne eder nerde kalırımki burda iş yaparım sabaha kadar :işsiz:
Inan cok üzüldüm canım yaaa
Konuşmayıda denemişsin olmamiş

Bana kalırsa evine git derim ben fabrikada napacaksınki yaşniz başına
Galiba evleneli cok olmamış ama inan evliliklerin ilk yılları böyle sacma şeylerden büyük kavgalarla geciyo

Öyleki günlük kavga edip eşimle haftalarca küs kalan biz aylardir kavga etmiyoruz artık
Evinde kal ama gelirse sen konuşma mesela onun konuşmasını bekle
Belki de özür diler

geldim hazir hoca gelmeden bir bakayim dedim ;)
Hatunlar kaynamaya basladi 2 hafta gorusmeyince ;)

bugün çok değişik bigün, eşimle çok kötü kavga ettik dün, konuda o kadar basittiki ama iş o sustukça özür dilemedikçe büyüdü, sonunda sesimize kayınvalidem yukarı çıktı ve eşim evden gitti, nerde kaldı onuda bilmiyom, ama huzurluyum anlamadım gitti, mesajla sordum yerini bana konuşma lan dedi, whatsupptan düğün fotomuzu falan silmiş, gece eve gelmezsen bu iş biter dedim, bitir o zaman dedi, ne acayip, zaten evlendiğimizden beri, maçtan başka bişey bildiği yoktu, benle ilgilenmedikçe uyardım onu tatlı tatlı ama anlamadı bak yapma dedim, neden evliyiz o zaman hep tvde maç izliyo yada telde maç bakıyo iddaa, yada top oynamaya gidiyo, o zaman beni bu eve niye getirdinkii, şakayla karşık tatlı tatlı uyarıyodum iki haftadır, sonunda patlaması böyle kötü oldu, şimdi işteyim, akşam eve gitsemmi gitmesemmi bilmiyom, babamlarada gidemem çok üzülürler, fabrikada kalsam diye düşünüyom elalem ne eder nerde kalırımki burda iş yaparım sabaha kadar :işsiz:

Gunaydin canim ;) Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin. ...Aminnn
Sen huzurluysan gerisi onemsiz ama yinede biraz sabir et evini terk etme eşin sinirle bitsin desede emin ol pisman olur ve Özür diler ;) Eminim kayinvaliden de ogluyla konuşur sonuçta ne olursa olsun oglunun yuvasi dagilsin istemez ;)

Hakkinizda hayırlısı

günaydın herkese bugün ilk günüm ve çok motiveyim yazdıklarınızı okudukça dahada motive oluyorum hadi inşallah

Hadi bakalım buenerjin hedefe kadar devam eder inşallah ;)
Bol suyu ihmal etme ;)

geldim hazir hoca gelmeden bir bakayim dedim :KK66:
Hatunlar kaynamaya basladi 2 hafta gorusmeyince :KK66:
Gunaydin canim :KK66: Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin. ...Aminnn
Sen huzurluysan gerisi onemsiz ama yinede biraz sabir et evini terk etme eşin sinirle bitsin desede emin ol pisman olur ve Özür diler :KK66: Eminim kayinvaliden de ogluyla konuşur sonuçta ne olursa olsun oglunun yuvasi dagilsin istemez :KK66:
Hakkinizda hayırlısı

Hadi bakalım buenerjin hedefe kadar devam eder inşallah :KK66:
Bol suyu ihmal etme :KK66:
sağol canım, inş hayırlısı, kayınvalidemde üzüldü zaten ama oğlu deli işte napcan
Galiba evleneli cok olmamış ama inan evliliklerin ilk yılları böyle sacma şeylerden büyük kavgalarla geciyo
Öyleki günlük kavga edip eşimle haftalarca küs kalan biz aylardir kavga etmiyoruz artık
Belki de özür diler
evleneli nikah 11 ay, düğünden itibaren 9 ay oldu daha, ilk 4-5 ay çok kavga ediyoduk geçmişti ne güzel 4 ay falan olmuştur hiç büyük kavgamız olmamıştı küçük küçük atışma olurdu az küserdim 5 dkya geçerdi, tam alıştık derken noldu birden anlamadım ya, hatta son günlerde ben işten gelince yemek falan ısıtmıştı bi kaçkere o evdeydi 15 tatilden dolayı, sanırım onca emeğine rağmen kızmamam gerekiyo diye düşündü ama oda beni ihmal etmeseydi, haklısın ama buda geçer napalım,

Belki de özür diler
Kızlar Günaydın
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Esrasi Esrasi canım ah şu erkek beyni! !
inş en kısa zamanda Özür diler senden canım
sağol canım umarım

evini bırakıp gitme o gitsin iş ciddiye binerse ailenin yanına gidersin

sağol canım, inş hayırlısı, kayınvalidemde üzüldü zaten ama oğlu deli işte napcan

evleneli nikah 11 ay, düğünden itibaren 9 ay oldu daha, ilk 4-5 ay çok kavga ediyoduk geçmişti ne güzel 4 ay falan olmuştur hiç büyük kavgamız olmamıştı küçük küçük atışma olurdu az küserdim 5 dkya geçerdi, tam alıştık derken noldu birden anlamadım ya, hatta son günlerde ben işten gelince yemek falan ısıtmıştı bi kaçkere o evdeydi 15 tatilden dolayı, sanırım onca emeğine rağmen kızmamam gerekiyo diye düşündü ama oda beni ihmal etmeseydi, haklısın ama buda geçer napalım,

sağol canım umarım
Kız 9ay neki 3-4 sene kavga ettik te ancak alıştık birbirimizin huyuna suyuna
İnşallah zamanla duzelir canim

merhaba canım sende benimle ayni gurupta idin. İnşallah burada daha iyi motive oluruz.
EVET canım inşallah

olur valla abla zaten buraya alistim kopamıyorum:) bu arada bende balik burcuyum 25 subat cok duygusal ve sezgilerim kuvvetlidir allah sabir versin basak burcu cok zor bir burc ablam ve kardesim basaklar cok mukemmelciler herseyin en mukemmelini isterleer ama kendileri mükemmel degillerdir demisti bir astrolog:)

merhaba kızlar sizde hosgeldiniz takima dahada heyecan enerji ve başarı getirirsiniz inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve güzel bir hafta diliyorum :KK68:

Şükür okadar baygın düşmeme rağmen uyanabildim :KK48: Büyük kızımı okula gönderdim şimdi kendime güzel bir kase salata yaptım ( canım kahvaltılık istemedi aç açınada kursa gitmek istemedim yoksa yolda poğça falan almaya kalkışırdı eşim :KK20: ) üzerinede bir kahve içerim ohhh miss daha ne olsun :KK66:

Aslında Allah biliyor ya bugün en azından kursa gitmek yerine sizinle sohbet etmeyi tercih ederdim ama başladık bir kere bari diplomamızı alalım :KK70:

Diademe Diademe
Alıntı biraz karıştığı için uçmuş ama neyse :KK48:
Ben evde çocuklarla uğraşacaksın sandım ama camide olması çok daha iyi :KK66: eminim sen o işide başarıyla tamamlarsın :KK66: Ne mutlu sana ki böyle güzel bir görevi üstlendin :KK68: çocuklar sayende kuranı öğrendiklerinde her okuduklarında sanada faydası olacaktır Allahın izniyle :KK68:

Aramıza hoş geldin canım :KK66:
İnşallah burada çok daha motive olur hedefinede çabucak ulaşırsın :KK66: Ne güzel fazla kilonda yok nasılsa :KK66:
İlk kez takım yarışmasına katıldıysan sıkıntı yok canım sonuçta orada da daha listeye girmemiştin :KK66:

Allahın izniyle 3 ay sonra en geç hedefine ulaşmış olursun bence :KK66:

Sende aramıza hoş geldin :KK66:
Birlikte burada çok hoş sohbet ederek hedeflerimize ulaşacağız inşallah ....Aminnnn

Bu arada kızlar ben Kaptanınız Banu :21: Hedefe giden yolculuğumuz boyunca ben sizlere eşlik edeceğim :KK70: uçak pilotu gibi oldu birde acil çıkışları göstersem tam olacak :KK70::KK70::KK70::KK70:

Maalesef benim rekorum 124.5kgdu ama Allahın izniyle 110u gördüm ve inşallah yaza kadar çok daha güzel farklar yaratacağım :KK66:
Teşekkürler kızlar

Kızlar ben diğer grupta da bahsetmiştim burda da anlatayım size. Ben günlük beslenme alışkanlığımı değiştirdim. Bu diyet dışında da devam edicem inşallah.
1- Japon su terapisi. 1,5 aydır yapıyorum ve inanılmaz faydasını gördüm. Hem metabolizmam düzeldi hem cildim inanılmaz düzeldi. Sabah aç karnına 4 su bardağı sıcağa yakın ılık su içiyorum, limonlu. Ayrıntılı bilgi için Google a Japon su terapisi diye arayabilirsiniz.

2- şeker orucu/diyeti. Bunu da bu şekilde Google'da aratarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Kısaca hayatımdan şekeri ve paket ürünleri tamamen çıkarmak. Bunu ilk 21 gün yapmak çok önemli vücudun alışması ve temizlenmesi için. Sonra yaşam biçimi olursa daha iyi olur. Şekerin vücuda zararı korkunç. "That sugar film " diye bi belgesel var mutlaka izleyin. Kalori hesabı, yağsız besinler falan Fas'a fiso asıl bela şekermiş. Adam kendi üzerinde deney yapıyor 2 ay. Eskiden olduğu gibi 2300 kalori alıyor ama şekerle dolduruyor bu kaloriyi. Yani meyvesuyu soslar vs gibi. 2 ayda 8,5 kg alıyor ve göbek bölgesi 10 cm kalınlaşıyor ve sağlık sistemi ve ruh hali kötüleşiyor. Gerçekten de şeker yasal uyuşturucu kızlar. Bıraktığımın ikinci günü uyuşturucu müptelaları gibi yoksunluk çektim resmen ve gün boyu tripliydim, ağladım falan. Hani sırf beynime yalancı mutluluk hormonu salgılamadım diye psikolojim baya dalgalıydı. Neyse merak edenler mutlaka izlesin :)))

Kızlar bisey sormak istiyorum. Cay saati için evinize misafir geldiğinde ev sahibi olarak bisey yiyor musunuz yoksa geçiştiriyor musunuz. Burada oturmazlar çok oluyor. Siz yememek için neler yapıyorsunuz. Önerilerinizi bekliyorum.
genelde servis yapmaktan yemeye fırsat kalmıyo ama ben salatalardan alıp onu tırtıklarım diye düşünüyorum yeni diyete başladığım için

Evime misafir gelmedigi için yemiyorum haliyle :KK48: Avsumay Avsumay

Esrasi Esrasi cnm uzuldum olanlara acikcasi cok inatlasmanin bir geregi oldugunj dusunmuyorim evliligini etkileyecek konularda diger taraf inat ediyosa bence sen alttan al barışınca tatli dille kırgınlıklarıni dile getirip konuşabilirsiniz bence evine git olay daha fazla buyumesin evliligin ilk yillari olur üzme kendini

B
Kızlar bisey sormak istiyorum. Cay saati için evinize misafir geldiğinde ev sahibi olarak bisey yiyor musunuz yoksa geçiştiriyor musunuz. Burada oturmazlar çok oluyor. Siz yememek için neler yapıyorsunuz. Önerilerinizi bekliyorum.
İnternetten diyet tarifler araştır. Mümkün olduğunca şekersiz unsuz ikramlıklar hazırlamaya çalış.hem sen geri kalmayıp afiyetle yersin hem de misafirlerine iyilik etmiş olursun ;)

Back
X