- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Bugun 38 dk spor canim
Ben canim yazabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben canim yazabilirsin
oynakbasi34 canım o kadar yoğunum ki bildirim yapmayı bile unutmuşum, tartılmayı da unutmuşum ve fırsatım dahi olmadı, ev çok kalabalık ancak çay yemek meyve şu bu derken yorgunluktan kendimi yatağa zor atıyorum
Diyet spor hepsi hayatımdan çıktı
Bu hafta ben listeye giriyorum değilmi canım?
77.2 olmuşumçok üzgünüm sabah sadece aglayabildim ilaçlarıma devam ediyorum diyete sıkı sarılmam lazım
Canim lutfen kendine iradene hakim ol o yaptığın butun emekleri dusun hepsi çöp olmadan toparlan lutfen bir kere yıldınmi toparlanamazsin ha gayret az sık dişini emin olki bir kac kilo daha gitse kendiliğinden gidecek o kilolar ve snde severek diyete devam edeceksin
Beyninin oyunlarına gelip pes etme
banu abla niye gitmistiniz ben kacirmisim o mesaji bu aradabol bol gezmeler![]()
inşallah öyledir canım antidepresan kullanıyorumEvet canımnasipse haftaya listedesin kuzum sakin salma kendini basarabilirsin
Uzulme canim odemdir obol suyla devam emin ol yarin yine eksi cikar
Esimin kuzeni Bilecike evlendi onu ziyarete geldik
Canim eminmisin aranizda bence sadece bi yanlis anlasilma olmus okudum yazilanlari karismak istemem ama yok yere tartismissiniz gibi baska takima adapte olabilirmisinoynakbasi34 takım değiştirebilir miyim lütfen
Canim eminmisin aranizda bence sadece bi yanlis anlasilma olmus okudum yazilanlari karismak istemem ama yok yere tartismissiniz gibi baska takima adapte olabilirmisin
Gerci sen bilrsinn daha iyi hissedeceksen git tabi
oynakbasi34 takım değiştirebilir miyim lütfen
Kuzum hayırdır ben kaçırdım sanırım tatsizlik mi olduaçıkçası sebep ne bilmiyorum ama birazdan bakarım dikkatli
Tabiki zorla burada kal diyemem sen kendini nasil iyi hissediyorsan öyle devam et ama ben senin burada kalmani isterim
![]()
Ikinizde yanlis bisey demediniz bana gore inanki sadece bi yanlis anlasil ma olmus okadarDaha iyi hissedecegim çünkü acayip üzgünüm yanlış hiçbirşey demedim stresten 6 sarma yedim stres bana iyi gelmiyor
Ikinizde yanlis bisey demediniz bana gore inanki sadece bi yanlis anlasil ma olmus okadar
Ikinizde yanlis bisey demediniz bana gore inanki sadece bi yanlis anlasil ma olmus okadar
Canim kararına cidden saygı duyuyorum hatta konuyuda okudumBu konuda degil benim konumda bir sorun ldu bende burayi cok seviyorum ama bana iyi gelmeyecek o kisiyle ayni takimda olmak
Canim kararına cidden saygı duyuyorum hatta konuyuda okudumaslinda her iki tarafta iyi niyetle davranip yanlış kelimeleri seçmiş sanirim
Hashas bir aniniza deng gelmis yokaa ikinizinde ne kadar güzel anlastiginizi hepimiz biliyoruz
Şöyle yapalım o zaman canim ; sen bir iki gün daha kendine zaman ver biraz uzak kal fikrin degismezse o zaman hangi takıma transfer olmak istersen yazariz cuma ama dedigim gibi gönül girmemenden yana ♥♥♥
Güzel bir şeye niyetlenip bu şekilde olması üzücü ama ikinizinde yureginin güzel olduğunu biliyoruz ve Allahin izniyle biraz zaman geçince inşallah kirginliklarda geçer
Inan gergin değil aksine huzurluydum gececegini sanmiyorum
Kizlar kendimin eski yazilarimi okudum 3yil kadar once 65.7 kiloymusum ve kilo vermek icin ugrasiyomusum ben ne ara aldim bukadar kiloyu hic farkedemedim yaa![]()
Insallah kaptancim iyi gecelerNeyse kizlar gozlerim kapanıyor
Sizlere hayırlı geceler
Allaha emanet olun ♥♥♥
Yarin aksam üzere görüşürüz