Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlar ;)

Şükür kavusturana ;)
Allahtan halalar telefonlarindan az face girdide bende elime aldim cebimi :D

Şükür bugün güzel geçti ;) hatta beslenmemide yazayım ;)

Sabah;
1 parça peynir
4 zeytin
2 dilim sucuk
2 parmak büyüklüğünde sigara böreği

Öğlen 70 dakika yürüdük
1 şekersiz Nescafe
2 minik lokum ( kuş lokumu )

Aksam;
1 kase mercimek çorbası
3 yk nohut etli
2 kiymali lahana sarmasi
2 yk pilav
2 köfte

Gece cayin yanında kek bisküvi toplari ve un kurabiyesi vardi sadece bisküvi topunu yedim ;)

Yarin inşallah öğlen yola çıkarız nasipse ;) Valla ozledim sizi ama kirilmasin kimse diye elime alamıyorum cebimi :D

Gece yatinca yine bakarim ;)
Öpüyorum herkesi

oynakbasi34 oynakbasi34 canım o kadar yoğunum ki bildirim yapmayı bile unutmuşum, tartılmayı da unutmuşum ve fırsatım dahi olmadı, ev çok kalabalık ancak çay yemek meyve şu bu derken yorgunluktan kendimi yatağa zor atıyorum
Diyet spor hepsi hayatımdan çıktı
Bu hafta ben listeye giriyorum değilmi canım?

Evet canım ;) nasipse haftaya listedesin kuzum sakin salma kendini basarabilirsin ;)

77.2 olmuşum :KK43: çok üzgünüm sabah sadece aglayabildim ilaçlarıma devam ediyorum diyete sıkı sarılmam lazım

Uzulme canim odemdir o ;) bol suyla devam emin ol yarin yine eksi cikar ;)

Canim lutfen kendine iradene hakim ol o yaptığın butun emekleri dusun hepsi çöp olmadan toparlan lutfen bir kere yıldınmi toparlanamazsin ha gayret az sık dişini emin olki bir kac kilo daha gitse kendiliğinden gidecek o kilolar ve snde severek diyete devam edeceksin
Beyninin oyunlarına gelip pes etme :KK74:
banu abla niye gitmistiniz ben kacirmisim o mesaji bu aradabol bol gezmeler :KK76:

Esimin kuzeni Bilecike evlendi onu ziyarete geldik

oynakbasi34 oynakbasi34 takım değiştirebilir miyim lütfen
Canim eminmisin aranizda bence sadece bi yanlis anlasilma olmus okudum yazilanlari karismak istemem ama yok yere tartismissiniz gibi baska takima adapte olabilirmisin
Gerci sen bilrsinn daha iyi hissedeceksen git tabi

Daha iyi hissedecegim çünkü acayip üzgünüm yanlış hiçbirşey demedim stresten 6 sarma yedim stres bana iyi gelmiyor
Canim eminmisin aranizda bence sadece bi yanlis anlasilma olmus okudum yazilanlari karismak istemem ama yok yere tartismissiniz gibi baska takima adapte olabilirmisin
Gerci sen bilrsinn daha iyi hissedeceksen git tabi

oynakbasi34 oynakbasi34 takım değiştirebilir miyim lütfen

Kuzum hayırdır ben kaçırdım sanırım tatsizlik mi oldu :( açıkçası sebep ne bilmiyorum ama birazdan bakarım dikkatli ;) Tabiki zorla burada kal diyemem sen kendini nasil iyi hissediyorsan öyle devam et ama ben senin burada kalmani isterim ;)

Bu konuda degil benim konumda bir sorun ldu bende burayi cok seviyorum ama bana iyi gelmeyecek o kisiyle ayni takimda olmak
Kuzum hayırdır ben kaçırdım sanırım tatsizlik mi oldu :KK43: açıkçası sebep ne bilmiyorum ama birazdan bakarım dikkatli :KK66: Tabiki zorla burada kal diyemem sen kendini nasil iyi hissediyorsan öyle devam et ama ben senin burada kalmani isterim :KK66:

Canim topigin kurallarina kimse uymasa banu ne hissederdi
Ben daha liste başlamadan kurallari paylaştım ustelik her defasında o arkadasi uyardim ama inatla okudu ustelik beni suclar uslupla ve aramizdaki şeyleri ozelimi dokerek yorum yapti
Ikinizde yanlis bisey demediniz bana gore inanki sadece bi yanlis anlasil ma olmus okadar

Bu konuda degil benim konumda bir sorun ldu bende burayi cok seviyorum ama bana iyi gelmeyecek o kisiyle ayni takimda olmak
Canim kararına cidden saygı duyuyorum hatta konuyuda okudum :( aslinda her iki tarafta iyi niyetle davranip yanlış kelimeleri seçmiş sanirim ;) Hashas bir aniniza deng gelmis yokaa ikinizinde ne kadar güzel anlastiginizi hepimiz biliyoruz ;)

Şöyle yapalım o zaman canim ; sen bir iki gün daha kendine zaman ver biraz uzak kal fikrin degismezse o zaman hangi takıma transfer olmak istersen yazariz cuma ama dedigim gibi gönül girmemenden yana ♥♥♥

Güzel bir şeye niyetlenip bu şekilde olması üzücü ama ikinizinde yureginin güzel olduğunu biliyoruz ve Allahin izniyle biraz zaman geçince inşallah kirginliklarda geçer

Inan gergin değil aksine huzurluydum gececegini sanmiyorum
Canim kararına cidden saygı duyuyorum hatta konuyuda okudum :KK43: aslinda her iki tarafta iyi niyetle davranip yanlış kelimeleri seçmiş sanirim :KK66: Hashas bir aniniza deng gelmis yokaa ikinizinde ne kadar güzel anlastiginizi hepimiz biliyoruz :KK66:

Şöyle yapalım o zaman canim ; sen bir iki gün daha kendine zaman ver biraz uzak kal fikrin degismezse o zaman hangi takıma transfer olmak istersen yazariz cuma ama dedigim gibi gönül girmemenden yana ♥♥♥

Güzel bir şeye niyetlenip bu şekilde olması üzücü ama ikinizinde yureginin güzel olduğunu biliyoruz ve Allahin izniyle biraz zaman geçince inşallah kirginliklarda geçer

Inan gergin değil aksine huzurluydum gececegini sanmiyorum

Canım ben senin neye kiildigini okur okumaz anladim dediğim gibi yanlis kelime seçilmiş yoksa sıkıntının olduğunu ima etmez desifre etmek degildir bence amacı ;) keske olmasaymis ama söyle de bir şey var yazarken insan konusurcasina duyguyu niyetide karsi tarafa bazen hissettiremiyor ;) hani eminim orda sadece senin destekcin olduğunu soylemee çalışmıştır yinede karar senin

Neyse kizlar gozlerim kapanıyor

Sizlere hayırlı geceler
Allaha emanet olun ♥♥♥
Yarin aksam üzere görüşürüz
Insallah kaptancim iyi geceler
Haa bu arada kendime bugun goji beri aldim ama nadil kullanacagimi bilmiyorum bi bilgisi olan yazsin lutfeeen

Back
X