Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kıza diyorum baban sizi sinemaya götürsün bende güne gidicem yok diyor senle gelicem uyuz hiç yanlız bırakmaz kafa dinleyim:)))

oynakbasi34 oynakbasi34 canım o kadar yoğunum ki bildirim yapmayı bile unutmuşum, tartılmayı da unutmuşum ve fırsatım dahi olmadı, ev çok kalabalık ancak çay yemek meyve şu bu derken yorgunluktan kendimi yatağa zor atıyorum
Diyet spor hepsi hayatımdan çıktı
Bu hafta ben listeye giriyorum değilmi canım?

Kıza diyorum baban sizi sinemaya götürsün bende güne al yok diyor senle gelicem uyuz hiç yanlız bırakmaz kafa dinleyim:)))
Isil duru canim daha gecen gun demistin sen ,evlat edinirsiniz diye ama bu bana ikadar uzak bi konuyduki ogun
Artik ciddi ciddi dusunmuye basladim evlat edinenlerin topiklerinde gezdim suanda degil ama biraz daha ilerde evlat edinmeyi dusunuyorum canm

Canim lutfen kendine iradene hakim ol o yaptığın butun emekleri dusun hepsi çöp olmadan toparlan lutfen bir kere yıldınmi toparlanamazsin ha gayret az sık dişini emin olki bir kac kilo daha gitse kendiliğinden gidecek o kilolar ve snde severek diyete devam edeceksin
Beyninin oyunlarına gelip pes etme :KK74:
Selamın aleyküm kizlar :KK66:

Sag saglim Bilecikteki kuzene vardik hatta halalarla gezmeye bile ciktik :KK66: tam 70 dakika yuruduk ama geberdim :KK70:

Sarjim az gece yazarim yine
banu abla niye gitmistiniz ben kacirmisim o mesaji bu aradabol bol gezmeler :KK76:

77.2 olmuşum :KK43: çok üzgünüm sabah sadece aglayabildim ilaçlarıma devam ediyorum diyete sıkı sarılmam lazım

Canim lutfen kendine iradene hakim ol o yaptığın butun emekleri dusun hepsi çöp olmadan toparlan lutfen bir kere yıldınmi toparlanamazsin ha gayret az sık dişini emin olki bir kac kilo daha gitse kendiliğinden gidecek o kilolar ve snde severek diyete devam edeceksin
Beyninin oyunlarına gelip pes etme :KK74:
tamam canım bırakmayacagım diyeti vazgeçmeyecegim

Bugunki menum
Sabah sucuklj 2 yumurta iki dilim kasar 3 zeytin ceyrek lavas yesilcay

Ara muz

Aksam 3 yk pilav 3 kofte yaninda patates patlican

Bugun temizlik yaptim ardindan hic dinlenmeden 35 dk spor
2 litre su

bugunki menum

kahvaltı
peynirli yumurta
6 zeytin
1 dilim tahıllı ekmek

öglen
süt
kuru meyve
kahvaltılık gevrek

akşam
patates salatası

Hayırlı aksamlar kızçeler

Bugunku menum

Sabah
1 yumurta
Domates
Marul
2 dilim kepek ekmeği

Ara
1 muz
1/2 bardak süt

Öglen
Ton balikli sandivic
Dunkuyle ayni oldu
(Kendime ayri yemek yapmak zor geldi)

Ara
1 elma

Aksam
1 kepce corba
2 dolma
Yogurt
Salata

Ara

Tarçınlı süt

Su 2lt

Kacamak 1 biskuvi.

Hayirli aksamlar kizlar ;)
Nasilsiniz sessiz sanki buralar ;)
Bugun cok yurudum gezdim ne avm kaldi ne sahil arkadasimda vardi tadini cikardik ılık guzel bir hava vardi ;)
Sozde sinamaya gidip flm izleyecektik benim kiz bilet kuyrugunu gorunce vazgecti :)
bizde oyun salonuna gecip eglendik biraz iyi geldi ;)
Sahilde gezdik guzel havanin tadi cikardik ...

Yediklerim ...
Sabah 2 bardak su
1 elma

Peynir
Zeytin
2 d.kizarmis ekmek
Yesillik

3 gibi
Et tantuni
Ayran

Aksam
2 kasik manti
yemesem iyiydi ama :KK66:

2lt su
5 saat hareketliydim.
Ama 2 saat yuruyus diyelim
7000 adim 5 km :KK66:
Cok yoruldum ama 2 set ev sporumuda yapicam yoksa gitmiyor bu yaglar ;)

Back
X