Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yasasinnnnn :) Crome indirince cepten de giriliyormus :D o zaman arada caktirmadan bakarim bende sizlere inşallah ;)
Diademe Diademe canim spor dakikalarini sen yarin not edermisin ben simdi disardayken arada kimseyi unutmayayim ;) Pazar akşam evde oluuz nasilsa o zaman senden alirim notlari

Ne olur beni motive edin kızlar diyete yeniden sarilayim

Canim en istikrarlı gidenlerden biride sendin bak hepimiz bol bol sohbet ediyoruz firsat oldukca sende gel emin ol sende gaza gelirsin yine ;) yaza kadar ne kadar güzel kilo verebiliriz bir düşün ;) Hadi sende bismillah de bak pazartesi bende tekrar sıkı tutacagim işi ;)

Bugunki memum
Sabah
Kepek ekmegine peynirli tost
Marul

Ara
1 tane galeta

Oglen
Ton balikli sandivic

Ara
1 elma

Aksam
8 kasik kiymali sebze yemegi
Salata

Ara
Yarim elma

Diyet listeme uymaya calistim bugun ama cok ac kaldim. Insallah sporada baslarim. Kayinvalide ile ve okul ile yasamaya bir alisayimda oncelikle.

Kacamak olarakta 1 tane ceviz yedim. Listemde yok. Esim cayin yaninda kirinca canim cok istedi. :KK43:
Bol eksili bir hafta olmasi dilegiyle hayirli geceler.

Kiz kacamak diyince acaba ne götürdü diye gözleri pörtlettim ama meğer 1 adet cevizmis :D keske kacamaklarimiz sadece ceviz olsa be Güzelim sen bukadar takilma o cevize ;) inşallah sende emeginin karşılığını fazlasiyla alacaksin

Kiz kacamak diyince acaba ne götürdü diye gözleri pörtlettim ama meğer 1 adet cevizmis :KK70: keske kacamaklarimiz sadece ceviz olsa be Güzelim sen bukadar takilma o cevize :KK66: inşallah sende emeginin karşılığını fazlasiyla alacaksin

Ben cok sıkıldım banu abla boyle yasamadaktan. Okuldaki bir abinin diline dustum. Neler neler soylemedi ki en son ogretmenler odasina her girisimde hasmetlim diyordu. Herkes guluyor. Sinirim bozuluyor. Esimde zayifla diyor surekli.
Diyetisyene gittim cok inanmayarak. Insallah ise yarar.

İnşallah incecik olursun
Ben cok sıkıldım banu abla boyle yasamadaktan. Okuldaki bir abinin diline dustum. Neler neler soylemedi ki en son ogretmenler odasina her girisimde hasmetlim diyordu. Herkes guluyor. Sinirim bozuluyor. Esimde zayifla diyor surekli.

ne kendini bilmez dangalaklar var ya şaşırıyorum insanların bu rahatlığına pervasizligina

Yediklerime gelince sabah haşlanmış yumurta ceviz 3-4 tane peynir domates zeytin bir dilim ekmek çay sonra kahve akşam brokoli salatası pancar kavurma tavuk doyana kadar yoğurt sonrasinda çerez maydanoz çayı ve tabiki yürüyüş 45 dk

İnşallah incecik olursun

Aminn hep birlikte insallah.

ne kendini bilmez dangalaklar var ya şaşırıyorum insanların bu rahatlığına pervasizligina

Okulun yolu cok dik. Kar yaginca arabalari yukari cikarmislar. Sana ihtiyacimiz vardi az once dedi. Bende anlamadim digerleri gulmeye basladi. Agirlik lazimdi dedi. Niye sen yetmedin mi dedim. Herkesle o kadar cok dalga geciyor ki. Alismislar artik. Bu yil gecici calistigim okul oldugu icin bende cok kale almiyorum ama bir dahakine senin cevabini veririm. :)

Yasasinnnnn :) Crome indirince cepten de giriliyormus :KK70: o zaman arada caktirmadan bakarim bende sizlere inşallah :KK66:
Diademe Diademe canim spor dakikalarini sen yarin not edermisin ben simdi disardayken arada kimseyi unutmayayim :KK66: Pazar akşam evde oluuz nasilsa o zaman senden alirim notlari

Canim en istikrarlı gidenlerden biride sendin bak hepimiz bol bol sohbet ediyoruz firsat oldukca sende gel emin ol sende gaza gelirsin yine :KK66: yaza kadar ne kadar güzel kilo verebiliriz bir düşün :KK66: Hadi sende bismillah de bak pazartesi bende tekrar sıkı tutacagim işi :KK66:
Tamam kaptancim sen merak etme buralar bana emanet:KK66::KK66:

Back
X