Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dünkü menü
sabah: yarım simit
öğle:1 elma, 1 dilim kepek ekmek
akşam: 3 -4 yk kuru fasülye, 1 tabak makarna
30 dk leslie, 3 lt su

Kızlar tartı fotosunu koyamiyorum kahvaltı öncesi çektim
Kahvaltı sonrası gönderirim dedim şimdi de yuklenemiyor diyor
Bu hafta koyamiycam yada acikinca yeniden çekerim olmazsa

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Sabah erkenden karga kahvaltısını etmeden hastane yollarına düştüm Endokrin doktoruna gittim ve şansıma adamın bugün işi çıkmış gelmemiş
Her şerde bir hayır vardır demiyorlar boşuna onun yerine başka bir doktor baktı ve hatuna bayıldımmmmmm

İnanılmaz ilgiliydi ve herşeyi ince ayrıntısına kadar anlattım insülin direncim kırılmadan benim kilo vermem mümkün değil diyorlar ama benim artık iyice psikolojim bozuldu obezite cerrahisi bile düşünüorum ama onada cesaret edemiyorum dedim öyle diyince dur bakalım inşallah cerrahiye gerek bile kalmayacak dedi

İç hastalıkları doktorunun yazdığı şeker ilacını duyunca evet o şekeri düzenler ama asla insülin direncini kırmaz dedi yine onu kullanacağım ama bir yandanda bana suda eriyen bir şey yazdığını söyledi onuda kullanacağım birde her gün yemeklerle birlikte tüketeceğim bir ilacı yazmış ( eşim akşam gelirken alacak ilaçlarımı ) Bu ilaçları düzenli kullanırsan çok yakında rahat rahat kilolarını verirsin tabi diyet yaparsan dedi hatta yemeklerle birlikte alacağım ilaçlar hatta raporluymuş devlet karşılasın diye hemen rapor çıkardı sağ olsun

Ay inşallah işe yararda bende vermeye başlarım

şimdilik listemiz bu;

***8. Takım 503. Etap ***

Diademe ( 72,3 / / / %)
Titan_ ( 76,5 / / 0 / 0 % ) Titan adlı üye isim değişikliği yaptı
ISILDURU ( 84,9 / 84 / 0,9/ 1,06 % )
LargeGemini ( 73,5 / 73 / 0,5 / 0,68 % )
Esrasi ( 69,6 / / / % ) Sabit
serenalar ( 75,9 / 75,4 / 0,5 / 0,66 %)
Huzurvemavi ( 90,9 / / / % )
xyz_s ( 67,9 / 66,9 / 1 / 1,47 % )
elifdnzzz ( 72 / / / % )

8. Takım Ortalaması;

***8. Takım 503. Etap ***

Diademe ( 72,3 / / / %)
Titan_ ( 76,5 / / 0 / 0 % ) Titan adlı üye isim değişikliği yaptı
ISILDURU ( 84,9 / 84 / 0,9/ 1,06 % )
LargeGemini ( 73,5 / 73 / 0,5 / 0,68 % )
Esrasi ( 69,6 / / / % ) Sabit
serenalar ( 75,9 / 75,4 / 0,5 / 0,66 %)
Huzurvemavi ( 90,9 / 90,5 / 0,4 / 0,40% )
xyz_s ( 67,9 / 66,9 / 1 / 1,47 % )
elifdnzzz ( 72 / / / % )

8. Takım Ortalaması;

Tarti resmide mi koyuyoruz acaba ben bilmiyordum cekmedim
Baslangic 100.9

Canım isteyen resim koyuyor zorunlu değil hadi bakalım haftaya eminim çok daha güzel rakamlar göreceksin tartıda

oynakbasi34 senin adina cok sevindim. Uzun zamandir ugrasiyorsun insallah bu kez emeginin karşılığını alırsın :)

Sorma ben bile şimdiden heycan yaptım
İnşallah şu insülin direnci kırılır da yaza kadar baya fark görürüm
İlaç ilk zamanlar biraz ishal yapabilir dedi o yüzden pazartesi başlıyacağım ( bu haftasonu kuzenin yanına Bileciğe gidiceğiz orda sıkıntı olmasın )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…