- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Canim Allah yardimciniz olsun herseyde vardir bir hayir ....Cok teşekkür ederim canım kaptanım
Cok isterim ınan bende senin duacın olurum biz @IrResistibLe_ actıgı topikte okuyoruz 2güne sıra bende
Ama sen bildin başka dualar varsa bana da yazarmısın kaptancım
Evet kuzum eşim herşeyi yaptı hiç istememezlık yapmadı sagolsun
Ne kadar ot cöp yedirdiysem (acı olmayanları midesine dokunmayanlar hariç
Mide sorunu var zaten) hepsini yedi içti
Ne dediysem he dedi bu konuda
Belkioynakbasi34 kaptancımın dedigi gibi kendını sucluyodur bilmiyorum
Ben ona hiç bizaman sorun eşim de gözüyle baklamadım bu bizim kaderimiz diye düşündüm oda elinden geleni yaptı sagolsun
Ama ablan dogru olanı yapmış
Sonucta hiç sorumluluk almamiş eşi
İnşallah ablan bundan sonra cok mutlu olur
Kızlar hepinize cooooook cok teşekkür ediyorum tüm desteginiz güzel sözleriniz icin
Seviyorum sizi
Ay cok sukur bir tanidik cikti :) evet kaliciyim Allah nasip ederse. Hosbuldum :)
Benim memlekete tayinimiz cikti. Cok sancili bir surec gecirdik. Hala da tam bitmedi sıkıntılarımız. Evdeki tartida 102 geldim. Esim tuttu kolumdan beni diyetisyene goturdu. Orda 100 geldim. Kendim 30 yasindayim ama bedenim 46ymis. Simdi evdeki tartiyi dikkate mi alayim? Tekrar guruba alinmam icin eski kilomami inmem gerekecek? Kafamda deli sorular?
Selaam oncelikleDiademe olumlu dusun dua et Rabbim ummadiginiz yerden bi kapi acar ins ki sen sanskiymissin bak esinle aranzda guzel bi bag var ne kahredp kendni icine kapanmis ne de seni yalniz birakmis cok sukur dua et bizde ederiz ins
Diyetime gelnce bu hafta birazcik motivasyon bozklgu yasiyrm dikkat ediyrm yedklermede suyumada ustelk kendmi incelmsde hissediyrm ama bugun ssbh hala +400 dum ya(((
Selam hayirli aksamlar kizlar
Hos geldiniz ...
Sizi taniyabilirmiyiz
Tamam kaptanim. Tam zamaninda donmusum o zaman. Iki hafta sonra diyetisene tekrar gidecegim insallah. Simdi kendi tartimi kabul ediyoruz dimi. Diyetisyendeki 2 kg eksik tartti. 97.5 olmam mumkun degil ama yaklasirim insallah.Selamın aleyküm kızlarrrrrrr
Yine ben
Eşim sağ olsun dükkanda yaptıklarını getirdi birlikte onlarla uğraştık :) Akraba günündeki herkese ufak sandıklar yapmış isteyen istediği gibi boyar bizden hatıra olsun diyeonların tahtalarını yapıştırdık ve şu andada diğer ufak tefekleri zımparalıyor ( deliiiiiiiiii yaaa halının üzerine zımparalamaya başlamış birde çok sakince aşkım yarın süpürge açarsın nasılsa demezmi )
Valla öldürecek beni bu adamın rahatlığıYarın zaten sabahtan doktora gidiceğim artık gelincede salonu dip köşe temizlemem şart eminim koltuğada azda olsa toz gelmiştir
Canım kaçıncı etapta izne ayrılmıştın bir bakmam lazım ama genelde eski kiloyu görmen lazım ancak 6 ayı geçer ve kilonun %5i kadar kilo almış olursan dönebiliyorsun.
Dur senin duruma bir bakayım ben hemen
Valla benim beden yaşına hiç baktırmayayım oda kesin bir 50 çıkar bu kiloyla
Şimdi baktım canım 468.etapta izne ayrılmışsın yani iki hafta sonra falan 6 ay olacak
97.5 kgla izne çıkmışsın o zaman sanırım kilo artışıyla senin takıma dönüşünü yapabiliriz ama bu hafta değil bir sonraki haftahem belki o zamana kadar az daha vermiş olursun nasılsa yüzden bölüneceği için takıma zararın olmaz o hafta ama sonraki haftalar istikrar isterim ona göre
Canım rakama takılma ve bu gece bol su iç yatana kadar ki sabah fazlasıyla gitmiş olsun
Hosbuldum ismim sebiha. Evliyim 2 yaşında bir oğlum var. Ögretmenim.
Onceden cok takilirdim burayada iki defa ev tasiyinca yazi da esimin memleketinde geçirince uzak kaldim burdan.
Tamam kaptanim. Tam zamaninda donmusum o zaman. Iki hafta sonra diyetisene tekrar gidecegim insallah. Simdi kendi tartimi kabul ediyoruz dimi. Diyetisyendeki 2 kg eksik tartti. 97.5 olmam mumkun degil ama yaklasirim insallah.
Diademe canım benim neler yaşadığını ve hissettiğini en iyi ben bilirim..
Evliligimin 10.yilinda kızımı kucağıma alabildim tüp bebek kızım. .
Birde onca tedavinin ardından normal yoldan hamile kaldım 2013 yılında 37 haftalikken kalbi durdu melek olup uçtu
Besigimiz herseyimiz hazırdı düşün kızımı defnedecekleri gün. .. o yaz günü hastanede bir yağmur başladı sanki sonbahardi
beni kimse susturamiyor anneeee kızım islaniyor toprağın altında ben nasıl nefes alıyorum anne teyze diye ağladım saatlerce
bunları yazarken bile Ağlıyorum ilk gün gibi çok zorlu bir yıl geçirdim psikolojik tedavi gördüm
Rabbim herseyin iyisini bilir dedim hep dua ettim bizimde topigimiz vardı her hafta birine okuyup niyet ediyorduk
demem o ki vakti zamanı vardır hiç bir zaman ümitsizliğe düşmeyin sonuna kadar gidin gerekiyorsa esin yine o işlemden geçsin
evet çok zor maddi manevi ama elbet bir gün mutlaka karşılığı olacak
Rabbim sevdiği kullarına dert verirmis sizde bu imtihanı verir ve Çifter Çifter evlatlariniz olur inşallah
kızlar uzun oldu biraz
Banu abla ne zor gunlerdi gece kalkıp agliyordum sabaha kadarGerçekten çok ama çok zor şeyler yaşamışsınBen bile okurken tutamadım kendimi hatta hala ağlıyorum
RAbbim seni çok büyük bir sınavdan geçirmiş ama Şükür sonrasında sabrının karşılığını aldınben inanıyorum Diademe de karşılığını alacak
Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş dedin ya bir an acaba benide mi seviyor diye düşünmeden edemedim
Sınavların en zoru sevdiklerimizle olanlar sanırımRabbim sevdiklerimizle sınamasın bizler inşallah...Aminnnn
Ay zaten sulu gözdüm iyice sular aktı
Banu abla ne zor gunlerdi gece kalkıp agliyordum sabaha kadar
Gelenler geçmiş olsun diyorlardı anneme sarılıp anne ne demek geçmiş olsun benim canım gitti diyordum
Zaman herşey durmustu benim hayatimda bir sene
Birinci senesinden mezarına gittim ağladım ama ne ağlamak eşim bir daha goturmedi
Rabbim hiç bir anneye evlat acısı yasatmasin
Kızım kucagimda ablasinida onda seviyorum eminim ablanda senin gibi tatlı bir kız olurdu diyorum
Pek bi Nazlı zaten bi enne deyişi var bitiyorum
Rabbim önce senin sonra bizim diyorum
Kızlar şöyle bir hesap yaptım iki ay oldu buraya katilali 7.100 gr vermisim
Her ay iki kilo versem
Haziran ayında 68kilolarda olurum inş
Kızlar spor çok iyi geliyor valla tavsiye ederim ahh daha fazla yapabilsem günlük bazen bir saat bazen yarım saat oldu
Bakalim yarın en çok spor yapan kim olacak
tabisi sennnKızlar şöyle bir hesap yaptım iki ay oldu buraya katilali 7.100 gr vermisim
Her ay iki kilo versem
Haziran ayında 68kilolarda olurum inş
Kızlar spor çok iyi geliyor valla tavsiye ederim ahh daha fazla yapabilsem günlük bazen bir saat bazen yarım saat oldu
Bakalim yarın en çok spor yapan kim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?