- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
***8. Takım 503. Etap ***
Diademe ( 72,3 / / / %)
Titan_ ( 76,5 / / 0 / 0 % ) Titan adlı üye isim değişikliği yaptı
ISILDURU ( 84,9 / 84 / 0,9/ 1,06 % )
LargeGemini ( 73,5 / 73 / 0,5 / 0,68 % )
Esrasi ( 69,6 / / / % ) Sabit
serenalar ( 75,9 / 75,4 / 0,5 / 0,66 %)
Huzurvemavi ( 90,9 / 90,5 / 0,4 / 0,40% )
xyz_s ( 67,9 / 66,9 / 1 / 1,47 % )
elifdnzzz ( 72 / / / % )
8. Takım Ortalaması;
Canım isteyen resim koyuyor zorunlu değilhadi bakalım haftaya eminim çok daha güzel rakamlar göreceksin tartıda
Banucum bu guzel haber vericeksin insallah su yemegin yaninda verilen ilaci biliyorum yemekle aldigin yagi diski yoluyla disariya atiyor ve hizla kilo veriyorsun ben 2 ayda 8 kilo vermistimSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Sabah erkenden karga kahvaltısını etmeden hastane yollarına düştümEndokrin doktoruna gittim ve şansıma adamın bugün işi çıkmış gelmemiş
Her şerde bir hayır vardır demiyorlar boşunaonun yerine başka bir doktor baktı ve hatuna bayıldımmmmmm
İnanılmaz ilgiliydi ve herşeyi ince ayrıntısına kadar anlattıminsülin direncim kırılmadan benim kilo vermem mümkün değil diyorlar ama benim artık iyice psikolojim bozuldu obezite cerrahisi bile düşünüorum ama onada cesaret edemiyorum dedim öyle diyince dur bakalım inşallah cerrahiye gerek bile kalmayacak dedi
İç hastalıkları doktorunun yazdığı şeker ilacını duyunca evet o şekeri düzenler ama asla insülin direncini kırmaz dediyine onu kullanacağım ama bir yandanda bana suda eriyen bir şey yazdığını söyledi onuda kullanacağım birde her gün yemeklerle birlikte tüketeceğim bir ilacı yazmış ( eşim akşam gelirken alacak ilaçlarımı ) Bu ilaçları düzenli kullanırsan çok yakında rahat rahat kilolarını verirsin tabi diyet yaparsan dedi hatta yemeklerle birlikte alacağım ilaçlar hatta raporluymuş devlet karşılasın diye hemen rapor çıkardı sağ olsun
Ay inşallah işe yararda bende vermeye başlarım
şimdilik listemiz bu;
***8. Takım 503. Etap ***
Diademe ( 72,3 / / / %)
Titan_ ( 76,5 / / 0 / 0 % ) Titan adlı üye isim değişikliği yaptı
ISILDURU ( 84,9 / 84 / 0,9/ 1,06 % )
LargeGemini ( 73,5 / 73 / 0,5 / 0,68 % )
Esrasi ( 69,6 / / / % ) Sabit
serenalar ( 75,9 / 75,4 / 0,5 / 0,66 %)
Huzurvemavi ( 90,9 / / / % )
xyz_s ( 67,9 / 66,9 / 1 / 1,47 % )
elifdnzzz ( 72 / / / % )
8. Takım Ortalaması;
Ay banu inşallah ilerleyen zamanlarda senden cok guzel haberler duyariz yaoynakbasi34
Kaptanim gecen haftalarda 17 kişi olmustuk hiçbiri kalmadi topu topu 9 kisimi kaldik
Kilom 71.9 ewt buyyk bi kilo kaybim yok ama butun siskinligim gitmis daha dun bahsetmstimya:)
Cok teşekkür ederim canım inşallahSelaam oncelikleDiademe olumlu dusun dua et Rabbim ummadiginiz yerden bi kapi acar ins ki sen sanskiymissin bak esinle aranzda guzel bi bag var ne kahredp kendni icine kapanmis ne de seni yalniz birakmis cok sukur dua et bizde ederiz ins
Diyetime gelnce bu hafta birazcik motivasyon bozklgu yasiyrm dikkat ediyrm yedklermede suyumada ustelk kendmi incelmsde hissediyrm ama bugun ssbh hala +400 dum ya(((
cok sagol canım destegin içinDiademe canım benim neler yaşadığını ve hissettiğini en iyi ben bilirim..
Evliligimin 10.yilinda kızımı kucağıma alabildim tüp bebek kızım. .
Birde onca tedavinin ardından normal yoldan hamile kaldım 2013 yılında 37 haftalikken kalbi durdu melek olup uçtu
Besigimiz herseyimiz hazırdı düşün kızımı defnedecekleri gün. .. o yaz günü hastanede bir yağmur başladı sanki sonbahardi
beni kimse susturamiyor anneeee kızım islaniyor toprağın altında ben nasıl nefes alıyorum anne teyze diye ağladım saatlerce
bunları yazarken bile Ağlıyorum ilk gün gibi çok zorlu bir yıl geçirdim psikolojik tedavi gördüm
Rabbim herseyin iyisini bilir dedim hep dua ettim bizimde topigimiz vardı her hafta birine okuyup niyet ediyorduk
demem o ki vakti zamanı vardır hiç bir zaman ümitsizliğe düşmeyin sonuna kadar gidin gerekiyorsa esin yine o işlemden geçsin
evet çok zor maddi manevi ama elbet bir gün mutlaka karşılığı olacak
Rabbim sevdiği kullarına dert verirmis sizde bu imtihanı verir ve Çifter Çifter evlatlariniz olur inşallah
kızlar uzun oldu biraz
Diademe canım benim neler yaşadığını ve hissettiğini en iyi ben bilirim..
Evliligimin 10.yilinda kızımı kucağıma alabildim tüp bebek kızım. .
Birde onca tedavinin ardından normal yoldan hamile kaldım 2013 yılında 37 haftalikken kalbi durdu melek olup uçtu
Besigimiz herseyimiz hazırdı düşün kızımı defnedecekleri gün. .. o yaz günü hastanede bir yağmur başladı sanki sonbahardi
beni kimse susturamiyor anneeee kızım islaniyor toprağın altında ben nasıl nefes alıyorum anne teyze diye ağladım saatlerce
bunları yazarken bile Ağlıyorum ilk gün gibi çok zorlu bir yıl geçirdim psikolojik tedavi gördüm
Rabbim herseyin iyisini bilir dedim hep dua ettim bizimde topigimiz vardı her hafta birine okuyup niyet ediyorduk
demem o ki vakti zamanı vardır hiç bir zaman ümitsizliğe düşmeyin sonuna kadar gidin gerekiyorsa esin yine o işlemden geçsin
evet çok zor maddi manevi ama elbet bir gün mutlaka karşılığı olacak
Rabbim sevdiği kullarına dert verirmis sizde bu imtihanı verir ve Çifter Çifter evlatlariniz olur inşallah
kızlar uzun oldu biraz
Gecen hafta 72.3
Bu hafta 72.3 sabit kızlar
Sabit yazmayada korkuyorum zan altında kalmak istemıyorum ama gercekten sabıt bu hafta
Kızlar annemdeyim giremedim
Ayy bu takim ici birincilikler ve spor dereceleri cok iyi olmuş kizlar renk katmis takima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?