- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
oynakbasi34 estafurullah can kaptanim benm kilo bolgesel :)senn enerjin super gerckten ya nadir olrk tanimadgm insanlat hakknda icli iyi hislerim olusur eminde olurum bu hislerden genlde iste sende onlrdan biri oluverdin hayatimda:)
M musmutlu8787 dua et ve olmlu dusn bak yinede cok erken farkettin buyuk bi mudahale gerektreck bi durum olmaz ins zaten
Kizzz orda bi markanin korseli inceltici corabim var benm sorunum basenler gobek veee simit bolgemmm o elbiseyi corapsz guydgmde farkli bi gotuntu vardi malasef
Allah razı olsun canım cidden gece gece mutlu oldum
Ahhh ahhh keşke şu enerjimin sayesinde yağlarda erise fıkır fıkır kaynıyorum ama yok yapıştı sülük gibi yağlar
Bugün aynaya baktımda dışarı çıkarken valla fenalık geçirecektimşu iğnelerde kilo yapıyor sanırım çünkü inanılmaz şiş hissediyorum kendimi ve 2 kg fazla bile çıktım tartıda eşim ya boşver sen iğnelerini ol sakın vazgeçme emin ol sonra hepsi birden gidecek diye ama Allah biliyor ya sırf bugün o yüzden iğnemide olmadım ama söz verdim eşime yarın yaptıracağım sonuçta madem tedaviye niyetlendim o zaman 10 ilaçda dese içeceğim kıvırmak yok
Bazen kendimi Adile Naşite benzetiyorumhem tabiyat olarak hep kuzularım modundayım hemde tip olarak boydan fakir kilodan zengin
Rabbim büyük inşallah çok daha aşağılarıda bir gün göreceğimsizin gibi fıstıkları görünce valla daha çok istiyorum
E elifdnzzz çok haklı bence kaptan, çok zayıf olup insan olmayanlarda var, ve hiç güzel değiller, sen o kadar güzel bi insansın ki yazarken bile bize yansıtıyosun bunuoynakbasi34 elbette klasik olack ama boypos kilo endam bunlar o kadar geciciki aslnda dusunsene hayattaki en yakin arkadasini dostunu...karakterini ornek aldklarni yaninda mutlu oldgn insanlari..soncta onlara fiziklerine gorunumlerine bakarakmi o degerleri yukluyoruz dimi...sicak bi gulus,icten bi canim cok sey demek bazen...sendede oldgu gibi...
Ayyy cok tesekkurler kaptancimCanım ayalardan sadece benim takip ettiklerim diye işaretlersen sen takibe almadığın sürece kimse girip bakamazbu arada gördüm seni Kaptan yardımcım Maşallah senin de duru bir güzelliğin var makyaj sıfır ama cildin çok canlı ve hiçte kilolu değilsin
Kızzzzzzzzzzz fıstık gibi hatunsun daha ne olsunYeminle senin kadar olsam ( ki hayal benim için ) hayatta diyet yapayım demezdim kesin zaten o yüzden de bu haldeyim ya
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın ...Aminnnn
İnşallah hep daha aşağısını görürsün ve hiç kilo almazsın
İnşallah yarın müjdeli haber verir doktorda sende derin bir oh çekersin
Canım hani beğen tuşu var ya onun yanındaki alıntılı cevaplaya tıklıyorsun bütün cevaplamak istediğin mesajlara ( değişen bir şey olmuyor ekranda o an ) en sonunda cevaplamak istediğinde bu yazı butonuna geldiğince sol alt köşeye doğru ( cevapla butonunun sırasında solda ) altıntıları ekle butonu görünür ona bastığın an bütün alıntıların görünü hepsini ekleyebilirsin yada vazgeçtiğin varsada tek onu alıntılardan çıkarıp kalanını da cevaplayabilirsin
Ben burdayim canim geldim ama
geçmiş olsun canım neyin varGunaydinnnnn gec uyumama ragmen bu saatte kalktim kalkmk zorunda kaldm belim ve sirtim cok kotu agryr uyumkda istyrm ama cok zorlniyrm yatarken
Ayyy canim cok gecmis olsunE elifdnzzz geçmiş olsun..
Günaydınlar arkadaşlar..
Dün iş çıkışı teyzeme gideyim dedim ne zamandır görüşemiyoruz. Minibüse müsait biryerde inebilir miyim dediğimi hatırlıyorum. Sonra bir baktım yerde yatıyorum... Minübüs kapısını erken açmış bende adımımı atınca savurdu beni. Çok şükür büyük birşey yok. Bacaklarım acıyor ama...
Tabi böyle olunca teyzem sen aç kaldın da böyle oldu diye zorla yemek yedirdi ama aç falan değildim. Tavuk günümdeydim çünkü. Ama dünkü yemek yememe rağmen sabah 66,6 çıktım. Bu beni mutlu etti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?