Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Allah razı olsun canım cidden gece gece mutlu oldum
Ahhh ahhh keşke şu enerjimin sayesinde yağlarda erise fıkır fıkır kaynıyorum ama yok yapıştı sülük gibi yağlar
Bugün aynaya baktımda dışarı çıkarken valla fenalık geçirecektim şu iğnelerde kilo yapıyor sanırım çünkü inanılmaz şiş hissediyorum kendimi ve 2 kg fazla bile çıktım tartıda eşim ya boşver sen iğnelerini ol sakın vazgeçme emin ol sonra hepsi birden gidecek diye ama Allah biliyor ya sırf bugün o yüzden iğnemide olmadım ama söz verdim eşime yarın yaptıracağım sonuçta madem tedaviye niyetlendim o zaman 10 ilaçda dese içeceğim kıvırmak yok
Bazen kendimi Adile Naşite benzetiyorum hem tabiyat olarak hep kuzularım modundayım hemde tip olarak boydan fakir kilodan zengin

Rabbim büyük inşallah çok daha aşağılarıda bir gün göreceğim sizin gibi fıstıkları görünce valla daha çok istiyorum

Neyse bende yatayım

Herkese hayırlı geceler ve iyi uykular
Allaha emanet olun

Öpüyorum kocaman

Kizzz orda bi markanin korseli inceltici corabim var benm sorunum basenler gobek veee simit bolgemmm o elbiseyi corapsz guydgmde farkli bi gotuntu vardi malaseftabi yinede sukur:)ve sanada tesekkurler:)))

oynakbasi34 elbette klasik olack ama boypos kilo endam bunlar o kadar geciciki aslnda dusunsene hayattaki en yakin arkadasini dostunu...karakterini ornek aldklarni yaninda mutlu oldgn insanlari..soncta onlara fiziklerine gorunumlerine bakarakmi o degerleri yukluyoruz dimi...sicak bi gulus,icten bi canim cok sey demek bazen...sendede oldgu gibi...

beni arada etiketlerseniz sevinirim kızlar yogunluktan unutuyorum
kahvaltılık mısır gevregi ve süt bulantı yapıyor mu sizde de

E elifdnzzz çok haklı bence kaptan, çok zayıf olup insan olmayanlarda var, ve hiç güzel değiller, sen o kadar güzel bi insansın ki yazarken bile bize yansıtıyosun bunu

günaydın kızlarrrr
bu hafta hiç dikkat etmedim spor yapmadım bakalım yarın sonuç ne olcak, psikololjik olarak böyle yapmaya ihtiyacım vardı, sıktıkça arttı kilolar

dünkü menü
sabah: yarımdan az simit, 1 porsiyon helva
öğle: 1 kase çorba, yarım porsiyon pilav üstü kuru fasülye
ara: 1 türk kahvesi
akşam: 1 tabak kuru fasülye, 1 dilim kepek ekmeği
ara: ıhlamur, yanına 1/4 porsiyon marlenka
3 lt su, spor yok

Ayyy cok tesekkurler kaptancim
Genelde herkes kilomu gostermedigimi soyluyor ama kilomu duyunca sok oluyolar gercekten etim cok siki

Bu arada herkese gunaydin tarti oncesi durumlar nasil kizlar ben dun cekirdek yedim galiba su tuttu vucudum ama hemen sofan kuru yapicam bugun insallah
Hepinizi opuyorum

E elifdnzzz geçmiş olsun..

Günaydınlar arkadaşlar..
Dün iş çıkışı teyzeme gideyim dedim ne zamandır görüşemiyoruz. Minibüse müsait biryerde inebilir miyim dediğimi hatırlıyorum. Sonra bir baktım yerde yatıyorum... Minübüs kapısını erken açmış bende adımımı atınca savurdu beni. Çok şükür büyük birşey yok. Bacaklarım acıyor ama...
Tabi böyle olunca teyzem sen aç kaldın da böyle oldu diye zorla yemek yedirdi ama aç falan değildim. Tavuk günümdeydim çünkü. Ama dünkü yemek yememe rağmen sabah 66,6 çıktım. Bu beni mutlu etti...

Ayyy canim cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…