- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oynakbasi34 elbette klasik olack ama boypos kilo endam bunlar o kadar geciciki aslnda dusunsene hayattaki en yakin arkadasini dostunu...karakterini ornek aldklarni yaninda mutlu oldgn insanlari..soncta onlara fiziklerine gorunumlerine bakarakmi o degerleri yukluyoruz dimi...sicak bi gulus,icten bi canim cok sey demek bazen...sendede oldgu gibi...
günaydın kızlarrrr
bu hafta hiç dikkat etmedim spor yapmadım bakalım yarın sonuç ne olcak, psikololjik olarak böyle yapmaya ihtiyacım vardı, sıktıkça arttı kilolar![]()
Bende gece pek rahat uyuyamadim kabus ustune kabus aman allahim urperticiydi ya
Kızlar bugün yatılı misafirlerim geliyor çok aktif olmayabilirim, gazam mübarek ola!!!![]()
Ayy kizlar cok tesekkur ederim 2 gundur acayip bi temzlk icine grdim okul baslmdan halledeyim dedim cok agir doloplri feln kaldrdim bu bel fitigi halimle neyime guvendiysem iste insan bi an galeyana geliyr ins kalici bisey olusmamstr malum esimde yardm edemeynce hepsi bana kaldi napim![]()
Günaydın kızlar kayinvalideme gidecegi, orda tarti yok o yuzden bugun tartildim 76.8 malesef
Geberik ben :))Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Dün akşam inanılmaz bir karın ağrım vardı hatta gece 3de bile uyandımtabi sonra uyuyamadım falan derken felaket geç uyandım bugün
oda eşim aradı kızımı annen uyandımı bak bugün gün var diye
yoksa bana kalsa herhalde az daha uyurdum
Hemen bir duş alıp kendime gelmem lazım ama önce bir kahve içeyim ve sizlere bakayım dedim
Tabi daha kahvaltıda etmedim
Kız cidden sabah sabah beni ağlatacaksınız
ASlında öyle olduğunu insanların karakterinin öncelik olduğunu bende biliyorum ve bu güne kadar asla aman çok güzel benim dostum olmalı dediğim asla olmadıhatta aksine hep derim güzellik neye yarar Rabbim insanın yüzünün nurunu almasın diye
Sanırım çok uzun zamandır dilediğim gibi kilo veremediğim için birazda psikolojik olarak kendimi biraz daha dipte hissettiğim için bu şekilde bir durum oluyor bazenHep diyorum ya eşim bir kez olsun kilomla alakalı tek bir kötü kelime etmedi ama artık aynaya baktığımda kendim daha fazla rahatsız olduğum için daha has has oldum ve bir an önce bende daha sağlıklı kilolara inmek istiyorum
Eşimin sülaledeki kuzenlerden biri de dün tüp mide ameliyatı oldu sanırım birazda ondan etkilendimhani o bile benden evvel zayıflayacak
Menülerini gördük be güzelim bence kilo almamışsındırarada bir ufak mola iyi gelir
zaten aşırı bir kilon yokki
RAbbim hayırlara çıkarsınbende gece 3de aslında kabusla fırladım yerimden ama ne olduğunu hiç hatırlamıyorum
Allah yardımcın olsun canıminşallah kaçamaksız yada en az hasarla atlatırsın
Aman dikkat et canım Allah korusun bir şey olursa daha kötü oluryavaş yavaş yap fazla zorlamadan sonuçta hiç bir şey senin sağlığından önemli değil
Kızzzzzzz sen nikini mi değiştirdin diyeceğim ama kimsin çıkaramadımheee belliki bizim üyelerdensin
![]()
Isim degisikligi 5hak degilmiydi kiz senin bu kacinci olduGeberik ben :))
kız alemsin sürekli isim değiştiriyorsunGeberik ben :))
maşallah canım ya çok kilolu gözkmüyosun, iyisin yani, bende senin gibi sayılırım işteKizlar boydan resimde koydum bkmak isteyenler![]()
67 nerdeyse 5kılo fazlam var sendenmaşallah canım ya çok kilolu gözkmüyosun, iyisin yani, bende senin gibi sayılırım işte
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Dün akşam inanılmaz bir karın ağrım vardı hatta gece 3de bile uyandımtabi sonra uyuyamadım falan derken felaket geç uyandım bugün
oda eşim aradı kızımı annen uyandımı bak bugün gün var diye
yoksa bana kalsa herhalde az daha uyurdum
Hemen bir duş alıp kendime gelmem lazım ama önce bir kahve içeyim ve sizlere bakayım dedim
Tabi daha kahvaltıda etmedim
Kız cidden sabah sabah beni ağlatacaksınız
ASlında öyle olduğunu insanların karakterinin öncelik olduğunu bende biliyorum ve bu güne kadar asla aman çok güzel benim dostum olmalı dediğim asla olmadıhatta aksine hep derim güzellik neye yarar Rabbim insanın yüzünün nurunu almasın diye
Sanırım çok uzun zamandır dilediğim gibi kilo veremediğim için birazda psikolojik olarak kendimi biraz daha dipte hissettiğim için bu şekilde bir durum oluyor bazenHep diyorum ya eşim bir kez olsun kilomla alakalı tek bir kötü kelime etmedi ama artık aynaya baktığımda kendim daha fazla rahatsız olduğum için daha has has oldum ve bir an önce bende daha sağlıklı kilolara inmek istiyorum
Eşimin sülaledeki kuzenlerden biri de dün tüp mide ameliyatı oldu sanırım birazda ondan etkilendimhani o bile benden evvel zayıflayacak
Menülerini gördük be güzelim bence kilo almamışsındırarada bir ufak mola iyi gelir
zaten aşırı bir kilon yokki
RAbbim hayırlara çıkarsınbende gece 3de aslında kabusla fırladım yerimden ama ne olduğunu hiç hatırlamıyorum
Allah yardımcın olsun canıminşallah kaçamaksız yada en az hasarla atlatırsın
Aman dikkat et canım Allah korusun bir şey olursa daha kötü oluryavaş yavaş yap fazla zorlamadan sonuçta hiç bir şey senin sağlığından önemli değil
Kızzzzzzz sen nikini mi değiştirdin diyeceğim ama kimsin çıkaramadımheee belliki bizim üyelerdensin
![]()
Geberik ben :))
valla bende oturarak çalışıyorum 5 yıldır, ömrü hayatımda hep elmaydım karnım çıkardı nefret ederdim şimdi benimde basenler çıktıkça çıkıyo hiç sevmiyom, yürümekten başka çaresi yokBasenlerim cok bide kollarım cok kalın benim ya![]()
ama spor yapıyosun sanırım sıkı duruyosun 65 gösteriyosun67 nerdeyse 5kılo fazlam var senden
Fizik tedavide egzersiz yapıyorum bisiklet falan ama 2haftadır gıtmiyorum belim cok agrıyo pek hareket edemiyorumama spor yapıyosun sanırım sıkı duruyosun 65 gösteriyosun![]()
Swn niye foto koymuyon kiz en dusuk kiloda olan sensin icmzde benm ideal kilolarma yaknsn metak ediyrm seni:)valla bende oturarak çalışıyorum 5 yıldır, ömrü hayatımda hep elmaydım karnım çıkardı nefret ederdim şimdi benimde basenler çıktıkça çıkıyo hiç sevmiyom, yürümekten başka çaresi yok