- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Ayy onu görümcem çok izliyor solmaza takılıp kalıyorlar saatlerce program solmaz olmuş sankiEvleneceksen gel daha entrikalı
Ben de bazen izliyorum, sonra bunların hepsi senaryo diyip sinirlenip kapatıyorumAyy onu görümcem çok izliyor solmaza takılıp kalıyorlar saatlerce program solmaz olmuş sanki
Çok sinirleniyorum sonra
Esra Erol iyi Daldan dala
Evet canım ya Kaşlar yapılı dudaklar fizik diyorum sizin burda ne işiniz varBen de bazen izliyorum, sonra bunların hepsi senaryo diyip sinirlenip kapatıyorum
Bir de dikkat edersen bu gündemde olanlar manken modellere benziyor sanki normal hayatta erkekler hep öyle manken gibi de
Aynen:)Evet canım ya Kaşlar yapılı dudaklar fizik diyorum sizin burda ne işiniz var
Her gune değişik kombin elbise
Ekmek elden su gölden misali
Kanal herseylerini karsiliyorlar bunlarinda işine geliyor
Başlanadan önceki akşam gece yatmadan 69,4 sabah aç karnı 68,6 kilo çıkmıştım.başladığında kaç kiloydun canım
ya kızlar bu yazıyı renkli yazma işi var ya her seferinde ayarlamak mı lazım ben sıkılıyom öyle işlerle komple kalıcı ayarı yokmu bunun
Canim esin korunuyo dimi hic yan etkileri olmadi mi esindezambak86 bu arada bende acaip takıntılıyımdir mesela temizliğe girissem kose bucak heryer bitmeden o gunu bitirmem yarisini ertesi gune birakmam ama bazen bi kuvvet gelio aniden kalkip girisiyom bazende evi pislik goturuyo kalkip yapmam belki bunda misafirim olmamasida etken evime gelen giden olmaz cunku pek tanidigim kimse yok burda
Yasminin yan etkileri yokmu birde nasil kullaniyo reglin ilk gunu mu hergun mu icilir ara verilmeden mi ben hic bilmiyorum kullanmadim hic ya spiral yara kanamalara neden oldugu icin birde rahat edemem die istemiyorum birde pahali baya ya E elifdnzzz
Kizlar bugun hastaneye gittim bebegimin yuzunde egzama vardi. Bayagi ilerledi maalesef.
Bir de vajinal dudaklarda yapisiklik varmis. Yarin cocuk cerrahisine gitcez.
Moralim cok bozuk.
O yuzden katilamiyorum sohbete.
Canım geçmiş olsunKizlar bugun hastaneye gittim bebegimin yuzunde egzama vardi. Bayagi ilerledi maalesef.
Bir de vajinal dudaklarda yapisiklik varmis. Yarin cocuk cerrahisine gitcez.
Moralim cok bozuk.
O yuzden katilamiyorum sohbete.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiii
Kızlar buz pateninde çok eğlendilerHele ufak kuşum baştan piste çıkınca biraz korktu hatta ablasına ben vazgeçtim annemin yanına götür beni demiş ama ben uzaktan ona yapabilirsin kuşum diyince bir gaza geldi anlatamam
Annesinin ona güvendiğini görünce cesaret gelmiş ( öyle diyor)
Oradaki hatta hocalardan biri ona bir 5 dakikada olsa yardımcı oldu ve sonrada yürümeyle karışıkta olsa kuzum kaydı
Pistten zor indirdik
Dönüşte arkadaşa çaya uğrayıp sonrada eşimi alıp evimize döndüktabi gelince hadi üst baş değiştir az etrafı toparla ve makineye çamaşır at derken ancak fırsat bulabildim gelmek için
Keşke ol ama Yöneticilerde danıştık maalesef olmuyormuş öyle kalıcıNeyse artık arada üşenmeyip yaparız aradada kalırsa sıkıntı olmaz
Canım beni anlattın sankiBazen hiç umurum olmaz ama yaptığımda da en ince ayrıntısına kadar girerim Hatta annem bile hep der kız canın istediği zaman benden çok daha titizsin diye
Valla ben bugün başlıyorum Yasminebir kaç güne deneyimlerimi iletirim
Senelerce spiral kullanmış biri olarak diyebilirim ki eğer doğru düzgün bir yerde taktırırsan hiç bir sıkıntı vermiyorbakma benim adet düzensizlikleri son bir kaç aydır var ama bunun spiralle alakası olduğunu düşünüyorum
He rahat edemem dersen şu 3 aylık iğneleri bir dene diyeceğim ama açıkçası bir iğnenin korumasıda bana biraz güven vermiyorsonuçta sana hamile kalmaman için hormon yüklüyorlar sanırım hani onun yan etkisi bence hapdan daha fazladır
Bazı haplar bazı bünyelere dokunabilir ama bunu da denemeden anlayamazsınbaktın rahatsız oluyorsun doktoruna söylersin sana başka yazar
Ay kıyamam küçük prenseseÇok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin...Aminnn
Sohbete katılmamayı düşünme şu anda canımkuzucuk çok daha önemli sonuçta iyi olsun yine gelirsin fırsatın olduğu andan itibaren Önce prenses iyileşsin de
Sende moralini yüksek tut şükür tıp ilerledi ve Rabbim kalıcı hastalık vermesin o ufak bir müdahale ile düzeltilebilir nasılsaHem sen sağlam duracaksın ki kuzunda bir aksilik olduğunu hissedip gerilmesin Dualarımız seninle
Yasmini doktor mu onerdi banu abla birde reglin ilk gunu mu kullaniyon ara veriliyo mu hic kullanmadigim icin bilmiom
Sagol abla regl bittikten 10 gun sonra mi kullanmak lazim orayi pek anlamadim ama:)oynakbasi34
Hic korunma gibi bi sorunum yok1. gün yada 3. gün en geç 5.gün başlamak gerekiyormuş21 gün sonra haplar bitince 7 gün ara veriliyor ve kanama bitmemiş dahi olsa 8.ci gün ikinci pakete başlanıyormuş
Hic korunma gibi bi sorunum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?