Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gordum sizi kizlar masallah ;) hem oyle kiloluda durmuyosunuz ;)
Yediklerim
2 bardak su
1 c.k corekotu yagi

Peynir
Zeytin
Yesillik
Az patats kizrmasi
2 d ekmek

Ara.
1 elma

Aksam
Tantuni
2 ince dürüm
Bol yesillik
1 bardk ayran

2.lt su
20 dak yuruyus
5 set 5 dak spor 25 dak toplam :KK6:

Ama senin fizigin cok iyi kuzum

Gordum sizi kizlar masallah :KK66: hem oyle kiloluda durmuyosunuz :KK66:
Yediklerim
2 bardak su
1 c.k corekotu yagi

Peynir
Zeytin
Yesillik
Az patats kizrmasi
2 d ekmek

Ara.
1 elma

Aksam
Tantuni
2 ince dürüm
Bol yesillik
1 bardk ayran

2.lt su
20 dak yuruyus
5 set 5 dak spor 25 dak toplam :KK6:
Canim tesekkurler ama onlr karsk hallerim ve zatif gozukende korseli corap var:)

Herkese cok tesekkur ederim. cok sagolun. Biraz arastirip sorusturdum genital yapisiklik cok sık gorulen ve cozumu basit bir sorunmus.tabi sayet yapisiklik az ise.
Yapisikligin derecesini yarin doktora gittigimizde gorecegiz.
Ben bakiyorum once nasil farketmemisim aklim almiyor.suan bildiniz yapisik.dokunmak korkutuyor beni.
Doktordan once herhangi bir mudahele yapamicam sanirim.

Bu arada cok alakasiz olacak ama mesajinizi alinti yapip nasil cevap verecegiz? Ben bir turlu beceremedim
O yuzdrn sadece mesajlarinizi begenmekle kaliyorum, kusura bakmayin.

Herkese cok tesekkur ederim. cok sagolun. Biraz arastirip sorusturdum genital yapisiklik cok sık gorulen ve cozumu basit bir sorunmus.tabi sayet yapisiklik az ise.
Ben bakiyorum once nasil farketmemisim aklim almiyor.suan bildiniz yapisik.dokunmak korkutuyor beni.

Bu arada cok alakasiz olacak ama mesajinizi alinti yapip nasil cevap verecegiz? Ben bir turlu beceremedim
Canm once coklu alintiya tikla cevap vermek istedigin mesajin sag alt kisminda
Sonra mesaj yazmak icin normal kutuyu ac o sayfada sag altta alintilari ekle yaziyor ona tikla ve ona gore mesajin altina yazabilirsin :KK66:

Bende koydum resim kizlar
Insallah tanidik yoktur:-):-):-)

Canım ayalardan sadece benim takip ettiklerim diye işaretlersen sen takibe almadığın sürece kimse girip bakamaz ;) bu arada gördüm seni Kaptan yardımcım :KK68: Maşallah senin de duru bir güzelliğin var :KK68:makyaj sıfır ama cildin çok canlı ve hiçte kilolu değilsin :KK60:

Koydum resim kizlar karsk hallermden:)

Kızzzzzzzzzzz fıstık gibi hatunsun daha ne olsun :KK60: Yeminle senin kadar olsam ( ki hayal benim için ) hayatta diyet yapayım demezdim kesin :KK70: zaten o yüzden de bu haldeyim ya :KK70:
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın ...Aminnnn
İnşallah hep daha aşağısını görürsün ve hiç kilo almazsın ;)

İnşallah yarın müjdeli haber verir doktorda sende derin bir oh çekersin ;)

Canım hani beğen tuşu var ya onun yanındaki alıntılı cevaplaya tıklıyorsun bütün cevaplamak istediğin mesajlara ( değişen bir şey olmuyor ekranda o an ) en sonunda cevaplamak istediğinde bu yazı butonuna geldiğince sol alt köşeye doğru ( cevapla butonunun sırasında solda ) altıntıları ekle butonu görünür ona bastığın an bütün alıntıların görünü hepsini ekleyebilirsin yada vazgeçtiğin varsada tek onu alıntılardan çıkarıp kalanını da cevaplayabilirsin ;)

Kızlar iyi geceler geç oldu ama gorumcem vardı bir saat önce gitti
Sonra evi topla yoğurt mayaladim kizimda yediği için artık böyle yapıyorum
Çokta güzel oluyor
Bu gün bir kase sütlü tatlı yedim
Yarım litre süt dört yemek kaşığı şeker ve irmikten normaldi eşim şekersiz dedi ama
Tatlı yemedigim için bana tatlı geldi
Menum akşam üzeri bozdum 4-5 kasikta erişte yiyince o yedigimle kaldım
Bugün 30-40dk fln spor yaptım oda yürüyüş

Aksam sporum kaldı
Yarın daha hafif beslenmeyi düşünüyorum ilk defa bu hafta aç karnima tartilmadim

oynakbasi34 oynakbasi34 estafurullah can kaptanim benm kilo bolgesel :)senn enerjin super gerckten ya nadir olrk tanimadgm insanlat hakknda icli iyi hislerim olusur eminde olurum bu hislerden genlde iste sende onlrdan biri oluverdin hayatimda:)
M musmutlu8787 dua et ve olmlu dusn bak yinede cok erken farkettin buyuk bi mudahale gerektreck bi durum olmaz ins zaten

E elifdnzzz kız sen bildiğin zayifsin gözüm görmesin seni yikill :confused:

Şaka bir yana keşke benimde dümdüz Karnım olsa ah keşke :KK43:

Eminim seninde şikayet ettiğin bölgelerin vardır ama iyisin işte iyiiii:KK73::nazar:

Back
X