Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayy kizlar cok tesekkur ederim 2 gundur acayip bi temzlk icine grdim okul baslmdan halledeyim dedim cok agir doloplri feln kaldrdim bu bel fitigi halimle neyime guvendiysem iste insan bi an galeyana geliyr ins kalici bisey olusmamstr malum esimde yardm edemeynce hepsi bana kaldi napim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Dün akşam inanılmaz bir karın ağrım vardı hatta gece 3de bile uyandım tabi sonra uyuyamadım falan derken felaket geç uyandım bugün oda eşim aradı kızımı annen uyandımı bak bugün gün var diye yoksa bana kalsa herhalde az daha uyurdum

Hemen bir duş alıp kendime gelmem lazım ama önce bir kahve içeyim ve sizlere bakayım dedim
Tabi daha kahvaltıda etmedim

E elifdnzzz çok haklı bence kaptan, çok zayıf olup insan olmayanlarda var, ve hiç güzel değiller, sen o kadar güzel bi insansın ki yazarken bile bize yansıtıyosun bunu

Kız cidden sabah sabah beni ağlatacaksınız
ASlında öyle olduğunu insanların karakterinin öncelik olduğunu bende biliyorum ve bu güne kadar asla aman çok güzel benim dostum olmalı dediğim asla olmadı hatta aksine hep derim güzellik neye yarar Rabbim insanın yüzünün nurunu almasın diye
Sanırım çok uzun zamandır dilediğim gibi kilo veremediğim için birazda psikolojik olarak kendimi biraz daha dipte hissettiğim için bu şekilde bir durum oluyor bazen Hep diyorum ya eşim bir kez olsun kilomla alakalı tek bir kötü kelime etmedi ama artık aynaya baktığımda kendim daha fazla rahatsız olduğum için daha has has oldum ve bir an önce bende daha sağlıklı kilolara inmek istiyorum
Eşimin sülaledeki kuzenlerden biri de dün tüp mide ameliyatı oldu sanırım birazda ondan etkilendim hani o bile benden evvel zayıflayacak

günaydın kızlarrrr
bu hafta hiç dikkat etmedim spor yapmadım bakalım yarın sonuç ne olcak, psikololjik olarak böyle yapmaya ihtiyacım vardı, sıktıkça arttı kilolar

Menülerini gördük be güzelim bence kilo almamışsındır arada bir ufak mola iyi gelir zaten aşırı bir kilon yokki

Bende gece pek rahat uyuyamadim kabus ustune kabus aman allahim urperticiydi ya

RAbbim hayırlara çıkarsın bende gece 3de aslında kabusla fırladım yerimden ama ne olduğunu hiç hatırlamıyorum

Kızlar bugün yatılı misafirlerim geliyor çok aktif olmayabilirim, gazam mübarek ola!!!

Allah yardımcın olsun canım inşallah kaçamaksız yada en az hasarla atlatırsın

Aman dikkat et canım Allah korusun bir şey olursa daha kötü olur yavaş yavaş yap fazla zorlamadan sonuçta hiç bir şey senin sağlığından önemli değil

Günaydın kızlar kayinvalideme gidecegi, orda tarti yok o yuzden bugun tartildim 76.8 malesef

Kızzzzzzz sen nikini mi değiştirdin diyeceğim ama kimsin çıkaramadım heee belliki bizim üyelerdensin

Geberik ben :))

Bende taniyamamistim bozuntuya vermiyim dediydim hahahaha

Swn niye foto koymuyon kiz en dusuk kiloda olan sensin icmzde benm ideal kilolarma yaknsn metak ediyrm seni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…