Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benimde olmuyo kalici yapilsa super olur bilen varsa yazsin kizlar

Profile girince bildirim ayarları kısmında kalıcı reng yazıyordu mor yaptım ama nedense olmadı belki başka yerden yapılıyordur şimdi hep ben tek tek yapıyorum :(

Eşim oyun konsolunda bende laptob başında :D ne uyumlu bir çiftiz yaw :D
Bir yandanda karadeniz şarkıları dinliyoruz ( bu sene özellikle slow parçalar çok çalınıyordu radyolarda ya bizde bu ara onlara takıldık :D

Gorumce me davetliydik giremedim canim buralardayım

Eee nasıl keyifli geçtimi bari akşam ;)
Benim büyük kızda bugün halasında kalacaktı kuzenlerle ama eşi şehir dışındaki işinden gelince bütün kuzenleri Babanneye postalamışlar :D evide normalde 4 + 1 ama 10 gündür ayrıydı hasret giderecekler zaar :D :D :D

Eee nasıl keyifli geçtimi bari akşam :KK66:
Benim büyük kızda bugün halasında kalacaktı kuzenlerle ama eşi şehir dışındaki işinden gelince bütün kuzenleri Babanneye postalamışlar :KK70: evide normalde 4 + 1 ama 10 gündür ayrıydı hasret giderecekler zaar :KK70: :KK70: :KK70:
Tuhaf gecti kv de buz gibiydi gorumcems3m de tam tersi

Evet su renk sabit olsa neka guzel olucak dimi kizlar :KK66:
Hibiskus cayimi iciyordum bir bakim dedim
Igne oyasi bilen varmi tulbent kiyliyorum ornek lazim :KK66:

Ohhh afiyet olsun ;) bende son bir kahve yapayım bari aklıma düştü bak şimdi :KK48:
Ay iğne oyası bir kere sadece havlu kenarına yapmıştım ( oda çiçek gibi birşeydi ortaları tığla kenarları iğneyle ) aslında çok zevkli ama keşke bende yapabilsem ;)
Aslında benim kızın çeyizine bende istiyorum tülbent oyalamak ama şu kursun işleri bir bitsin onuda öğrenirim nasılsa :21:

Ohhh afiyet olsun :KK66: bende son bir kahve yapayım bari aklıma düştü bak şimdi :KK48:
Ay iğne oyası bir kere sadece havlu kenarına yapmıştım ( oda çiçek gibi birşeydi ortaları tığla kenarları iğneyle ) aslında çok zevkli ama keşke bende yapabilsem :KK66:
Aslında benim kızın çeyizine bende istiyorum tülbent oyalamak ama şu kursun işleri bir bitsin onuda öğrenirim nasılsa :21:
Bende seviyorum ama cabuk skliyorum canm nakislari gordum senin bir heves var ama pekte zaman olmuyor malzemede cok
Gitmedigim kurs kalmadi kece nakisida zevkli oluyor ama yapiyorsun sarariyor sonrasinda o yuzden yapmak istemiyorum ;) uzun zamandir el isi yaptigim yoktu terapi olur dedim baslayim biyerden ;)

Kızlar bu arada dün büyük kızımla biraz sohbet ettik baş başada arkadaşından laf açılınca ; ya banamı öyle geliyor ama Rümeysayla ( kapalı çok cici bir kız ) görüşmeye başladığından beri bazı şeylere daha farklı bakıyorsun gibime geldi dedim kızıma :KK68:
Oda bana aslında ciddi ciddi kapanmayı düşündüğünü, onu görünce çok özendiğini ama açıkçası cesaret edemediğini ya sıkılırda açılırsam daha beter günaha girmekten korkuyorum dedi :KK68:

O an bir yandan çok mutlu oldum bir yandanda kendimden utandım :oops:
Ben bilmiyorum daha evvel sizlere anlattım mı ama ben evlendikten sonra kapanmıştım aslında hatta 7 sene kapalı gezdim ama açıkçası sadece eşim istedi diye ( onada babası baskı yapmış yeminle istemeye bile gitmem diye ) kapanmıştım ve ben Müslümanlığı doğru yaşamak istedikçe hep eleştirildim KV ve KP tarafından, kapalı olduğum halde devamlı bir şey olduğunda bu gavur adetini senmi öğrettin oğlumuza yada torunumuza diyip durmalar; yok efendim namaza başladığımda kaza namazlarıda kılmak istiyorum diye abartıyorsun uçacağınımı sanıyorsun kafayı yersin yakında demeler; yok efendim el uzatana el veriyorum diye boşuna örtünüyorsun demeler falan fişman :KK61: tabi diğer yaşadığım sıkıntılarda çabası olunca ben açıldım :oops:
Madem yaranmıyorum neden sırf onlar istiyor diye kapalı gezeyim ki dedim ama Allah biliyor ya sonradan hep pişmanlığını yaşadım için için ama ya yine sıkılırda açılırsam diye tekrar kapanmaya niyetlenemedim kaç senedir çünkü kapanırsam bu kez sadece Allah korkusu için kapanmak isterim ve bir daha asla açılmamak üzere olmasını isterim :KK66:

Daha 17 yaşına bile yeni girmiş kızım bile benden çok daha doğru yaşamaya çalışıyor :KK68:
İnanın çok gurur duydum onunla bir yandanda kendimi teselli ettim bak ne olursa olsun sen evladına olması gerekeni vermişsin ona yaşayarak örnek olmamış olsanda diye :KK66: Hani üzerine para verin asla kolsuz giymez yada şort aksine son kuzenin düğünü için tesettür giyim satılan bir siteden etek ve uzun kollu bluz aldı kendine çokta yakıştı kuzuma :KK68:

Sonra ona dedim ki kuzum iyi düşün bak benim yaptığım hatayı yapma ama eğer ileride kapanacağım dersen bende senden cesaret alıp kapanırım Ana kız aynı zamanda kapanır birbirimize destek oluruz dedim :KK60: çok sevindi nasipse tamamen emin olduğumda birlikte kapanırız Anneciğim dedi :KK36:

Eee nasıl keyifli geçtimi bari akşam :KK66:
Benim büyük kızda bugün halasında kalacaktı kuzenlerle ama eşi şehir dışındaki işinden gelince bütün kuzenleri Babanneye postalamışlar :KK70: evide normalde 4 + 1 ama 10 gündür ayrıydı hasret giderecekler zaar :KK70: :KK70: :KK70:
hahaha ayy cok ayip simdi bütün herkes anlamislardir neyse hasret gidersinler gece uzuun olacak desene onlar icin :KK45:

Evet su renk sabit olsa neka guzel olucak dimi kizlar :KK66:
Hibiskus cayimi iciyordum bir bakim dedim
Igne oyasi bilen varmi tulbent kiyliyorum ornek lazim :KK66:
vsnim butun ceyizumi ben kendim ordum danteller tulbentler hepsi cok guzel yazma orneklerim vardir ama igne oyasini hic yapmadim ceyizimde de hic yok acikcasi

Aslında icten gelen bisey banu abla mesela ben babamin zoruyla kapandim hic tesetturlu bir bayan olamadim basim kapali ama diz alti etekler giymeler kollarim yarıya kadar acik gezmeler falan yapiyorum bilmiyorum belki kendi istegimle kapanmış olsaydim tam tesettur olurdum ama sizin adiniza sevindim inşallah dogru zamanda anali kizli kapsnmak nasip olur oynakbasi34 oynakbasi34

Back
X