- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Benimde olmuyo kalici yapilsa super olur bilen varsa yazsin kizlar
Gorumce me davetliydik giremedim canim buralardayımIrResistibLe_ canım Nerelerdesin bak artık rakibiz inş motive olur daha fazla aktif olursun
Seni bekliyoruzLargeGemini ile hadi gel bu hafta kim daha fazla verecek konuşalım
Profile girince bildirim ayarları kısmında kalıcı reng yazıyordu mor yaptım ama nedense olmadı belki başka yerden yapılıyordur şimdi hep ben tek tek yapıyorum
Pembe ile kırmızı ayırt ediliyosa bizde pembe mi olsak ne grupdaslarim hangi renk olsun @serenalarIrResistibLe_
Gorumce me davetliydik giremedim canim buralardayım
Tuhaf gecti kv de buz gibiydi gorumcems3m de tam tersiEee nasıl keyifli geçtimi bari akşam
Benim büyük kızda bugün halasında kalacaktı kuzenlerle ama eşi şehir dışındaki işinden gelince bütün kuzenleri Babanneye postalamışlarevide normalde 4 + 1 ama 10 gündür ayrıydı hasret giderecekler zaar
Evet su renk sabit olsa neka guzel olucak dimi kizlar
Hibiskus cayimi iciyordum bir bakim dedim
Igne oyasi bilen varmi tulbent kiyliyorum ornek lazim
Tuhaf gecti kv de buz gibiydi gorumcems3m de tam tersi
Bende seviyorum ama cabuk skliyorum canm nakislari gordum senin bir heves var ama pekte zaman olmuyor malzemede cokOhhh afiyet olsunbende son bir kahve yapayım bari aklıma düştü bak şimdi
Ay iğne oyası bir kere sadece havlu kenarına yapmıştım ( oda çiçek gibi birşeydi ortaları tığla kenarları iğneyle ) aslında çok zevkli ama keşke bende yapabilsem
Aslında benim kızın çeyizine bende istiyorum tülbent oyalamak ama şu kursun işleri bir bitsin onuda öğrenirim nasılsa
Hayirli geceler kizlar yarin goruselim lutfen renklerinizle gelin
hahaha ayy cok ayip simdi bütün herkes anlamislardir neyse hasret gidersinler gece uzuun olacak desene onlar icinEee nasıl keyifli geçtimi bari akşam
Benim büyük kızda bugün halasında kalacaktı kuzenlerle ama eşi şehir dışındaki işinden gelince bütün kuzenleri Babanneye postalamışlarevide normalde 4 + 1 ama 10 gündür ayrıydı hasret giderecekler zaar
vsnim butun ceyizumi ben kendim ordum danteller tulbentler hepsi cok guzel yazma orneklerim vardir ama igne oyasini hic yapmadim ceyizimde de hic yok acikcasiEvet su renk sabit olsa neka guzel olucak dimi kizlar
Hibiskus cayimi iciyordum bir bakim dedim
Igne oyasi bilen varmi tulbent kiyliyorum ornek lazim
belki kv denin sagi solu belli olmazRabbim hayırlara çıkarsınbelki KVn kendini iyi hissetmiyordur bugün arada havalar bile bizi etkiliyor malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?