Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

misafirim var arkadaşlar gelemiyorum üzgünüm
yarın onlar gitcek bende 1 haftalığına kayseriye geçicem fırsat bulursam uğramaya çalışırım
az önce tartıldım azracım kilomda oynama yok
yarın sabah eminim farklı çıkar ama aklıma gelmeme ihtimali çok büyük o nedenle
şu 2 cuma beni idare edin artık ama sonraki hafta söz tam ekran burdayım
herkese öpücükler kilo veren tüm arkadaşlarıma kocaman tebriklera.s.a.s.a.s.a.s.

husel mesaj alınıştr güle güle git gel
kızlar bnde diğer evle uğraşıyorum
boyacısıydı pencisiydi güneş enerjisiydii bankasaydı
sabahtan berii
ayrıca sbnmcmr evet o da ne lafım iki yönlüydü
ilki afiyet olsun du klava: 2.si de amonyaklı pasta da neci
bnm bildiğim kimyevi bi madde değil mi

afiyet olsun için teşekkürler mafoldumben
amanyoaklı pasta yya pasta için kullanılan amonyak var karbonata benziyo hamurun tadı böyle ince bi, kek gibi oluyo araara krema var beenim en sevd,iğim kremalıo pastadaır bak netten ye mutlaka harika

ben bugun ıkı kasık yogurtla ıkı kasık pırınc lapası yedım sonra 5 tane etı form sonra da yarım ıskender ama cok yurudum bugun daha yenı geldım eve hatta..

valla akşam yediğim mantar sote üzerine duruyorum....az önce alışverişten geldim soyunma kabininde kendimle yüzleştim...bu vücut ne ya dedim...yok yok ben çok kararlıyım zayıflayacağım...seneye 38 beden mayokini istiyorum ya.......

iyi geceler herkese 1 2 gündür giremiyorum kardeşim netten çıkmıyor.. benimde çok iyi olduğum söylenemez kilo vermem durdu galiba.. bu hafta sadce 1kilo gitti bugün moralim çok bozuldu.. bende elma diyetini bozmasamda başka şeyler yedim.. abartmadım ama bu diyette başka şey yenilince verilmiyor..zaten durdu napcam şimdiii..:sinifsinif:

:lepi::lepi::lepi: çok sevindim canım.. umarım hep böyle gidersin.. benimki durdu.. kilom gitmiyor çıldırıcam..:gitme:.. bu arada fotolorına baktım çok hoşsun.. gayet güzelde gidiyorsun

sağolasın canım sende moralini bozma...bu hafta olmazsa haftaya mutlaka verirsin.....

iy, geceler ben geldım yenı yapıldı ps o yüzden gıremedem bırde mısafırım var kusura bakmayın bütün gün ışler bıtmıyor o yüzdende gremıyorum hepınızı zledım öpüyorum kaptanım nolur kusura akma bır hafta daha ıdare et

bende kg akşamdan yazayım sabah cok ışlerım var

günaydın kızlar ben bu sbh aç karnına tartıldım 62.5 olmuşum geçn hafta 63tüm yarım kilo gitti bu hafta benden inş.haftaya daha çok gider kaptanım :enbuyukkk:

öncelikle hepinize hayırlı cumalar....ben bu hafta hayır demenin yararını gördüm.....ve hedeflediğim kiloya indim...tuvalete gitmedim daha ama tartı 78.0...bu haftada ii gittim bakalım haftaya ne olacak...ramazanda daha da ii olacak...
kahvaltımıda yazayım 1 adet yeşil elma....az sonra çıkacam çarşıda işlerim var öğleden sonra paso denizdeyim..ancak akşam girecem sonuçlara o zaman bakarım...
bu arada desteğiniz için teşekkür ederim...
zemuszemus

bu arada geçen haftaki kilomu yazmadım
07.08.2009 82.4 kg
14.08.2009 78.0 kg
aradaki fark : 4.4 kg
%5,3 yüzdelik oranı.....

Son düzenleme:
günaydın kızlarr,
bu sabah itibariyle 75,7kg senağlama buarada geçen hafta ki kilom 76,2kg'di
bide şu kabızlık olayını çözsem dafa ii olacak ama uffff :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…