• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyigecelr arkadaşlar yatakodasındayım karanlık her odada misafir var bugün osmaniyeden misafiirm geldi ay harfleri göremiom :)piyangodan hiç tanımadıgım görümcemin komşuları çıktı kızları burda üniversite kazanmış bende kalacakarmış çok yogundum bugün. ama eşşeğin büyüğü ahırda :)asıl pazar dan çarşambaya kalacaklar şimdilik 1gece yarın gidiolar ama pazzara geliolar :)neyse tanrı misafirimi dimi ama.ama diyeet çok zor oluyo
sabah 1elma ögle 1 dolma 1 dilim amonyaklı pasta akşam salata 1 soda yarım çaybardfağı şalgam
4 km yürüyüş titrettim bel çevirdim

öslemcim çokk kilol durmuyosun beyaz tshörtte daha zayıfsın tatlım

bende eklemeye çalışım bakalım yapabilcekmiyim hata diyodu biara

iyigecelr arkadaşlar yatakodasındayım karanlık her odada misafir var bugün osmaniyeden misafiirm geldi ay harfleri göremiom :)piyangodan hiç tanımadıgım görümcemin komşuları çıktı kızları burda üniversite kazanmış bende kalacakarmış çok yogundum bugün. ama eşşeğin büyüğü ahırda :)asıl pazar dan çarşambaya kalacaklar şimdilik 1gece yarın gidiolar ama pazzara geliolar :)neyse tanrı misafirimi dimi ama.ama diyeet çok zor oluyo
sabah 1elma ögle 1 dolma 1 dilim amonyaklı pasta akşam salata 1 soda yarım çaybardfağı şalgam
4 km yürüyüş titrettim bel çevirdim

öslemcim çokk kilol durmuyosun beyaz tshörtte daha zayıfsın tatlım

bende eklemeye çalışım bakalım yapabilcekmiyim hata diyodu biara

o da nee:1shok::1shok::1shok:

bnden kocamn günaydınlar olsun takımıma:lepi:

şimdi kahvaltı etcem
aam şu elma dietine tam adepte olduğum sölenemez
yiyyorum ama aralarda yiyorum
cumaya kadar keşek şu aldığım 3 kiloyu verebilseem
en azından sabit gözükmüş oluruum

günaydın kızlar bugün tembellik yaptım ve geç kalktım...az sonrada da denize gireceğim...baya yüzeceğim...
sabah kahvaltısı
2 dilim kepek ekmek
2-3 chery domates
2 bardak şekersiz çay...
öğleden sonra görüşürüz.......

günaydın herkese nasılsınız

bi günaydın da bendeeenn :)

günaydın kızlarrr,
ehh işte ii sayılır sen nasılsınn? :1rolleyes:

GÜNAYDINNN KIZLARRR

şimdi kahvaltı etcem
aam şu elma dietine tam adepte olduğum sölenemez
yiyyorum ama aralarda yiyorum
cumaya kadar keşek şu aldığım 3 kiloyu verebilseem
en azından sabit gözükmüş oluruum

EHH BEN DE AYNI ÇABADAYIM BENİM 1,2 KG..:oklava::mymeka:

benden de herkese günaydın nasılsınız?

GNYDN CANIM....

bn kaçiiim
temzilk felan yapcaaam kızla

KOLAY GELSİNNNN...BENİMDE EVDE TEMİZLİK YAPMAM LAZIM AMA İŞTE CANIM İSTEMİYOOO.....BİRDE İŞTEN EVE GDİNCE BİR YORULUYORUM Kİ ANLATAMAMMM....

günaydın kızlar bugün tembellik yaptım ve geç kalktım...az sonrada da denize gireceğim...baya yüzeceğim...
sabah kahvaltısı
2 dilim kepek ekmek
2-3 chery domates
2 bardak şekersiz çay...
öğleden sonra görüşürüz.......

OH OH AFİYET BAL ŞEKER OLSUNNNN....SANA FECİ GIBDE EDİYORUMM...MAŞAALLAHHH....

gamyoncuiremsu :lepi: opuyorumnanaktan

oda ne derken???1dilim pasta yememem i şaşırdın yoksa amonyaklı pşasstamı ne???eger pasta yememe şaşırdıysan sıkı dur sabahta peynirli pide yedimö özür dilerim kızlar ya ama evde misafir olunca yememezlik olmuyo ama gittiler bugün ağzıma bişey sürmeyi düşünmüyorum bide bol bol spor yapıcam

denizde yüzdüm geldim aman aman bir yandım...
1 tabak tavuk mantar sote yedim....başkada canım bişi istemedi valla midem küçüldü onu bile zorla yedim.....

OH OH AFıYET BAL ŞEKER OLSUNNNN....SANA FECı GIBDE EDıYORUMM...MAŞAALLAHHH....

gamyoncuiremsu :lepi: opuyorumnanaktan

sağolasın canım....zaten siz olmasanız kilo vermem bu kadar kolay olmaz emin olun....o yüzden desteğiniz ve dayanışmanız için ben teşekkür ederim......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Back
X