Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cnmm kusura bakma unuttum bn
bn yadım o yazıyıa.s.
allahım sana da inşallah bi an önce hayırlı bi koca verir:Saruboceq:
vermese de üzülme çok da lazım olmuyorlar:umursamaz:
insan bi aldığı gün bi öldüğü gün seviniyoorkaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben akşam yemeği yiyemedim ya ben çok su içtim heralde karnım şişti bea o yzden sdece bi salatalık yedim bişey yemeyi de düşünmüom öğlen de fzla kaçrdım die yazmıştım ya ondn snra bi brdk yeşilçay içtim sonra yoğurt yedim 4-5kaşk biaz da çizi yedim ama didiğim gbi akşam yemeği yiyemicm ztn fazla yemişim diil mi? neyse kızlar ben şimdi spor yapcam ordan da bi arkadaşa gtcem inş bişey yapmamıştır yoksa yaptkları elinde kalcak kendimi davul gbi hissediyom dağçileği sen de gzlmişin bea yaş kaç dha çok koca bulursun

cok tesekkur ederm ama 3 kg kurtarmıyo :) en az 50 olmam gerek

çilek kuzum sen koca iste yeterki
valla öğretmen kızlar üffff ya peynir ekmek gibi gidiyor yani
millet bir bulsa havada kapacak

valla husel kariyer yapcaz diye evde kaldık....müdür yardımcısı olunca öğretmenler bakmıyor... bir yandan da yüksek lisans yapıyom...anlayacağın kesinlikle kaldım.....

koca bulmak sorun değil canım ya...sorun anlaşabilecek adam bulmak...buarada 31 yaşındayım......

valla husel kariyer yapcaz diye evde kaldık....müdür yardımcısı olunca öğretmenler bakmıyor... bir yandan da yüksek lisans yapıyom...anlayacağın kesinlikle kaldım.....

benım de hayalım buydu :) egıtımle hayatımı gecırıp bı yandan da karıyer yapıp evde kalmak :) ama hıc evlenmeyecegım dıyenler hep ılk evlenenler olur derlerdı ınanmazdım. sımdı ıse evlenmeyı dusundugum, benı egıtım ve karıyer hayatımda (gelecegımde) destekleyen bı sevgılım var :) sanırım ben hem egıtıme devam edecegım hem karıyer yapmak ıcın ugrasacagım hem de evlı olacagım :) e bu arada cocuk da yaparım ben :)

valla bende hep öyle istedim ama olmadı... inşallah Allah gönlüne göre verir.

valla bende hep öyle istedim ama olmadı... inşallah Allah gönlüne göre verir.

ben senın gıbı olmak ıstemıstım ıyı de :) evlılıgı hıc dusunmuyordum bu yıla kadar.. hayırlı olsun herkes ıcın. hayırlı degılse hıc olmasın zaten. elbet senın de karsına dogru kısı cıkar bı gun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…