kızlar resimdekiler benim yeğenlerim...hatırlarsanız ben daha çocuk yapacak koca adayı bile bulamamıştım...buarada akşam yemeğimi yedim...
mantarlı tavuk sote
2-3 kaşık bulgur pilavı
semizotu salatası.......
bugünlük yemek işim bitti.....ılık suya devam........
slm kızlar
sus kız nesliş
daha geçn gün diyodun bana morilini bozma hep birlikte vercez dieee
vercez bu kiloları sonra bikini alıp hep birlikte denize gitceez
kıss oslem bayıldım hm çok güzel bi yüyüzn var ayrıca çokkilo fazlanda yok 3 verseen taam fıstık gbi kızsıın
çilek kuzum sen koca iste yeterki
valla öğretmen kızlar üffff ya peynir ekmek gibi gidiyor yani
millet bir bulsa havada kapacak
slm kızlar ben akşam yemeği yiyemedim ya ben çok su içtim heralde karnım şişti bea o yzden sdece bi salatalık yedim bişey yemeyi de düşünmüom öğlen de fzla kaçrdım die yazmıştım ya ondn snra bi brdk yeşilçay içtim sonra yoğurt yedim 4-5kaşk biaz da çizi yedim ama didiğim gbi akşam yemeği yiyemicm ztn fazla yemişim diil mi? neyse kızlar ben şimdi spor yapcam ordan da bi arkadaşa gtcem inş bişey yapmamıştır yoksa yaptkları elinde kalcakkendimi davul gbi hissediyom dağçileği sen de gzlmişin bea yaş kaç dha çok koca bulursun
valla husel kariyer yapcaz diye evde kaldık....müdür yardımcısı olunca öğretmenler bakmıyor... bir yandan da yüksek lisans yapıyom...anlayacağın kesinlikle kaldım.....
benım de hayalım buydu :) egıtımle hayatımı gecırıp bı yandan da karıyer yapıp evde kalmak :) ama hıc evlenmeyecegım dıyenler hep ılk evlenenler olur derlerdı ınanmazdım. sımdı ıse evlenmeyı dusundugum, benı egıtım ve karıyer hayatımda (gelecegımde) destekleyen bı sevgılım var :) sanırım ben hem egıtıme devam edecegım hem karıyer yapmak ıcın ugrasacagım hem de evlı olacagım :) e bu arada cocuk da yaparım ben :)
valla bende hep öyle istedim ama olmadı... inşallah Allah gönlüne göre verir.
iyi akşamlar kızlar
ben senın gıbı olmak ıstemıstım ıyı de :) evlılıgı hıc dusunmuyordum bu yıla kadar.. hayırlı olsun herkes ıcın. hayırlı degılse hıc olmasın zaten. elbet senın de karsına dogru kısı cıkar bı gun.
Bekliyoruz valla Allahtan ümit kesilmez....
cıkar cıkar senın gıbı hem guzel hem karıyer sahıbı bırını nerden bulcaklar...
valla erkekler kadından anlamıyorlar...yoksa ben şimdiye kadar evde mi kalırdım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?