Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kıs oslem kilonu gördükten sonra sevncinden düştün bayıldınmıı hııı bi yazcam dedin yarım saat geçtiii

57.6 offffff cıldırcam ya veremıyorummm ıste hastalanamadım da hala her yerım sıs agrıyo ama bısey yok.. kafayı yıcem. eger haftaya 55 lı rakamları gormezsem cıkarın benı takımdann valla yaa... 44 bedenlerden 38 e ınmeyı basardım ama gram oynamıyo sımdı cıldırcam yaaaa

günaydınlar herkese..
bu hafta toplam 1,2 gitti..
yani 67,3 ten 66,1 e indim..
bu hafta kendime en dikkat ettiğim haftaydı ama inatçı şeyler direndiler..

sabah: 1 bardak süt içtim.. arkadalar ben çıkıyorum.. işim var akşama doğru giricem.. ötüm hepiniziŞeniz

dağçileği canım seni tbrik ediyorum yine harikasın ama çok hızlı kilo veriyorsun dikkat et lütfen

canım emin olun sağlıklı veriyorum...ama eskiye oranla yediklerimi %90 azalttım..eskiden 10 yiyorsam şimdi sadece 1 yiyorum...ve en önemlisi spor.............ne tansiyonum düşüyor ne de kendimi halsiz hissediyorum...en önemlisi de midem küçüldü 2 haftada.....darısı başınıza......
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selma mesaj çektri bana 83müş artıda yanii
asuuum tebrik ederiiim vermişsin cnm olsun inatçı olsun ama düzenli ver bölee
oslem sıkma canını ilk kez artı çıktın olur bölee

saol canım ya.. ama bu hafta baya sıktım kendimi daha çok bekliyordum.. bende vazgeçtim sadece z yiyerek daha çok veriyorum.. bugünde iyi gidiyorum.. inatçıda olsa ben daha inatçıyım.. yenilmicem bu sefer:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…