Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bazen durur kilo verme sıkma sen canınıkaydirigubbakcemile5

anacım akşamdan yazcam demişin yazmamışııın:uhm::1ninca:

bu arada geçen haftaki kilomu yazmadım
07.08.2009 82.4 kg
14.08.2009 78.0 kg
aradaki fark : 4.4 kg
%5,3 yüzdelik oranı.....

seni tebrik ediyorum cnm darısı benim başıma hedeflerimiz aynı hedefe ben daha yakınım aama sen daha çabuk ulaşacan gibi
eğer listeye alındıysam kilo bildirimim 72senağlama senağlama

Merhaba arkadaşlar ben yarışma için dün katılım mesajı yazdım . Kabul edilip edilmediğime dair hiçbir mesaj almadım acaba geç mi kaldım.Ben bugün diyete başladım ve bu diyetimi siz değerli arkadaşlarımla devam ettirmek istiyorum.Boy 1.59 kilo 62 benide aranıza kabul eder misiniz?Hırslıyım sizinle birlikte dahada hırslanmak istiyorum.Hepinize şimdiden başarılar diliyorum. Red de olsa cevabınızı bekliyorum. SelmaY

bn yazınızı görmedim
görsem emin olun ki cvplardım
şuan bnm takımm full dolu 12 kişilik hakkı az önce aldığım yeni bi üye ile doldurduum
ama dilerseniz siz burda motive olmak için paylaşımlarda bulunabilrsinz
yarın birgün takımdan biri çıkmak isterse ozmn gidişatınıza göre sizi alırım
karar sizindir sevgiler

günaydın herkese hayırlı cumalar ben geldim pir geldim rezil durumdayım 73,4 olmuşum yani +3,8 beni döve bilirsiniz :)

OLSUN BE GÜSELİMMMM.....SEN HİÇ SOPA YEMEMİŞTİNNN....BELKİ CANIN İSTEMİŞTİRRR....HEHEHEHE lmaz: :kedi: klava: ABLAYA EL KALKMAZ AMAA NAPİMM YA 3.8........

OLSUN SAKIN ÜZÜLME VERECEZZZ....TMM MI KUŞUMM....

sebnm takımdasın aldım listeye seni

OHOHHH......

GÜSEL GÖZLÜ KAPTANIMM VE ARKADAŞLARIMM HERKESE GÜNAYDINNN.....

HERKESE HAYIRLI CUMALAR.....

BEN AYNIYIM KAPTANIM 81,4 BİLGİN OLSUNN.......klava: klava: klava:

AMA DÖFMEYİN BENİ ÇÜNKÜ HASTALANACAM ÇOK ŞİŞİMMMMM....İLAÇ İÇTİM BİRDE ODA ŞİŞİRİYOOO....ARTI GELMEDİĞİMİE SEVİNİYORUMM.......

kızlar takıma laındım daha çalışmak lazım dimi ama
ben kilo bildirimmimi yaptım açkarnına 72.0
kahvaltı olarak 1 elma yedim
şimdi spor yapmak için kalkıyorum 6km yürüyüş yapmaak istiyorum bugün dün spor yapmadım acısı bugün çıksın

şu tatlı yazılarına şimdi bn sana nasıl okalvayı gösterim söle bakiiim

arkadaşlr bnde bu hafta 3 kilo verdim ama hafta başı 117 olduğum için
kilo yine sabit kaldı anlıcanz
kısmet haftyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…