KIZLARR YAAA BEN HİÇ İİ DEĞİLİMM NİYE BİLMİYORUMMMM....mafoldumbenlmaz:
DÜNDEN BERİ NE BULURSAMM SÜREKLİ YİYORUMMM SÜREKLİİİ....DURDURAMIYORUMM KENDİMİ.... :1shok: :1no2: senağlama:mymeka: :çok üzgünüm: klava:
DEPRESYONA GİRDİM YİNEEEE......NİYE SEBEBİNİ BİLMİYORUMMMMM......
kızlar bnm o eve gtmm lazım kaçtıım bn
hadi byyy
KIZLARR YAAA BEN HİÇ İİ DEĞİLİMM NİYE BİLMİYORUMMMM....mafoldumbenlmaz:
DÜNDEN BERİ NE BULURSAMM SÜREKLİ YİYORUMMM SÜREKLİİİ....DURDURAMIYORUMM KENDİMİ.... :1shok: :1no2: senağlama:mymeka: :çok üzgünüm: klava:
DEPRESYONA GİRDİM YİNEEEE......NİYE SEBEBİNİ BİLMİYORUMMMMM......
derin derin nefes al....elinden ılık su dolu kupanı düşürme....bende bir zamanlar herkesin zayıf olduğu bir yerde çalıştım....elimden ılık su eksik olmazdı...2 ayda 15 kg verdim...vereceğin kiloları düşün....giysilerinin ne kadar güzel yakışacağını.....mağazadan sorunsuz kıyafet alabileceğini...en önemliside aynada bakacağın kişiden ne kadar memnun olacağını....damak tadı 10 sn sürmez ama bedeninin o güzelliği zihninden hiç çıkmaz...o yüzden ne olur kendini topla yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
TMM CANIM YA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMM....
DENİYECEĞİMM ŞUAN ÇOK KÖTÜ GÖÇTÜMMMM....ÇOK ÇO.KK KÖTÜYÜMMM AMA KENDİMİ SİLKELİYORUM SON KEZZZ KENDİME GELİYORUMM VE VERMEK ZORUNDA OLDUĞUMU HATIRLIYORUMMMM.....
VERMEK ZORUNDAYIMMM....BUNU HERKES İSTERKENN BENİM YEMEMM ÇEVREMDEKİLERE İHANETİM OLURRR.......BÖYLE BİR LÜKSÜM YOK ARTIKKKK.....:mymeka: :mymeka:
:1hug:
oslemm cİmm baktım resİmlerİneeeee.......
O İlk olan zayıf dİĞerİ kİlolu halİn mİ?
Hangİsİnde kaÇ kİlosunn....
beyaz tshırlu de 57-58 cıvarıydım suanda oyleyım malesef halaaa. elımde defter olan da son sınav gunu mu neydı hazıran sonu temmuz bası 63 kıloydum o zaman. ıncelıp mezunıyetımde gıymek ıstedıgım elbıseyı de ekledim :)
inşallah giyeceksin canım.....
buarada yarım saatte 1 lt ılık su içtim.......size de tavsiye ederim ne iştah kalıyor ne istek.....
ben de 1,5 lıtreyı devırdım
ya bız ıstanbuldakıler neden bulusmuyoruzzz herkes bulusma duzenlıyooo???
slm kızlar öncelikle neslihan çok geçmiş olsun neyseki fzla bişey olmamış cnm benm ya dağçileği ben de su içiyom ama sakız da durduruo iştahıya ben az önce bi kaçamak yaptım affedin beni yine nefsime yenik düştüm ama annem katmer yapmış yaani yenmeden de geçilmio ki ben de öğlen yyemeğime onu yedim malsf snra pişman oldum bea( özlemcim sonunda grdüm seni ya hç de kilolu değilsin bence ya çok da tatlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?