Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sakız kesinlikle iştah kapatmaz...sürekli çiğnendiği için beynin iştah merkezini tetikler oda mide asitlerini harekete geçirir.böylelikle acıkmamıza sebep olur...bu yüzden hayatımda sakıza da yer yok.......:gitme:

tesekkur ederım cnm ama kıloluyum xl, l gıyen bırıydım sımdı m oluyo sukur :) ama o begendıgım elbıseyı bu halde gıyememmm ve seneye temmuzda o elbıseye gırmem gerekkk

inş canım o da olcak görceksin hepimiz yakında bu fazlalıklarımızdan kurtulcam ne mezunu olcan cnm:lepi:

sakız kısıden kısıye farklı etkıler gosterıyor sekersız sakız zayıflatıyo dıye bı topık acılmıstı kımı acıkmıyorum tok tutuyo dıyo kımı acıkıyorum dıyo benım annem de sakız cıgneyınce acıkıyorm dıo ama ben de cok sakız cıgnıyrm ve acıkmıyorum. bu arada ıkı kasık pırınc lapasını ıkı kasık yogurtla yıyorm bıraz da dereotu

hakaten mi dağ çileği ya bilmiodum çiğnemiom o zmn sakız fln ya sen biyolog musun baya bilgilisiin de bu konuda

valla süpersin..evet biyoloğum....ama sınıf öğretmeniyim şuan....2 yıl hastanede çalıştım..yaklaşık 5 farklı diyetisyenle çalıştım....valla diyet gurmesi olacam bu gidişle.....ama işte terzi kendi söküğünü dikemez olayı.......
kafamçokkarıştı

dağ çileği canım senin resmin yok mu senide görseydikkk.....

benim resimlerimi görmüşmüydünüzz....

ben sabahtan berı ınanılmaz derecede üşüyorum ıkı kat corap gıydım ayagıma ustelık havlu corap ustumde hırka. ayaklarım üşüyo sadece ısın ılgınc yanı karda yürürken nasıl üşür ayaklarımız aynen oyle valla

Son düzenleme:
cnm bence oslemcımm resımlerıne baktımm ve Şuankı halın Çok ıdeal kendını fazla kasma ve dıkkat ederek beslenmene dıkkat ett.....

ya ben 79 gÖrmek ıstıyorum artıkk kaÇ aydır 82-83-81 arası gıdıp gelıyorummmm....

Nefret edıyorum herŞeydennnn.........

slm kızlar
sus kız nesliş
daha geçn gün diyodun bana morilini bozma hep birlikte vercez dieee
vercez bu kiloları sonra bikini alıp hep birlikte denize gitceez
kıss oslem bayıldım hm çok güzel bi yüyüzn var ayrıca çokkilo fazlanda yok 3 verseen taam fıstık gbi kızsıın

kızlar şimdilik ancak bu resimleri yükledim...akşam boydan çekilecem emin olun...tabi çekecek birini bulmam lazım........

kızlar resimdekiler benim yeğenlerim...hatırlarsanız ben daha çocuk yapacak koca adayı bile bulamamıştım...buarada akşam yemeğimi yedim...
mantarlı tavuk sote
2-3 kaşık bulgur pilavı
semizotu salatası.......

bugünlük yemek işim bitti.....ılık suya devam........

çilek kuzum sen koca iste yeterki
valla öğretmen kızlar üffff ya peynir ekmek gibi gidiyor yani
millet bir bulsa havada kapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…