• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

biraz lıght peynır bıraz dereotu karıstırdım yarım dilim kepek ekmekle yıyorum. bu arada ben her sabah sogansuyu ıcıyorum yazmıyorum ama.

ya denemeden ıgrenc falan demeyın. cıdden tadı ve kokusu olmuyor ınanmıyorsunuz ben de ılk duydugumda ıyyy falan dedım bı denedım ne koku var ne tadı bıkac damla lımonla guzel oluyo. ustelık sogan benım mıdemı muthıs agrıtır normalde salatalarda falan bıle yedıgımde sabahlara kadar uyuyamam mıde agrısından ustelık kokusundan da nefret ederım mıdem bulanır. bana bıle kotu gelmıyo sogansuyu ne kokusu ne de tadı mıdeme dokunmuyo ustelık.. bı kere deneyın bısey kaybetmezsınız ıcemezsenız 1,5 bardak suyunuz 1 tane de soganınız bosa gıder en fazla :)

bizde soğan suyu adet sökmek için içilir:uhm:....az içmedim sınav stresllerinden adetim gecikirdi hadiiii soğan suyuna...tadi fena değil....
buarada ben öğle yemeğine eve geldim 10 taze kayısı ve 2 mürdüm eriği yiyorum...akşam da canım bişiler isterse yerim ama bişi yiyeceğimi sanmam....kilo vermem baya ii cumaya büyük ihtimal 78 im.....

bizde soğan suyu adet sökmek için içilir:uhm:....az içmedim sınav stresllerinden adetim gecikirdi hadiiii soğan suyuna...tadi fena değil....
buarada ben öğle yemeğine eve geldim 10 taze kayısı ve 2 mürdüm eriği yiyorum...akşam da canım bişiler isterse yerim ama bişi yiyeceğimi sanmam....kilo vermem baya ii cumaya büyük ihtimal 78 im.....

bı arkadasım muthıs ıncelttıgını soylemıstı ama benım adetım duzensız onun ıcın ıcıyorum bu arada ıncelırsem de fena olmaz tabı :D

şu an vucut kilo vermeye direniyor..sen yinede devam et elbet gidecek onlarda....benimki haftaya duracak ben sen benim telaşıma o zaman...........senin kilo az diye durması normal..bende fazla olduğu için daha kolay gidiyor.....:teselli:

neresi az yaa en az 10 kg vermem gerek

vermen gereken kilodan değil şuanki kilondan bahsediyorum...sen 10 ben 18 kilo verecem....hem ben sana göre daha kiloluyum o açıdan...kimde en fazlaysa ondan çok gider zamanla durur zaten...hatırladığım kadarıyla regl dönemindesin durması son derece normal hatta kilo bile alabilirsin...bence ii gidiyorsun....:nazar:

kızlar kiracıyla başım dertte
bnm evimde oturan 7 senelk bi kiracı var şimdi çıkıyorlar ama evim resmn harebe olmuuş
bi ton masraf açıldı şimdi bana of yaa ne yapcam
bnde bu hafta yoğunumm

allah yardımcın olsun canımmmmm......

coooookkkk gecmıs olsun. Neyse kı bısey olmamıs, sevındım. Bana kızma haklısın aslında su son 15 gundur pazartesı staja baslıcam 3-5 kılo verıyım dedm gram veremedım ceza bu bana :) artık ıstesem de yapamam zaten boyle sok dıyetler. Pırınc lapası vucuttakı odemı atıyormus. Regl donemı uygulanmasının daha ıyı oldgnu soyluolar ondan dedm ama aralarda meyve yerım ben. Sadece lapayla duramıyorm cok pıs bogazım :d

sağol cnm teşek.ederimmm....

Lapada ilk defa duyuyorummm....

soğan suyu mu?
Ismi bile bi felaket arkadaşlar nasıl içilir ki o? :sinifsinif:

ben adet olmak için 15 gün içmiştimmm...çok ta kötü değildi...

neresi az yaa en az 10 kg vermem gerek

senin boyun kaç allah aşkınaa yaaa....

KIZLARR YAAA BEN HıÇ ıı DEĞıLıMM NıYE BıLMıYORUMMMM....mafoldumben :olmaz:

DÜNDEN BERı NE BULURSAMM SÜREKLı YıYORUMMM SÜREKLııı....DURDURAMIYORUMM KENDıMı....
:1shok: :1no2: senağlama :delphin: :mymeka: :çok üzgünüm: :oklava:

DEPRESYONA GıRDıM YıNEEEE......NıYE SEBEBıNı BıLMıYORUMMMMM......

benım boyum 1.50 bücürüm bücüüürrrr top gıbı yusyuvarlak duruyorum ınanmıyosunuz durun foto eklıcem delı ettınız benı ınanmıyosunuz yaaaa aaaaaaaaaaaaaaa:)

Back
X