kızlar canım çok sıkkın az önce tartılıyım dedim çok üzüldüm anlatamam size sadece 1kilo vermişim bugün 1 hafta oldu tam ya 1 kilo olmamalıydı çok dikkat ettim sadece 1 gün spor yapmadım öylr moralim bozulduki anlatamam ya bu herkes nası haftada 2 3 kilo veriyo ben anlamıyorum ilk haftamdı daha gerekki 2 kilo verebilseydim sonraki haftalarda 1 kilo verseydim tamam derdim
ben takıma bu hafta girersem faydam olucak sanıyodum ama karar sizin belki cumaaya kadar 200 300 gr daha veririm
saol naz iyiyiz sen nasılsın
sağol ilterim çakırım bende iyi olmaya çalışıyorum . pazar günü nişanım var . hazırlıklar falan çok yoruluyorum hergün baş ağrısıyla kalkıyorum .:çok üzgünüm:
günaydınlar kardeş takımım nasılsınız.
günaydın kızlarrr,
yaa ben bugün bi tartılayım dedim neler oluyo diee ama ben aynı kilomda duruyorum hiç ama hiç vermemişimm neden ama neden yaa
günaydın arkdaşlar
kızlar canım çok sıkkın az önce tartılıyım dedim çok üzüldüm anlatamam size sadece 1kilo vermişim bugün 1 hafta oldu tam ya 1 kilo olmamalıydı çok dikkat ettim sadece 1 gün spor yapmadım öylr moralim bozulduki anlatamam ya bu herkes nası haftada 2 3 kilo veriyo ben anlamıyorum ilk haftamdı daha gerekki 2 kilo verebilseydim sonraki haftalarda 1 kilo verseydim tamam derdim
ben takıma bu hafta girersem faydam olucak sanıyodum ama karar sizin belki cumaaya kadar 200 300 gr daha veririm
sağol ilterim çakırım bende iyi olmaya çalışıyorum . pazar günü nişanım var . hazırlıklar falan çok yoruluyorum hergün baş ağrısıyla kalkıyorum .:çok üzgünüm:
günaydın herkese. ben de kalktım sporumu yaptım henuz kahvaltı yapmadım. 2 gun lapa yapmayı dusunuyorm. sbnm sen de uzulme yalnız degılsn aynı durum bende de var sabıt kalmıs durumda kılo gram oynamıyo acaıp cnm sıkkın ama pes etmek yok enınde sonunda gıdecekler. bız daha ınatcıyızz:)
gÜnaydın kızlarrrr.....
P.tesİden berİ baŞıma Çok kÖtÜ Şeyler geldİİİ...tabİİİ Çok ŞÜkÜr ucuz atlattım dİyebİlİrİmm.....
Banyoda İkİ seksen dÜŞtÜm bİleĞİmİn ÜstÜne aĞırlıĞımı vermİŞİmm sanırım burkuldu fecİ aĞrıyor 3 gÜndÜr.....
P.tesİ gÜnÜ metrobÜste kaza oldu korktumm bÜtÜn dudaklarımda uÇuk oluŞtu....
Ayaktaydım ŞofÖr anİ fren yaptı dÜŞÜyordummm...tam o sırada boŞ bİr alandı allahtann bİr cİsİm fırladı ve aracın camları patladıı.....
Bunuda ucuz atlattımmm......
İŞyerİnde Çok yoĞunum gİremedİmmm; bu hafta yoĞun olucaĞımm Şİmdİden haber verİm kızlarrr.....
allah tamamına erdirsin naz:Saruboceq: tebrik ederima.s.
bunlar tatlı yorgunluklar :1hug:
gÜnaydın kızlarrrr.....
P.tesİden berİ baŞıma Çok kÖtÜ Şeyler geldİİİ...tabİİİ Çok ŞÜkÜr ucuz atlattım dİyebİlİrİmm.....
Banyoda İkİ seksen dÜŞtÜm bİleĞİmİn ÜstÜne aĞırlıĞımı vermİŞİmm sanırım burkuldu fecİ aĞrıyor 3 gÜndÜr.....
P.tesİ gÜnÜ metrobÜste kaza oldu korktumm bÜtÜn dudaklarımda uÇuk oluŞtu....
Ayaktaydım ŞofÖr anİ fren yaptı dÜŞÜyordummm...tam o sırada boŞ bİr alandı allahtann bİr cİsİm fırladı ve aracın camları patladıı.....
Bunuda ucuz atlattımmm......
İŞyerİnde Çok yoĞunum gİremedİmmm; bu hafta yoĞun olucaĞımm Şİmdİden haber verİm kızlarrr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?