• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

öğle yemeğinde çorba 2 dilim kepekli ekmek ve cacık yedim
akşamada karpuz peynir gözüküo buaralar takım çok sessiz yaffff

bende acaip şişlik var yerimden kalkamıyorum birde reglim başladı oyyyoyyyyy
bu misafirlerde nerden çıktı yafff

asuuumcum senin iştah bana geldi herhalde ya sabah çok iyiyidi öğlende 1 tane elma yedim saat 3 de 1 elma ama saat 4 de mutfakdan almadım ya 5 -6kaaşık makarna yedim çok pişmanım bide salata yaptım kendime lıght peynirli bide oğlumun pizzasından 1 ısırık yedim öffff çokmu yedim ya 3,5lt su içtim akşama lokma koymayı düşünmüyorum 8de 1elma yerim okadar
öffföff

slm arkadaşlar..
sabah: peynir,domates,salatlık,1 peksimet, 3 bardak çay içtim..
aralarda 3bardak yeşil çay
son elmamı birazdan yiyeceğim.. 4. elmam olacak.. bol bolda su içiyorum..

asuuumcum senin iştah bana geldi herhalde ya sabah çok iyiyidi öğlende 1 tane elma yedim saat 3 de 1 elma ama saat 4 de mutfakdan almadım ya 5 -6kaaşık makarna yedim çok pişmanım bide salata yaptım kendime lıght peynirli bide oğlumun pizzasından 1 ısırık yedim öffff çokmu yedim ya 3,5lt su içtim akşama lokma koymayı düşünmüyorum 8de 1elma yerim okadar
öffföff

hadi ya:olmaz: olamamalıydı canım.. ama olmuş bidaha yapma.. yapmamaya çalış.. ben dün çok fenaydım.. ama naptım hiç mutfağa girmedim.. girdiğimdede yemekleri kokladım.. 10 saniye durdum yemicam dedim ve o an için geçti açlığım.. sonrada sürekli su içtim.. yeşil çay içtim.. ve başka şeylerle ilgilendim.. erken yattım.. açlıktan uuyuyamadım kalktım bi defterim var yediklerimi diyet listelerimi yazdığım ona notlar aldım.. ne kadar vermem gerekiyor defalarca yazdım.. nete girdim, zayıf insanların kıyafetlerine, kendilerine baktım.. ve başardım..:lepi:.. bugün hiç acıkmadım.. normalde dün çoktan bozmuştum ama yapmadım.. çünkü çok az kaldı bu sefer başarıcam.. opuyorumnanaktan..
sende sakın sıkma canın diyetine bişey olmadı tam gaz devam et, ama bidaha kaçamak yapmıcağına dair kendine söz ver.. beynni sen yönet.. yapabilirsinbuyrunnnnnnnnn:sm_cool:

öğleden sonra oldu ben hala bişey yiyemedim..benim iştaha ne oldu ya......sadece 2 lt su içti.....

canım sende bişeyler ye.. halsiz kalma.. canın istemede meyve ye domates salatalık gibi şeyler ye.. bayılırsın falan allah korusun.. bedenine iyi bakki oda sana istediğini versin dimi şeker..:oklava: ye bişeyler:oklava:

slm kızlar ben de sbh
1 yumurta 1 k.k peynir 3 zeytn kepek ekmek 1 bardak süt arada biaz saralle öğlen
yarım tabak patates yanında kepek ve yoğurt arada 1 bardak yeşilçay ve light kraker akşam
yarım tbk güveç yanına şekersiz çay ve kepek ekmek ve salata yedim sbh aç krnına 20dk koşu sonrasında 50mekik ölen 30dk kondüsyon akşam 70dk yürüyüş ve 40dk kondüsyon 50tane mekik az önce yeşil çay içtim 2 bardak ve marul salatalık yedim benden durumlar böle

dağçileği sen de ye arada bişeyler ya sonra ktü olursun bak he bu araada ben ölen 3-4tane çay keyfi yedim mecburiyetten ama erittim saylıır hadi kızlar ben de çıkıorum kendinize ii bkn kaçak yapmayın ha tabi bu laf bna da gelsin:D

buarada sabah baktım 80 lerde geziyordum...kısmetse hedef cumaya 78-77 olmak...hayırlısı bakalım..şimdi yalovadayım bol bol deniz ve egzersiz...........

kızlar benim yarın günüm var nası yesem nası geçirsem bilmiyorum sabah elma yiyim saat 2 gibi giderim herhalde 12de 1 elma yerim ordada 1 çeşit pasta yesem akşam da hiçbişey yemeyeyim çok acıkırsam 1 elöa yerim yine
alternatifi olan varmı

kızlar benim yarın günüm var nası yesem nası geçirsem bilmiyorum sabah elma yiyim saat 2 gibi giderim herhalde 12de 1 elma yerim ordada 1 çeşit pasta yesem akşam da hiçbişey yemeyeyim çok acıkırsam 1 elöa yerim yine
alternatifi olan varmı

yeterli bence...ama sen gündekilere rejimde olduğunu söyleme....valla zorlarlar.....:umursamaz:

Back
X