• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar domates salatlık ve lıght peynirden oluşan kahvaltımı yapıyorum daha sonrasında elmaya devam
şimdi çıkmalıyım ev temizligi spor oğlumun öğle yemegi derken saat 1 bulur girmem yediklerinize dikkat edin

günaydın bende yazayım bari kahvaltıda 1 dilim ekmek peynir domates ve salatalık yedim
vücudum çok ağrıyor ya fena hamlamışım
spor yapsammı yapmasammı modundayım

ben sımdı temızlık yapcam saatlerımı alır zaten sallana sallana sonra spor yaparım sonra bı dus sonra yemek :) sonra ders :D gun bıttııı gorusuruz sonra

sabah kahvaltısında yarım simit yedim sadece öğlen yemeği içind ekendime patlıcan salatası getirdim onu yiyecem akşamada karpuz peynir yemeği düşünüyorum olmadı çorba yerim bundansonra nefsime hakim olacam yoksa verdiğim kiloları geri alıcam

kımse yok bugun.. butun dolabımı bosalttım kıyafetlerı ayırıym artık dıye cok karısık. masallah bana yanı 38-44 arası her beden var hepsını de gıymısımmmm 40, 42, 44.. 38 e dönüyrm nıhayet 38 de cok kalmamısım kıyafetlerden bellı :D

kusura bakmayın geç kaldım...ama tatile çıkıyom diye iş vardı..şimdide okuldayım..
gelelim sabah menüsüne hiç birşey yemedim...canım bişey istemedi valla yoksa bilerek isteyerek yapmıyorum..şimdi 2 bardak ılık su içecem..durmak yok yola devam......bu hafta yine birinciyiz...

kımse yok bugun.. butun dolabımı bosalttım kıyafetlerı ayırıym artık dıye cok karısık. masallah bana yanı 38-44 arası her beden var hepsını de gıymısımmmm 40, 42, 44.. 38 e dönüyrm nıhayet 38 de cok kalmamısım kıyafetlerden bellı :D

aynen benim dolabımda 38 44 beden arası aynen bende 38 bedende çok kalmadığüım için sadece 1 tane pantolan var:(

Back
X