• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar....denize gidiyorum diye erken yazıyorum....
az önce yaptım kahvaltımı 3-4 kuru kayısı yarım kase yoğurt...yanında da 3 bardak şekersiz çay...
akşama doğru anca girerim...görüşürüz....

slm günaydın kızlar ben de dersaneye gidiyom die erkenden yazıyom ben de aç karnına 10dk koştum ılık suyumu içtim ve 3tne ceviz 3tne fındık yedim kahvaltımada 1yumurta 1 k.k peynir 3 tne zeytin domates kepek ekmek ve süt içtim şimdi de giderken 45dk yürüyücem hadi öğlenden sonra görüşürüz hepinizi öptüm kızlar kendinize ii bakın

günaydın kızlarrr,
yaa ben bugün bi tartılayım dedim neler oluyo diee ama ben aynı kilomda duruyorum hiç ama hiç vermemişimm neden ama neden yaa :( :( :(

kızlar canım çok sıkkın az önce tartılıyım dedim çok üzüldüm anlatamam size sadece 1kilo vermişim bugün 1 hafta oldu tam ya 1 kilo olmamalıydı çok dikkat ettim sadece 1 gün spor yapmadım öylr moralim bozulduki anlatamam ya bu herkes nası haftada 2 3 kilo veriyo ben anlamıyorum ilk haftamdı daha gerekki 2 kilo verebilseydim sonraki haftalarda 1 kilo verseydim tamam derdim
ben takıma bu hafta girersem faydam olucak sanıyodum ama karar sizin belki cumaaya kadar 200 300 gr daha veririm

kızlar canım çok sıkkın az önce tartılıyım dedim çok üzüldüm anlatamam size sadece 1kilo vermişim bugün 1 hafta oldu tam ya 1 kilo olmamalıydı çok dikkat ettim sadece 1 gün spor yapmadım öylr moralim bozulduki anlatamam ya bu herkes nası haftada 2 3 kilo veriyo ben anlamıyorum ilk haftamdı daha gerekki 2 kilo verebilseydim sonraki haftalarda 1 kilo verseydim tamam derdim
ben takıma bu hafta girersem faydam olucak sanıyodum ama karar sizin belki cumaaya kadar 200 300 gr daha veririm

üzme sıkma canını
herkes aynı kiloyu vercek die bi kaide yok
1 kg yabana atma rejimnden şaşma devam et

sağol ilterim çakırım bende iyi olmaya çalışıyorum . pazar günü nişanım var . hazırlıklar falan çok yoruluyorum hergün baş ağrısıyla kalkıyorum .:çok üzgünüm:

allah tamamına erdirsin naz:Saruboceq: tebrik ederima.s.
bunlar tatlı yorgunluklar :1hug:

günaydın herkese. ben de kalktım sporumu yaptım henuz kahvaltı yapmadım. 2 gun lapa yapmayı dusunuyorm. sbnm sen de uzulme yalnız degılsn aynı durum bende de var sabıt kalmıs durumda kılo gram oynamıyo acaıp cnm sıkkın ama pes etmek yok enınde sonunda gıdecekler. bız daha ınatcıyızz:)

gÜnaydın kızlarrrr.....

P.tesıden berı baŞıma Çok kÖtÜ Şeyler geldııı...tabııı Çok ŞÜkÜr ucuz atlattım dıyebılırımm.....

Banyoda ıkı seksen dÜŞtÜm bıleĞımın ÜstÜne aĞırlıĞımı vermıŞımm sanırım burkuldu fecı aĞrıyor 3 gÜndÜr.....

P.tesı gÜnÜ metrobÜste kaza oldu korktumm bÜtÜn dudaklarımda uÇuk oluŞtu....

Ayaktaydım ŞofÖr anı fren yaptı dÜŞÜyordummm...tam o sırada boŞ bır alandı allahtann bır cısım fırladı ve aracın camları patladıı.....
Bunuda ucuz atlattımmm......

ıŞyerınde Çok yoĞunum gıremedımmm; bu hafta yoĞun olucaĞımm Şımdıden haber verım kızlarrr.....

günaydınlar kardeş takımım nasılsınız.

GNYDN NAZCIMM...

günaydın kızlarrr,
yaa ben bugün bi tartılayım dedim neler oluyo diee ama ben aynı kilomda duruyorum hiç ama hiç vermemişimm neden ama neden yaa :( :( :(

GNYDN LEVREKCİMMM...MAALESEF BENDE VREMEDİM ÜSTELİK 600GR. ALMIŞIMM GERÇİ HASTAANACAM İLAÇ ALIYORUM İLAÇDA ŞİŞKİNLİK YAPIYOO....

günaydın arkdaşlar

GNYDN GÜSEL GÖZLÜ KPATANIMM...

BENCE İİ GİDİYORSUNNN...EN AZINDAN VERDİĞİN KİLO KALICI OLURR...

sağol ilterim çakırım bende iyi olmaya çalışıyorum . pazar günü nişanım var . hazırlıklar falan çok yoruluyorum hergün baş ağrısıyla kalkıyorum .:çok üzgünüm:

HAY.OLSUN NAZCIMMM GÜSEL YORGUNLUK BU BENCEEE...KEYFİNİ ÇIKARRR...

günaydın herkese. ben de kalktım sporumu yaptım henuz kahvaltı yapmadım. 2 gun lapa yapmayı dusunuyorm. sbnm sen de uzulme yalnız degılsn aynı durum bende de var sabıt kalmıs durumda kılo gram oynamıyo acaıp cnm sıkkın ama pes etmek yok enınde sonunda gıdecekler. bız daha ınatcıyızz:)

OSLEMCİMM BEN SANA CİDDEN KIZMAYA BAŞLADIMM ÇÜNKÜ HİÇ DİKKAT ETMİYORSUN SÜREKLİ HIZLI KİLO VERME DİYETLERİ YAPIYORSUNNN...HASTA OLACAKSINNN...BENCE KİLON ÇOK DEĞİLL OYÜZDEN YAVAŞ YAVAŞ VE KALICI VERMELİSİNNN...BİR AN ÖNCE BU 6 ÖĞÜNLÜK 3 ARA 3 ANA OLARAK GEÇMELİSİN YOKSA HASTA OLACAKSINNN......:oklava: :oklava: :mymeka:

gÜnaydın kızlarrrr.....

P.tesİden berİ baŞıma Çok kÖtÜ Şeyler geldİİİ...tabİİİ Çok ŞÜkÜr ucuz atlattım dİyebİlİrİmm.....

Banyoda İkİ seksen dÜŞtÜm bİleĞİmİn ÜstÜne aĞırlıĞımı vermİŞİmm sanırım burkuldu fecİ aĞrıyor 3 gÜndÜr.....

P.tesİ gÜnÜ metrobÜste kaza oldu korktumm bÜtÜn dudaklarımda uÇuk oluŞtu....

Ayaktaydım ŞofÖr anİ fren yaptı dÜŞÜyordummm...tam o sırada boŞ bİr alandı allahtann bİr cİsİm fırladı ve aracın camları patladıı.....

İŞyerİnde Çok yoĞunum gİremedİmmm; bu hafta yoĞun olucaĞımm Şİmdİden haber verİm kızlarrr.....

cnm bnmm çook büyük geçmiş olsuuun:teselli:
nazar var üsütnde :1hug:
kendine oku üfle deriim:nazar:

kızlar kiracıyla başım dertte
bnm evimde oturan 7 senelk bi kiracı var şimdi çıkıyorlar ama evim resmn harebe olmuuş
bi ton masraf açıldı şimdi bana of yaa ne yapcam
bnde bu hafta yoğunumm

gÜnaydın kızlarrrr.....

P.tesİden berİ baŞıma Çok kÖtÜ Şeyler geldİİİ...tabİİİ Çok ŞÜkÜr ucuz atlattım dİyebİlİrİmm.....

Banyoda İkİ seksen dÜŞtÜm bİleĞİmİn ÜstÜne aĞırlıĞımı vermİŞİmm sanırım burkuldu fecİ aĞrıyor 3 gÜndÜr.....

P.tesİ gÜnÜ metrobÜste kaza oldu korktumm bÜtÜn dudaklarımda uÇuk oluŞtu....

Ayaktaydım ŞofÖr anİ fren yaptı dÜŞÜyordummm...tam o sırada boŞ bİr alandı allahtann bİr cİsİm fırladı ve aracın camları patladıı.....

İŞyerİnde Çok yoĞunum gİremedİmmm; bu hafta yoĞun olucaĞımm Şİmdİden haber verİm kızlarrr.....

coooookkkk gecmıs olsun. neyse kı bısey olmamıs, sevındım. bana kızma haklısın aslında su son 15 gundur pazartesı staja baslıcam 3-5 kılo verıyım dedm gram veremedım ceza bu bana :) artık ıstesem de yapamam zaten boyle sok dıyetler. pırınc lapası vucuttakı odemı atıyormus. regl donemı uygulanmasının daha ıyı oldgnu soyluolar ondan dedm ama aralarda meyve yerım ben. sadece lapayla duramıyorm cok pıs bogazım :D

Back
X