• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar nasılsınız ben 2 gündür gelemdim pazar malum tatildi dün denize gittim o yüzden giremedim saabahtanda işlerim yoğundu anca fırsat buldum
saah bir tane simit yedim öğlende çok az tavukla salata yedim
dünde balık buğulama yedim salata ile birlikte öğlen yemedim sabah kahvaltı yaptım normal aradada meyve yedim bol bol okadar
yokluğıun belli
bak bn geldim sen yoksuun

saolasın kaptanım var olduğunu bilmek güsel Şeniz valla bilsem anlatırım vay sen bunu dedin vay ben bunu dedim tartıştık durduk işte :gitme: :gitme: aslında hayat kısa değerini bilmek gerek ...
sana da afiyetler olsun buarada çok az yiyosun tebrik ederim valla şu elmada da istediğin etkiyi görürsün inş. buarada kaç gün öle elma yiyeceksiniz böyle?
olur öle tartışmalar takma kafanıyerimseniben
valla köylerde elma çalma girişimimiz başarısızlıkla sonuçlandı..ağaçlar hiç elma vermemiş.....nasıl olur ya....1 ağaçda sadece 1 tane bulduk....öğlen yemeğinde onu yedim 1 adet yeşil elma..........
allahın sopası yok iştekötükedihüso çalmaya gidersnz öle olurkaydirigubbakcemile3
ohh ohhhhhlülülülülülü

teşekkür ederim asuuucum azra sıla
ewe geldim çok şükür oğlumu yatırdım
azra sıla dur daha nereye ben yeni geldim sen nereye
şaka bi yana daha yeni tanıyorum sizleri ama sen olmazsan takım altüst olur gibime geliyo

ne oldu çişş yapabildimii:uhm:

azra_sila [COLOR="purple" .!.:
allahın sopası yok iştekötükedihüso çalmaya gidersnz öle olurkaydirigubbakcemile3
ohh ohhhhhlülülülülülü
[/COLOR]

QUOTE]

ama ama ne yapayım elmada zemuszemuso kadar pahalı olmasın..ama kararlıyım çalacam.....

ya bu özel gun oncesı sıkıntısı benı mahvedıyo hıc keyfım yok cok streslı sinirliyim herkese catasım var. dıyet yapmak ıstemıyorum haftaya bıde staja baslıcam onun stresı var off off

ben geldm net yapıldı ama bu aralar fazle giremiyecegim akşama annemler gelyor şu an yoldalar kacıncı olduk kızlar hepiniiiiiiiz özledim öpüyorum durun br gecmş okumaya calışayım geliiiiirimn

selmacım hoş geldin nasılsın bakalım gözün aydıon şekerin anneler geliyormuş
bu arada biz birinci oldu bireyselde 1 dağçileği 3 de asum oldu

kızlar gecmışı okuyamıyorum cok bırıkmış ınşallah herşey güzeldır bırıncı olduk demek süperız cok ışım var yemek hazırlıyorum özlem sen nasılsın

ltercım ıyıyım teşekkür ederm sen nasılsın

:enbuyukkk:
:uhm::uhm::uhm::uhm::teselli:

BEN BUGÜNN N**** (Siyahi) YEDİMMM....

ben geldm net yapıldı ama bu aralar fazle giremiyecegim akşama annemler gelyor şu an yoldalar kacıncı olduk kızlar hepiniiiiiiiz özledim öpüyorum durun br gecmş okumaya calışayım geliiiiirimn

HOŞGELDİN GÜSELİMMMM....ÇOK ŞÜKÜR BU HAFTA 1.CİLİKLER BİZİM OLDUUU....İNŞ. HRP BÖYLE GİDERİZ....turkbayragi :enbuyukkk:

ne oldu çişş yapabildimii:uhm:[/QUOTE]

yapabilidi-tatlicadiarzu-

yattım kızlar çok yorulmuşum ya kalkarkalkmaz 1yeşil elma yedim kocaman

yesılcay demledım kendıme bı pakette lımonlı etı form :D tatlı krızımı bastırmaya calıscam ıns olur yoksa markete gıtcem valla dayanamıyorm catlamak uzereyımm yaaa

kaptanım dönmene sevindim:lepi:.. insan bazen kaçırıyor işte ama önemli olan tekrar kilo vermeye kararlı olmak.. hiçbirşey hiçkimse için kendine işgence etmeye değğmez..

Back
X