• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şu elma dietini okudum şimdi
kafama yattı gibi bi denemk lazım diyorum tabii o kız 4 ayda 70 kilo vermiş
ama her bünyede o sonucu vercek die bi kaide yook

kaptanım nerdesin yaaaa....sabahtan beri meraktayımmm....

böyle olacağını yarışa ara vereceğini düşünmüştümmm....

ama pes etmek yokk sakınnnnn.....LÜTFENNNNNNN...................

kaptanım nerdesin yaaaa....sabahtan beri meraktayımmm....

böyle olacağını yarışa ara vereceğini düşünmüştümmm....

ama pes etmek yokk sakınnnnn.....LÜTFENNNNNNN...................

saol cnmm profilimede yazmışsıın çook saolopuyorumnanaktan
pes etmek yok yola devamkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile2

günaydın arkadaşalr
2 gün cansıkıntısındanve bol bol yemeeeden sonra ve bn diet ve 8.takım işini bıraktım artık dedikten sonra
bugün saabh kızımla pideciye gittik ekemk almay hani bitti yaa dieet zaten dünden beriii bi dünya yı yemediğim kaldıı herneysee
orda akvaryum da kocamn balıklar vardı düşünn japon balığıı kocamn
ama ,bazıları küçüktüü
bnm çok bilmiş kızım
balıklardan en şişgosuu na bakıp anne bu san bnzio dedii
o kadar herifin için de hm güldüm hm utandııım onun bi orta boyunu kızkardeşime en küçüklerden birini de kendisine bnzetti
ama tüm fırın ilk sözüne güldü
tek bnzetmekle kalsa anne o da senn gibi şişgo dedi
açıkcaası bn ne fırında çalışanları ne gülenleri taakrıım
ama kızım bile bunu dedikten sonraa yarın ilkokula başaldığında belki bnden utqanacak
hani demişler yaa bir musubet bin nasihat iyidir die
buda bana güzel bi ders oldu
ve eve geldiiim tartıldıım size kilomu yazayııım 117 yani 2 günde 3 kilo
huselinde yazdığı gibi motivem düştü çekildim kısacası bittim ogün
bn biliyorum bnm canım neye sıkılsa bu bana kilo olarak geri döner
tabii yemedim demiyoruum 2 gündür ne bulduysam aklınıza ne geliyorsa yediim sanki aylarıın acısını çıkarttım
ama 10 ağustos ve bn bugünden sonraa anladım kii bana sıkıntı kilo olarak geri dönüyor
bundan sonra HİÇBİŞEYİN BNM CANIMI sıkmasına izin vermiyecem
sadece allah büyük dert vermesin diyecem
ve takımda dost olduığum gibide yarışmacı olduğumuzu hatırlayıp
ona göre kendime yol çizeceem
bu kadar yani eskisinden daha iyi aranızdayııım
GİTMEDİM BURDAYIM
ama karar verdim 10 ağus itibariyele
artık YARIŞTAYIZ

kaptanım her işte bir hayır var işte...2 gün yemiş olabilirsin biraz sıkıntılı günler geçirmiş olabilirsin ama bak nasıl sağlam döndün aslında tabiri caizse döndün çünkü gideceğini hiç düşünmedim.kaydirigubbakcemile5 bende dün tam 4 saat aralıksız erkek arkadaşımla kavga ettim inan yemeden durmak çok güç oldu anlıorum seni...
Herşeyden en önemlisi insanın kendi moralinin düzelmesine sevindimmm kaptanım:1hug:

buarada 1 kase çorba 2dilim kepekli ekmek ve yarım kase yoğurt yemiş bulunmaktayımm yerimseniben

kaptanım her işte bir hayır var işte...2 gün yemiş olabilirsin biraz sıkıntılı günler geçirmiş olabilirsin ama bak nasıl sağlam döndün aslında tabiri caizse döndün çünkü gideceğini hiç düşünmedim.kaydirigubbakcemile5 bende dün tam 4 saat aralıksız erkek arkadaşımla kavga ettim inan yemeden durmak çok güç oldu anlıorum seni...
Herşeyden en önemlisi insanın kendi moralinin düzelmesine sevindimmm kaptanım:1hug:
saol levreğimŞeniz
sana da geçmiş olsuuuun:teselli:
sen neden kavga ettin özel değilse bn her zmn dinlemeye varım bunu bilesiiina.s
bnm takım üyemin burda ki arkadaşlarımn canını sıkan karşısında bni bulurkötükedihüso

buarada 1 kase çorba 2dilim kepekli ekmek ve yarım kase yoğurt yemiş bulunmaktayımm yerimseniben
afiyet olsuun

bnde sabah bi dilm ekmek peynir
arada 2 3 tane çubuk kraker
az sonra inip aşşağı elma alcam
öğle akşam elma aralarda da her ne kadar sevmesem de yeşilçay

merhaba kızlar nasılsınız ben 2 gündür gelemdim pazar malum tatildi dün denize gittim o yüzden giremedim saabahtanda işlerim yoğundu anca fırsat buldum
saah bir tane simit yedim öğlende çok az tavukla salata yedim
dünde balık buğulama yedim salata ile birlikte öğlen yemedim sabah kahvaltı yaptım normal aradada meyve yedim bol bol okadar

saol levreğimŞeniz
sana da geçmiş olsuuuun:teselli:
sen neden kavga ettin özel değilse bn her zmn dinlemeye varım bunu bilesiiina.s
bnm takım üyemin burda ki arkadaşlarımn canını sıkan karşısında bni bulurkötükedihüso

afiyet olsuun

bnde sabah bi dilm ekmek peynir
arada 2 3 tane çubuk kraker
az sonra inip aşşağı elma alcam
öğle akşam elma aralarda da her ne kadar sevmesem de yeşilçay

saolasın kaptanım var olduğunu bilmek güsel Şeniz valla bilsem anlatırım vay sen bunu dedin vay ben bunu dedim tartıştık durduk işte :gitme: :gitme: aslında hayat kısa değerini bilmek gerek ...
sana da afiyetler olsun buarada çok az yiyosun tebrik ederim valla şu elmada da istediğin etkiyi görürsün inş. buarada kaç gün öle elma yiyeceksiniz böyle?

valla köylerde elma çalma girişimimiz başarısızlıkla sonuçlandı..ağaçlar hiç elma vermemiş.....nasıl olur ya....1 ağaçda sadece 1 tane bulduk....öğlen yemeğinde onu yedim 1 adet yeşil elma..........

teşekkür ederim asuuucum azra sıla
ewe geldim çok şükür oğlumu yatırdım
azra sıla dur daha nereye ben yeni geldim sen nereye
şaka bi yana daha yeni tanıyorum sizleri ama sen olmazsan takım altüst olur gibime geliyo

slm kızlar kaptanım inan çooooook sevindim ya biran gittin sanmıştım valla sen olmayınca olmuyo be kaptanım kaç gndr ki de kimse girmio ya özlem kız sen de yoksun kaç gndür ben de eve yeni geldim ıı şeyy ölen yemeğime sucuklu yumurta yemiş bulunmaktayım valla çok yoruldum gözüm görmedi hç bişeyi bea 2dilim kepek ekmek yedim biaz da saralle yedim 5-6tne de badem yedim off fazla kaçırmışım yazınca anadım ama dn çok az yediydim onun acısını mı çıkardı nedir neyse ben gidiyim de spor yapıyım eritiyim şunları

slm kızlar kaptanım inan çooooook sevindim ya biran gittin sanmıştım valla sen olmayınca olmuyo be kaptanım kaç gndr ki de kimse girmio ya özlem kız sen de yoksun kaç gndür ben de eve yeni geldim ıı şeyy ölen yemeğime sucuklu yumurta yemiş bulunmaktayım valla çok yoruldum gözüm görmedi hç bişeyi bea 2dilim kepek ekmek yedim biaz da saralle yedim 5-6tne de badem yedim off fazla kaçırmışım yazınca anadım ama dn çok az yediydim onun acısını mı çıkardı nedir neyse ben gidiyim de spor yapıyım eritiyim şunları

akşam meyve ye ozmn güzelim

bol bol ılık su iç çabucak sindir yediklerini.......:olmaz:

Back
X