Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
antep urfa karışımı ee güzelim sen kilo almada kim alsın o güzel yemeklerdende yapıyorsan hele işin bitik demektir:)
iyi geceler kızlar ben kaçar.. yarın yeni bir diyete başlıcam dinç olayım.. zaten bişey oldu bana 10dan önce kalkmazdım 7de uyanır oldum..nese dua edin kızlar kurtulalım yüklerimizden..zemuszemus
şimdi netten bakmıştım ortalama 1 km 75 kalori ama 6km hızla yürürsen bide yaşa kiloya göre değişebiliyomuş
benimki enyaşlıyı baz almış heralde delikafadulden
süpersin çilekcim
sayenizde bende gaza gelicem içimde kıpırdanmalar başladı aman ya şu 2 haftayıda atlatsaydımda öyle girseydim keşke takıma dicem ama olan oldu artık
kahvaltımı yaptım bugün komşularla kışlık makarna yufka vs. yapcaz
yarında misafirlerim gelcek hadi bana kolay gelsin a.s.a.s.a.s..a.s.
günaydınlar acılıs benden olsun bugun :) asum sen ısvec yapmıyor muydun?? ne dıyetıne baslıyosun gene sen de mı bıraktın![]()
günaydın arkadaşalr
2 gün cansıkıntısındanve bol bol yemeeeden sonra ve bn diet ve 8.takım işini bıraktım artık dedikten sonra
bugün saabh kızımla pideciye gittik ekemk almay hani bitti yaa dieet zaten dünden beriii bi dünya yı yemediğim kaldıı herneysee
orda akvaryum da kocamn balıklar vardı düşünn japon balığıı kocamn
ama ,bazıları küçüktüü
bnm çok bilmiş kızım
balıklardan en şişgosuu na bakıp anne bu san bnzio dedii
o kadar herifin için de hm güldüm hm utandııım onun bi orta boyunu kızkardeşime en küçüklerden birini de kendisine bnzetti
ama tüm fırın ilk sözüne güldü
tek bnzetmekle kalsa anne o da senn gibi şişgo dedi
açıkcaası bn ne fırında çalışanları ne gülenleri taakrıım
ama kızım bile bunu dedikten sonraa yarın ilkokula başaldığında belki bnden utqanacak
hani demişler yaa bir musubet bin nasihat iyidir die
buda bana güzel bi ders oldu
ve eve geldiiim tartıldıım size kilomu yazayııım 117 yani 2 günde 3 kilo
huselinde yazdığı gibi motivem düştü çekildim kısacası bittim ogün
bn biliyorum bnm canım neye sıkılsa bu bana kilo olarak geri döner
tabii yemedim demiyoruum 2 gündür ne bulduysam aklınıza ne geliyorsa yediim sanki aylarıın acısını çıkarttım
ama 10 ağustos ve bn bugünden sonraa anladım kii bana sıkıntı kilo olarak geri dönüyor
bundan sonra HİÇBİŞEYİN BNM CANIMI sıkmasına izin vermiyecem
sadece allah büyük dert vermesin diyecem
ve takımda dost olduığum gibide yarışmacı olduğumuzu hatırlayıp
ona göre kendime yol çizeceem
bu kadar yani eskisinden daha iyi aranızdayııım
GİTMEDİM BURDAYIM
ama karar verdim 10 ağus itibariyele
artık YARIŞTAYIZ
kızlar günaydın sabahtan beri hastanede oplumun çişinin gelmesini bekledim bıktım artık eşimin bürosuyla hastane yakındı artık burada bekliyim dedim ne çişmiş gelmedi gitti
bakıyım naptınız diye asuuumcum bende güya başladım elm a diyetine ama ne zaman eve gider elmalarımı yerim bilmiyorum
az önce büroya kahvaltı istedim anam bana inat ne dersen koymuşlar balkaymak gözleme el böreği hemen toplattırdım bi tabaga ki gözüm görmesin ki yemeyeyim diye
salatalık domates peynir zeytin 1 yumurta ve ekmek yerinede 1 lokma el böreği yedim
bu beni idare eder eve gidene kadar artık ayy benide eğer bu hafta listeye sokarsanız bi faydam dokunacak gibi takıma çünkü kendime bi kot aldım çoook dardı fermuar zorbela kapanıyodu ama çok zor vallahi sabha bi deneyeyim dedim de çok rahat oldu bende kilo verdim sanırım ama yemin ettim cuma günü tartılcam diye
görüşürüz kızlar oğlumun çişi gelirser eve gidip elmalarımı yicem:)
yarıştan koptuğunu hiç düşünmedikki kaptan.......lmaz:
2 gün öel bi koptum ki anlatamam sana
yedikelri yazsam
sen yanlış yere yazıosuun git de kilo alamk isteyenler paylaşım alanına yaz orda daha çok işe yarar dersiiinklava: