slm kızlar.. bende elma aldım bugün.. aslında isveç diyetide iyi gisiyor ama.. elma daha cazip.. yapacak arkadaşlar destek olalı birbirimize..
inşallah canım.....herzaman yanındayız.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar.. bende elma aldım bugün.. aslında isveç diyetide iyi gisiyor ama.. elma daha cazip.. yapacak arkadaşlar destek olalı birbirimize..
yok koşu bandı.........
ii akşamlar herkeseeeeeeeeeeee
iyi ozaman erken kalkıp yürümene gerek yok nazamn müsait olursan ben erken kalkıyorum ama osaatte yürüyemem herhaldde
ama iş var mecburen erken kalkacam....
anladım tatlım bişe sorcam benim yürüyüş bandım vardı bozuldu yeni bitane daha aldım ama kalorisi diğeriyle aynı deil esklisi 1 kmde 75 kalori diyodu bu 1 km 40 kaloriydi sanırım
seninki nasıl
benimki 1 km 60 kalori gösteriyor...ben onun yalancısıyım.....
inşallah canım.....herzaman yanındayız.....
benbenbenbenben :)
bende aldım yemyeşil elmalar sakladım bide kocişim yemesin diye
sağol canım.. sende yapacaksın galiba.. yarın elma bulursan hemen katıl bize.. şeker çok pahalıymış gerçekten.. ben 1 lirayada 1,5 lirayada buldum.. aldım 4 kilo yedikçe alıcam.. bu diyet ortalığı yıkıcak süper vericez:lepi:
ben bu hafta kendi diyetime devam edeyim...yarın köylerden alma çalabilirsem....başlayacam elma diyetine......
çilek kıs çok şükür yazdığım gibi konuşmuyorum.:)))
tokatta yaşıyorum 8 sene bitti 9 a döndük işte
aslen de övünmek gibi olmasın ama kayseriliyim:))
sen nerelisin?