• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

www.yeniresim.com_-_Meyve_Resimleri_-_Kark_Meyve.jpg

inşallah canım.....herzaman yanındayız.....

sağol canım.. sende yapacaksın galiba.. yarın elma bulursan hemen katıl bize.. şeker çok pahalıymış gerçekten.. ben 1 lirayada 1,5 lirayada buldum.. aldım 4 kilo yedikçe alıcam.. bu diyet ortalığı yıkıcak süper vericez:lepi:

benbenbenbenben :)
bende aldım yemyeşil elmalar sakladım bide kocişim yemesin diye

tamam canım yarın sabah tartılıyoruz.. elma diyetine başlıyoruz o zaman.. bende ewdekilerden sakladım valla.. babam özellikle neyve görünce dayamaz bende sakladım hemen.. annemede dedim bu elmalardan kimse yemicak diye:olmaz:.. valla napalım onlar bizi zayıflatacak:lepi::lepi::lepi:..

sağol canım.. sende yapacaksın galiba.. yarın elma bulursan hemen katıl bize.. şeker çok pahalıymış gerçekten.. ben 1 lirayada 1,5 lirayada buldum.. aldım 4 kilo yedikçe alıcam.. bu diyet ortalığı yıkıcak süper vericez:lepi:

ben bu hafta kendi diyetime devam edeyim...yarın köylerden alma çalabilirsem....başlayacam elma diyetine......

ben bu hafta kendi diyetime devam edeyim...yarın köylerden alma çalabilirsem....başlayacam elma diyetine......

anladım canım hadi bakalım sen saten veriyorsun güzel güzel kendi diyetinle:nazar::nazar::nazar: maaşallah diyelim.. bende isveç yapıyodu m güzelde veriyorum aslındxa ama bağırsaklarım hiç çalışmıyor.. midem çok kötü oldu bugün.. çıkardım yediklerimi.. bende bozdum diyeti napımmm:umursamaz:.. yarın en sevdiğim meyvenin diyetini yapıcam nasıls.. bende bi hadef koyuyorum..
:lepi: inş64ü görcem bu hafta:lepi:

çilek kıs çok şükür yazdığım gibi konuşmuyorum.:)))

tokatta yaşıyorum 8 sene bitti 9 a döndük işte
aslen de övünmek gibi olmasın ama kayseriliyim:))
sen nerelisin?

antep urfa karışımı ee güzelim sen kilo almada kim alsın o güzel yemeklerdende yapıyorsan hele işin bitik demektir:)

Back
X