• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm levrekcim.. ben sıkılaştırıcı krem kullanıyorum.. ewet aşırı kaşınıyor.. bide bende kıarıklık yapıyor.. ama biraz kullan ozaman dayanabilirsin.. alışman lazım..

tamam asuumcum dayanacağız artık şu kaşınma olayına hatta şimdi takayım birazdan dışarı çıkıcam arada kaynamasın sen belirli bi bölgede ne kadar tutyosun?
buarada raporumuda vereyim böle yazdıkça daha az yiyor insan yerimseniben
sabah : 1 rafadan yumurta-domates salatalık-peynir
öğle yemeğinide daha yemedim sanıorum 2 yemek kaşığı kadar makarna yicem cokacimcoook

kimsecikler yok:(
sabahla öğle arası 1 tane etiform bar yedim
saat 1 buçukta
1salatalık
1domates
nane maydonoz ve
2kk lıght peynir yedim

ay çok şükür iyi gidiyorum bugün pazar ama ben diyetimi bozmadım çünkü eşimde diyette
ben spor yapıyorum diyetteyim benim kocaya yarıyo vallahi:)

kızlar herkes süper benden başka galiba
ben sabah çeyrek katmer yemiştim bol maydonoz ve dereotu 1 dilim peynirle
öğlen 1 muz ve domates 1 dilimde ekmek yedim akşama mercimek köftesi yaptım ondan yerim bikaç tene 1 bardakta ayranla tamamdır işim
hee az önce 7-8 tane de üzüm yedim

1. liğinizi tebrik ederiz. 13. takımdan sevgilerle. a.s.

teşekkür ederiz....
arkadaşlar ben bugün nedense paso yattım....kalktım 4-5 inegöl köfte yedim ve tüm gün bol bol ılık su içtim hala da içiyorum...az önce yıllardır giymediğim bir elbiseyi giyip çıktım...arkadaşım 1 haftada ne kadar farkettiğimi söyledi....durmak yok...yola devam....haftaya yine birinciyiz arkadaşlar benim hedefim 78 olmak.........zemuszemus

kızlar herkes süper benden başka galiba
ben sabah çeyrek katmer yemiştim bol maydonoz ve dereotu 1 dilim peynirle
öğlen 1 muz ve domates 1 dilimde ekmek yedim akşama mercimek köftesi yaptım ondan yerim bikaç tene 1 bardakta ayranla tamamdır işim
hee az önce 7-8 tane de üzüm yedim

husel sen nerelisin...kelimelerin çok tanıdık hemşeri olmayalım.....opuyorumnanaktan

ben geldım :) yenı cıcıler aldım gene kendıme artık 40 beden bol gelıyor ama 38 de cok oturuyo yaa arada kaldım ama karnım şiş ondan sanırım. umarım bıran once gecer bu durum....

kızlar slm dışarı çıktık ailecek varya insanın kocasıda diyet yapınca süper oluyo
akşam yemegim ızgara balık ve bol salata ekmek bile yemedim :)ama 2 tatlı kaşığıda oğlumun kumpirinden yedim sadeydi kumpir bu arada

elmamı aldım yaarın yapıcam elma diyetimi inşallah

ben geldım :) yenı cıcıler aldım gene kendıme artık 40 beden bol gelıyor ama 38 de cok oturuyo yaa arada kaldım ama karnım şiş ondan sanırım. umarım bıran once gecer bu durum....

oslemcim senin boyun kaç tatlım ben173 üm v3 66 68 arasıyken 38 beden giyiyodum hooşş şimdi olmuyoda tabiio(-_-)o

sabah menemen yedim ama çok az toplam 3 yk felan yarım dilimde ekmek 1 dilimde karpuz (üçgen bi dilim:)
ara 1 tane etiform bar yedim
saat 1 buçukta
1salatalık
1domates
nane maydonoz ve
2kk lıght peynir yedim

akşam yemegim ızgara balık ve bol salata ekmek bile yemedim :)ama 2 tatlı kaşığıda oğlumun kumpirinden yedim sadeydi kumpir bu arada

hepsini toparlıyım dedim böyle okuyunca daha iyi anlıyorum nekadar yedigimi sanki:)

oslemcim senin boyun kaç tatlım ben173 üm v3 66 68 arasıyken 38 beden giyiyodum hooşş şimdi olmuyoda tabiio(-_-)o

benım boy 150-155 :) bücürüm birazcık. bız pıknıge gıdıyomusuz bıraz da orda yururum bugun zaten yuruye yuruye ayaklarım sızlıyo ölcm agrıdan :) geldıgımde sızmazsam bı kosede yazarım size:)

elma diyetine başlayayım diyorum...burada da öyle pahalıki meyve ve sebze...ah mersin senin ucuzluğunu özledim:( yarın okula giderken köylere dalacam elma ağacı bulursam saldıracağım valla...4 tane elma 4 ytl burada..

Kızlar ben hala tatil modundayım.
E zaten tatildeyim de mi?
Evde kalamıyorum pek,
Şehir dışında oluyorum genellikle.
O sebepten bu aralar dönemicem aranıza.
Muhtemelen ramazanla birlkikte evime döner ve size katılırım.
Bu arada ne oldu bu takıma böyle?
Allah nazardan saklasın diyorum.
Umarım bu kalabalık ve paylaşım böyle devam eder.
hepinizi öptüm.

slm kızlar.. bende elma aldım bugün.. aslında isveç diyetide iyi gisiyor ama.. elma daha cazip.. yapacak arkadaşlar destek olalı birbirimize..

Back
X