• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm kızlar ya kaptan bi yere gtme biz sana çok alıştık:gitme: özlemcm yeni kıyafetlerin hayırlı olsun:d bugn evde değildim dışarda da biaz fazla kaçırdım ama gttğin yerde yemezsen ayıp karşılanıo ama ben yine de az yemeye gayret ettim bugnlk yazmayım ama erittim yediklerimi gelir gelmez hmn spor yaptım şimdi ben çıkıorum yrn sbaha grüşürz hadi herkese ii geceler

asuu ne okuyosun sen merak ettim
kızlar pek tanıyamadık birbirimizi henüz
selma ben yaş 31 sınıf öğretmeniyim
16 kilo sigara bırktığımda 25 kiloda hamileliğimde alınca sonuçta 100 le doğuma girdim
komplikasyonlar serumlar ve 1 hafta kaldım hastanede doğumdan sonra ilk iş tartıya çıktım 98 di
o halimden sonra bu halime şükretmekle kendimi avuttum 2 yıldır ama artık yeter demi
azcıkda 60 altı kilolara şükredeyim diyorum bu son maratonum olcak ve kurtulacağım kilolarımdan inşallah

günaydınn kızlar bugece doğru düzgün hiç yatamadım oğluşum ateşliydi karın ağrısı mide bulantısı bugün dr götürcem onunla ilgilenirim çok sık giremeyebiliirm
haftasonu diye kimse kaçamak yapmasın arkadaşlar sonnra duyacağımız pişmanlığı aklınıza getirin

16 kilo sigara bırktığımda 25 kiloda hamileliğimde alınca sonuçta 100 le doğuma girdim
komplikasyonlar serumlar ve 1 hafta kaldım hastanede doğumdan sonra ilk iş tartıya çıktım 98 di
o halimden sonra bu halime şükretmekle kendimi avuttum 2 yıldır ama artık yeter demi
azcıkda 60 altı kilolara şükredeyim diyorum bu son maratonum olcak ve kurtulacağım kilolarımdan inşallah

slm husel bende 31 yaşımdayım sınıf öğretmeniyim...şuaralar can sıkıntısından müdür yardımcısı oldum.....ben doğuştan kiloluyum...annem beni 5.5 kg doldurmuş.hala o kiloları vermeye çalışıyorum diyorum kendime...inşallah hepimiz zayıflayacağız.......zemuszemus

günaydınn kızlar bugece doğru düzgün hiç yatamadım oğluşum ateşliydi karın ağrısı mide bulantısı bugün dr götürcem onunla ilgilenirim çok sık giremeyebiliirm
haftasonu diye kimse kaçamak yapmasın arkadaşlar sonnra duyacağımız pişmanlığı aklınıza getirin

çok çok geçmiş olsun...umarım önemli bişey çıkmaz.....

ya ben küçükken çok cılızdım ama ergenlikten sonra kilo tutmaya başladım alıp vermelerler geçti hayatım offooffff

sbnmcim geçmiş olsun inşallah şimdi iyidir delikanlı:nazar:

selam kızlar hiç kimse yok galiba,
bişi sorcam hani titreten alet var dı ya vibro shape sanoıorum ismi onu kullanan arkadaşlar kullanmadan önce altına sıkılaştırıcı krem fn kullanıolarmı?
burdan okuduğumda gidip anneme sormuştum böle bişeyi nerden bulabilirm die sabah ben yürüyüşe çıkıcam dedi.Gitti geldi ki almışş şimdi onuda kullanmaya başlıycammm a.s
bide inanılmaz kaşındırıo beninasıl takılıyken kaşıntıya dayanıcass yaaa

buarada dün yemekli bi düğüne gittim herşey geldi geçti önümden ben sadece ilk gelen tabaktan domates salatalık ve peynir yedim ayyyy çookkk seviniorum böle oluşumaa :dance::dance:

sbnmcim geçmiş olsun inşallah şimdi iyidir delikanlı:nazar:

dagcilegi
Bugün 10:32

teşekkürler kızla rvallahi pazar diye götürmedim ama şuan iyi gibi en azından 10 dk da bir karnım ağrıyo demiyo

ben sabah menemen yedim ama çok az toplam 3 yk felan yarım dilimde ekmek 1 dilimde karpuz (üçgen bi dilim:)

4km yürüdüm yer hareketlerimi yaptım 1.5 lt suyum bitmek üzere

kızlar ben yarın elma diyetine başlıyorum cumaya kadar güzel kilo vereyimki kaptanımız beni takıma dahil etsin

asuuum başladın mı elma diyetine eğer başlamadıysan beraber başlayalım mı beraber ???

kusurea bakma canım şimdi girebildim şimdi gördüm yani.. ben psikolojk danışmanlık okuyorum.. verirsin canım ya baya vermissin zaten.. çokda yolun kalmamış.. ben haplarla kilo aldım önce.. sonrada okul ders sitresi.. gece yemekleri bi b aktım 80e vuruyor.. dur dedim kendime.. bi durp bi yürüyorum bende. bunada şükür.. en azından geçen seneki kiloma geldim hatta daha da azım.. ekime kadar hepsinden kurtulcam fena kararlıyım.. bu cuma yaptığım kaçamaktan sonra kaçamak yapmamyada yemin ettim..:lepi: herşey beynimizde bitiyor.. artık azcıkmıyorum bile.. inş hep beraber inceliceğiz..zemuszemus

geçmiş olsun canım.. ben cuma yapmıştım kaçamak ama artık yapmıcam:gitme::gitme::gitme:

benim bu hafta ve gelcek hafta umudum yok kızlar bu ara idare edin ama 2 hafta sonra açılırım artıkın
yarın misafirlerim geliyor yatılı
cumayada ben kayseriye geçicem kızımla 1 hafta hedefim kilo kontrol olcak:((

selam kızlar hiç kimse yok galiba,
bişi sorcam hani titreten alet var dı ya vibro shape sanoıorum ismi onu kullanan arkadaşlar kullanmadan önce altına sıkılaştırıcı krem fn kullanıolarmı?
burdan okuduğumda gidip anneme sormuştum böle bişeyi nerden bulabilirm die sabah ben yürüyüşe çıkıcam dedi.Gitti geldi ki almışş şimdi onuda kullanmaya başlıycammm a.s
bide inanılmaz kaşındırıo beninasıl takılıyken kaşıntıya dayanıcass yaaa

slm levrekcim.. ben sıkılaştırıcı krem kullanıyorum.. ewet aşırı kaşınıyor.. bide bende kıarıklık yapıyor.. ama biraz kullan ozaman dayanabilirsin.. alışman lazım..

dagcilegi
Bugün 10:32

teşekkürler kızla rvallahi pazar diye götürmedim ama şuan iyi gibi en azından 10 dk da bir karnım ağrıyo demiyo

ben sabah menemen yedim ama çok az toplam 3 yk felan yarım dilimde ekmek 1 dilimde karpuz (üçgen bi dilim:)

4km yürüdüm yer hareketlerimi yaptım 1.5 lt suyum bitmek üzere

kızlar ben yarın elma diyetine başlıyorum cumaya kadar güzel kilo vereyimki kaptanımız beni takıma dahil etsin

asuuum başladın mı elma diyetine eğer başlamadıysan beraber başlayalım mı beraber ???

canım akşama doğru pazara çıkıcam alırsam başlarım kesin.. şimdi isveç diyeti yapıyorum ama bulursam direk elmaya başlarım:lepi:.. çünkü ben elmaya hastayım.. kesin yaparım bunu.. bensana haber verrim canım.. aslında isveçtada veriyorum ama cuma ladıklarımı veriyorum galiba ..

slm kızlar nbr sbnmcsm çok geçmiş olsun ya hakkaten bugn fazla kişi yok ben de raporumu veriyim çarşıya gtcm biaz geziniyim diyom sbh aç karnına 15dk yürüdüm sonra 1yumurta 5-6tane zeytin şekersiz çay içtim ya bide azcık yağ yedim dayanamadım yedim valla bişey olur mu kaçamak yapmış oldm heral snra ölen yemeğinde menemen ve şekersiz çay içtim 2dilim de kepek ekmek yedim sonra de 2kayısı yarım şeftali yedim tok tutsun die ha bide aç karnına ılık su içtim faydalıymş ben de yapıyım didim husel sen sınıf öğretmeni mydn ya ben seni ev hanımı sanıodum

bölümün güzelmiş iş sıkıntısı çekmezsin pek
kilolardan kurtulmanın yolunu zaten bulmuşsun :nazar:

çok severek okuyorum..1 senem kaldı.. bakalım.. o yönde rahatım, ama bu ülkede yarının ne getireceği belli olmuyor sanırım.. inş sıkıntı yşamam.. zaten şimdilik hiç düşünmüyorum.. hedefim aile danışmanlığı..:lepi: kafada bitince olmayan şey yok gibi.. hepimiz başarıcaz..

kimsecikler yok ya.. nese ben cuma kaçamağının telafisini yapmış bulunuyorum... nesem yediklermi yazayım..
sabah : kahve
öğle : yoğurt, 1 sosis
1 bardak yeşil çay..

Back
X