asuu ne okuyosun sen merak ettim
kızlar pek tanıyamadık birbirimizi henüz
selma ben yaş 31 sınıf öğretmeniyim
16 kilo sigara bırktığımda 25 kiloda hamileliğimde alınca sonuçta 100 le doğuma girdim
komplikasyonlar serumlar ve 1 hafta kaldım hastanede doğumdan sonra ilk iş tartıya çıktım 98 di
o halimden sonra bu halime şükretmekle kendimi avuttum 2 yıldır ama artık yeter demi
azcıkda 60 altı kilolara şükredeyim diyorum bu son maratonum olcak ve kurtulacağım kilolarımdan inşallah
günaydınn kızlar bugece doğru düzgün hiç yatamadım oğluşum ateşliydi karın ağrısı mide bulantısı bugün dr götürcem onunla ilgilenirim çok sık giremeyebiliirm
haftasonu diye kimse kaçamak yapmasın arkadaşlar sonnra duyacağımız pişmanlığı aklınıza getirin
sbnmcim geçmiş olsun inşallah şimdi iyidir delikanlı
asuu ne okuyosun sen merak ettim
kızlar pek tanıyamadık birbirimizi henüz
selma ben yaş 31 sınıf öğretmeniyim
16 kilo sigara bırktığımda 25 kiloda hamileliğimde alınca sonuçta 100 le doğuma girdim
komplikasyonlar serumlar ve 1 hafta kaldım hastanede doğumdan sonra ilk iş tartıya çıktım 98 di
o halimden sonra bu halime şükretmekle kendimi avuttum 2 yıldır ama artık yeter demi
azcıkda 60 altı kilolara şükredeyim diyorum bu son maratonum olcak ve kurtulacağım kilolarımdan inşallah
günaydınn kızlar bugece doğru düzgün hiç yatamadım oğluşum ateşliydi karın ağrısı mide bulantısı bugün dr götürcem onunla ilgilenirim çok sık giremeyebiliirm
haftasonu diye kimse kaçamak yapmasın arkadaşlar sonnra duyacağımız pişmanlığı aklınıza getirin
selam kızlar hiç kimse yok galiba,
bişi sorcam hani titreten alet var dı ya vibro shape sanoıorum ismi onu kullanan arkadaşlar kullanmadan önce altına sıkılaştırıcı krem fn kullanıolarmı?
burdan okuduğumda gidip anneme sormuştum böle bişeyi nerden bulabilirm die sabah ben yürüyüşe çıkıcam dedi.Gitti geldi ki almışş şimdi onuda kullanmaya başlıycammm a.s
bide inanılmaz kaşındırıo beninasıl takılıyken kaşıntıya dayanıcass yaaa
dagcilegi
çok çok geçmiş olsun...umarım önemli bişey çıkmaz.....
Bugün 10:32
teşekkürler kızla rvallahi pazar diye götürmedim ama şuan iyi gibi en azından 10 dk da bir karnım ağrıyo demiyo
ben sabah menemen yedim ama çok az toplam 3 yk felan yarım dilimde ekmek 1 dilimde karpuz (üçgen bi dilim:)
4km yürüdüm yer hareketlerimi yaptım 1.5 lt suyum bitmek üzere
kızlar ben yarın elma diyetine başlıyorum cumaya kadar güzel kilo vereyimki kaptanımız beni takıma dahil etsin
asuuum başladın mı elma diyetine eğer başlamadıysan beraber başlayalım mı beraber ???
bölümün güzelmiş iş sıkıntısı çekmezsin pek
kilolardan kurtulmanın yolunu zaten bulmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?