Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ne yediğimide yazayım yarım domates 1 salatalık yarım yumurta 2 k.klıght peynir
az öncede etiform bar(80kalori)bukadar

gÜsel gÖzlÜ kaptanımm merak edıyorum sen kaÇ beden gıyıyorsun ÇÜnkÜ hıÇÇÇ 114kg. GÖstermıyorsunda ....

neslicim buzdolabımın üstüne astım yazdıklarını ben varım bu hafta bunu yapmaya
bide bu hafta yarışmıyoruz ne demek???anlamadım

tabıı kı yarıŞ varrrr....

Sadece 6. Takımla bır yarıŞ yok demek ıstedımmm....

haklısın doğrusun
bn daha önce de yazmıştım burda
beyninize zayıf olcağını kabul ettrin die
ama insann arasıra motivasyonu düşüyor

çok güzel bn yazıp ascam dolabıma

bnde alanlardanııım

arkadaşlar çıktım bende bulaşık ve ev temizligi var 2 saat felan yokum yani kolay gelsin hepimize haaa bak unuttum bide spor yaparım duş felan 3 saatten fazla olur heralde öpüldünüz

aşırı derecede moralim bozuldu kızlar
anlatamm
yapmadığım bi konu hakkında suçladınm hmde hiç beklemediğim birinden
ama kesnlıkle uzasın istemiyorum
kimse bişey yazmasın
sadece şuan ki duygularımı döküyorum
cnm sıkkın ağlıyorum eyvallah
girerim belki bi ara
bni kaptanınız olarak yetersiz sorumsuz takipsiz haksızlık yaptığıma inanıyorsanız
lütfen oylayın bni bnde bırakırıım
ama sizlere hiç gücenmeden

gÜsel gÖzlÜ kaptanımmm ben konuyu bılıyorummm....bence gereksız yere Üzerıne alınmıŞ arkadaŞŞ...onuda senıde Çok sevıyoruzzz...lÜtfennn

sen yoksann bende yokummmm.....

kaptanım sen bizim başımızın tacısın bu takımın herşeyisin bana göre o nebiçim laf öyle
artı sen herşeye ragmen gittin özür diledin yanlış anlaşıldığını belirttin bunun üzerine halen konuşuluyorsan benim zaten söylecek sözüm yok lütfen başkalarının seni üzmesine izin verme aryıca hiç biryere gidemezsin gidersen bende giderim

GÖRMEDİ İSEN TEKRAR YAZIYORUMMM......

GEREKSİZ YERE SENİN KALBİNİ KIRMIŞ SEN ZATEN ÖZRÜNÜ DİLE GETİRMİŞSİNN....

GÜSEL GÖZLÜ KAPTANIMMMMM;

SEN YOKSAN BENDE YOKUMMMM.......
mafoldumben opuyorumnanaktan

nereye gidiyon ya....daha yeni başladık...ne olursa olsun seni bırakmayız 1.5 haftadır burdayım.ve ilgini alakanı hiç eksik etmedin.yani anlayacağın Allah seni başımızdan eksik etmesin......lmaz:lmaz:lmaz:

kızlar şu yaşanan olayla ilgili kimse yorum yazmasın artık böyle şeylerin nasılda büyüdüğüne ve motivasyonları yerle bir ettiğine defalarca şahit oldum
hepimiz için bu son mesaj olsun ve dahada açılmasın lütfen
konuşulcaksada özelden konuşun
dünden beri takıma girip giripte yazamamam sırf bundan inanın slm vermek bile gelmedi içimden
hadi bakalım asıl işimize konsantre olalım

neslihan tavsiyelerin süper ve işin tek özü de bu aslında
dediklerini yapıpta kilo veremeyecek kimse yoktur eminim

az önce arkadaşıma uğradım annesi hemen önüme ıslak kakaolu kek getirdi....tabağa bir baktım ve teyzeciğim alın lütfen ben kek sevmem dedi....şükür ya sonunda hayır demeyi öğrendim.....

kımse yok mu?

Neyse Şımdıden sÖylım kızlar yarın pazar ben evde olabılırım olmayabılırımdee tatıll...o yÜzden buraya gıremeyebılırımm.....Şımdıden haberınız olsunn....

Benı unutmayın anacıĞımm hepınızı ÖptÜm...

kaptanım üzme kendini.. biz çömler nolcaz.. sana daha çok htiyacımız olacak.. daha yolun başında değilmiyiz.. sen denilenlere bakma.. herkes görüyor biliyor.. nazar değdi sen üzülme nazarda kalksın üzerinen..

az önce arkadaşıma uğradım annesi hemen önüme ıslak kakaolu kek getirdi....tabağa bir baktım ve teyzeciğim alın lütfen ben kek sevmem dedi....şükür ya sonunda hayır demeyi öğrendim.....

süpersin.. tebrik ederim canım.. inş bizde başarırız ya.. ben daha okadar olamadım.. geçen hafta gittik biyere dedim asla yemicem ama yapamadım yedim hemde çok yedim:gitme:.. dünde kaçırdım zaten.. bu arada sen kilomu verdin.. sanki çizelgende bi değişiklik var:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…