Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

he dünden bugüne 800 gr farketti.....akçam termal sauna şortla yattım..baya farketti....zemuszemus

kıslarr geldiimmm
evi temizledim sporumu yaptım çarşı işim vardı onu hhallettim 1 -2arkadaşa ugradım ve eve geldiimm
öglen evden çıkarken 2 tane elma yedim ama 2 si1 tane elma eder minikminik elmalar
arkadaşta 2 kupa çay içtim (şekersiz)
şuan açım ama suyla bastırmaya calışıyorum akşama salata yapıcam kendime

hergün 3 lt syumu mutlaka içiyorum bide oda sıcaklıgınd a olmasına dikkat ediyorum çünkü ılık su soğuk suya nazaran midede 80 dk fazla duruyomuş ve buda tok tutuyomuş bilginize...:)

Son düzenleme:
bende biraz uyudum kalktım arayla akşamı birleştirip salata yapıp yedim...
az sonrada yeşil çay içeceğim....akşamda biraz dışarı çıkayım diyorum.....

yaa benimde sauna eşofmanım var çooookda terletiyo ama heraketlerimi bisüre snra kısıtlıyo bandın üstünden hemen inmek istiyorum yada kollarımı sallayarak yürüyosam tutarak yürümek istiyorum felan onun için kullanmıyorum bide su kaybı diye düşünüyorum çünkü içine tayt ve badi giiyiyorum snra üstüne eşofmanı giyiyorum ama kıyafetleri snra çıkar sık suyu çıkar öyle terletiyo ama vucuddan giden su

ya ben dağıldım az bugün pikniğe gittik ızgara tavuk yedim yanında birde tazecik pide olmasa süper diet bir yiyecekti ama fazla kaçırmadım sanırım genedea.s

kızlar akşam yemegim yanlız saat 6buçukta 1tane etiformun barından yedim 80klr
1salalık 1domates lıght dardanel ton 1sivribiber bukadar

slm millet kimse yokmu??? ben yürüyüş yaptım 1 saat bugün kendimi aştım ya.. normalde pek harekektli diilimide:kedi:..
bugün yediklerimi yazayım...
sabah: 1 kahve
öğle: 1 haşlanmış yumurta
1 porsiyon yumurtalı taze fasülye
domates
akşam: tavuk göğsü, yeşillik salatası..
yeşil çay içtim 3 bardak..
öle işte canlar.. aslında bunu pek yapasım yok ama başladık bikere isveçe.. 6 günden önce bırakılmıomuş.. bundan sonra elma diyeti yapıcam.. yapanlar harika kilo vermiş.. pek sağlıklı değil ama ramazandan önce versem biraz fena olmıcakopuyorumnanaktan

inşallah verirsin canım ya...senin vereceğin bizimkinin yanında daha az .....bakalım biz senin gibi olabilecek miyiz.....:sinifsinif:

inşallah verirsin canım ya...senin vereceğin bizimkinin yanında daha az .....bakalım biz senin gibi olabilecek miyiz.....:sinifsinif:

saol canım inş:lepi: hepberaber.. ama 17 kilo var daha.. ekime kadar versem.. sevgilim gelince şoka girse.. okulda salınarak yürüsem.. offfff offfff.. inş canım sende hedefine çabuk ulaşırsın.. ulaşıcaksında eminim çok aziml, gördüm seni.. alkisalkisalkis.. senin boyun kaçtı canım..

benim boy 167....işin ilginci kilo fazla gözükmüyor bende etim çok sıkı..bende kasıma kadar istiyorum vermeyi..o yüzden ramazan ii olacak benim için...ramazanda en az 10 kg verebilirim diye düşünüyorum.....

:Saruboceq:
benim boy 167....işin ilginci kilo fazla gözükmüyor bende etim çok sıkı..bende kasıma kadar istiyorum vermeyi..o yüzden ramazan ii olacak benim için...ramazanda en az 10 kg verebilirim diye düşünüyorum.....

10 kilomu ciddimsin nası yapıcan ben 4 kilo hedefledim kendime oda inşallah

ayyy elma diyeti ne bana da söle elmayı çok seviyorum

canım diyetler ve deneyimler bölümünde var..
birinci gun 1kilo yesil elma 4bardak yesil cay 3lit su

sabahlari iki dilim esmer ekmek tost olarak birkac tane yesil zeytin liht peynir
diyetler ve deneyimler bölümüne bak canım.. daha ayrıntılı görceksin.. bende çok seviyorum elmayı ve acayip vermişler oku göreceksin

ben kısayım canım1.50 canım.. verirsin inş canım ya.. nözel bişey yapacakmısın genelde ben kilo alıyorum ama bu sene almıcam hatta vercem:lepi:

ben kısayım canım1.50 canım.. verirsin inş canım ya.. nözel bişey yapacakmısın genelde ben kilo alıyorum ama bu sene almıcam hatta vercem:lepi:

iftarı çok ağır yapmam ve 2 bardak su içer çorbayla salata yerim sadece...tüm güzelliğine rağmen ramazan pidesi yemem....tatlı asla yemem....bol bol su ve şekersiz çay....sahurdada 2 dilim kepek ekmek ve 2-3 adet chery dometes-salatalık....yeter de artar bile.....

:lepi::lepi::lepi: harika valla şeker..ben bi pideye bide tatlıya nasıl dayancam bilmiyorum.. ama dayanmalıyım bunu biliyorum.. hadi inş vercez hepberaber..
gitsin kilolar..

ben artık çıkıom şeker.. uyku bastırdı.. sabah erken kalkmaya alışkın olmayınca.. hadi iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…