süpersin.. tebrik ederim canım.. inş bizde başarırız ya.. ben daha okadar olamadım.. geçen hafta gittik biyere dedim asla yemicem ama yapamadım yedim hemde çok yedim:gitme:.. dünde kaçırdım zaten.. bu arada sen kilomu verdin.. sanki çizelgende bi değişiklik var:lepi:
slm millet kimse yokmu??? ben yürüyüş yaptım 1 saat bugün kendimi aştım ya.. normalde pek harekektli diilimide:kedi:..
bugün yediklerimi yazayım...
sabah: 1 kahve
öğle: 1 haşlanmış yumurta
1 porsiyon yumurtalı taze fasülye
domates
akşam: tavuk göğsü, yeşillik salatası..
yeşil çay içtim 3 bardak..
öle işte canlar.. aslında bunu pek yapasım yok ama başladık bikere isveçe.. 6 günden önce bırakılmıomuş.. bundan sonra elma diyeti yapıcam.. yapanlar harika kilo vermiş.. pek sağlıklı değil ama ramazandan önce versem biraz fena olmıcakopuyorumnanaktan
inşallah verirsin canım ya...senin vereceğin bizimkinin yanında daha az .....bakalım biz senin gibi olabilecek miyiz.....:sinifsinif:
bundan sonra elma diyeti yapıcam.. yapanlar harika kilo vermiş.. pek sağlıklı değil ama ramazandan önce versem biraz fena olmıcakopuyorumnanaktan
benim boy 167....işin ilginci kilo fazla gözükmüyor bende etim çok sıkı..bende kasıma kadar istiyorum vermeyi..o yüzden ramazan ii olacak benim için...ramazanda en az 10 kg verebilirim diye düşünüyorum.....
ayyy elma diyeti ne bana da söle elmayı çok seviyorum
benim boy 167....işin ilginci kilo fazla gözükmüyor bende etim çok sıkı..bende kasıma kadar istiyorum vermeyi..o yüzden ramazan ii olacak benim için...ramazanda en az 10 kg verebilirim diye düşünüyorum.....
:Saruboceq:
10 kilomu ciddimsin nası yapıcan ben 4 kilo hedefledim kendime oda inşallah
ben kısayım canım1.50 canım.. verirsin inş canım ya.. nözel bişey yapacakmısın genelde ben kilo alıyorum ama bu sene almıcam hatta vercem:lepi:
iftarı çok ağır yapmam ve 2 bardak su içer çorbayla salata yerim sadece...tüm güzelliğine rağmen ramazan pidesi yemem....tatlı asla yemem....bol bol su ve şekersiz çay....sahurdada 2 dilim kepek ekmek ve 2-3 adet chery dometes-salatalık....yeter de artar bile.....
ii geceler canım ya..............ben artık çıkıom şeker.. uyku bastırdı.. sabah erken kalkmaya alışkın olmayınca.. hadi iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?