• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ne yediğimide yazayım yarım domates 1 salatalık yarım yumurta 2 k.klıght peynir
az öncede etiform bar(80kalori)bukadar

gÜsel gÖzlÜ kaptanımm merak edıyorum sen kaÇ beden gıyıyorsun ÇÜnkÜ hıÇÇÇ 114kg. GÖstermıyorsunda ....

kızlarr bu hafta sebze hafta yapalımm gÜnde İkİ ÖĞÜnÖĞlen ve akŞamm sebze yİyelİmm muhakkak aynı sebze olsa dahİ yİyelİmm...

GÜnde 1 bardak muhakkak sÜt İÇelİm...

Haftada 1 defa yumurta yİyelİm..

GÜnde 3 porsİyon meyva yİyelİm..(verdİĞİmİz kİlolardan dolayı vÜcudu sıkılaŞtırıyor dr. SÖylemİŞtİ..)

ÖĞlen ve akŞam yemeĞİnde salatamızı yİyelİm...

Sabah peynİrİmİzİ domatesİmİzİ zeytİnİmİzİ yİyelİm...

Sabah aÇ karnına 2-3 kuru kayısı+2 cevİz+5 fındık yİyelİm..

GÜnde 200 gr. YoĞurt tÜketelİm...

1 saat yÜrÜyÜŞ+yapabİldİĞİmİz hareketlerİ yapalım...

2 lİtrede su İÇelİm...

Bunları yparsak kalıcı kİlo vermİŞ olcak ve gÜsel deformasız vÜcudlarımız olacak..
Evet bunlar fazla belkİ ama dİyetİsyenler bu Şekİlde zayıflatıyor....ben en az 10 kİŞİden Şahİdİmmm.....hele bİr arkadaŞım 9 ayda 26kg. VermİŞtİ ve vÜcudu deformasız ayrıca kalıcı vermİŞtİ....

neslicim buzdolabımın üstüne astım yazdıklarını ben varım bu hafta bunu yapmaya
bide bu hafta yarışmıyoruz ne demek???anlamadım

tabıı kı yarıŞ varrrr....

Sadece 6. Takımla bır yarıŞ yok demek ıstedımmm....

azra sıla bıktım artık yokkk

her şey zihinde bitiyo gerçekten kendini herzaman zayıf hayal etsene giydigin dahada yakıştığını
yaşadığın kötü ruh hallinde bile zihninde tam zıddını canlandır
sürekli yapmak istediklerini hayal et
ve bence tekrarlı bi şekilde canlandırdığın herşey gerçekleşecek
biliyomusun zihnimiz gerçekle hayali ayırt edemiyormuş ozaman kendimizi en mükemmel fizikde hisedersek:)beynimiz hayal ettikçe motivasyon yaratıyo
kızlar hepimiz için geçerli
kitaplar baksana bendede işe yaramış vallahi şaka biyana onu yememeliyim şunu yememeliyim dersen zaten beyninine virüsü attın bile ama onu(çikolatavs.) deilde salata yemeliyim ne biliyim tavuk yada büyük bi tabak haşlanmış sebze hayal edersek beynimiz direk bizi ona yönlendircek

öylee ona buna bakıpta kendimizide kıyaslamayalım bence
haklısın doğrusun
bn daha önce de yazmıştım burda
beyninize zayıf olcağını kabul ettrin die
ama insann arasıra motivasyonu düşüyor

kızlarr bu hafta sebze hafta yapalımm gÜnde İkİ ÖĞÜnÖĞlen ve akŞamm sebze yİyelİmm muhakkak aynı sebze olsa dahİ yİyelİmm...

GÜnde 1 bardak muhakkak sÜt İÇelİm...

Haftada 1 defa yumurta yİyelİm..

GÜnde 3 porsİyon meyva yİyelİm..(verdİĞİmİz kİlolardan dolayı vÜcudu sıkılaŞtırıyor dr. SÖylemİŞtİ..)

ÖĞlen ve akŞam yemeĞİnde salatamızı yİyelİm...

Sabah peynİrİmİzİ domatesİmİzİ zeytİnİmİzİ yİyelİm...

Sabah aÇ karnına 2-3 kuru kayısı+2 cevİz+5 fındık yİyelİm..

GÜnde 200 gr. YoĞurt tÜketelİm...

1 saat yÜrÜyÜŞ+yapabİldİĞİmİz hareketlerİ yapalım...

2 lİtrede su İÇelİm...

Bunları yparsak kalıcı kİlo vermİŞ olcak ve gÜsel deformasız vÜcudlarımız olacak..
Evet bunlar fazla belkİ ama dİyetİsyenler bu Şekİlde zayıflatıyor....ben en az 10 kİŞİden Şahİdİmmm.....hele bİr arkadaŞım 9 ayda 26kg. VermİŞtİ ve vÜcudu deformasız ayrıca kalıcı vermİŞtİ....
çok güzel bn yazıp ascam dolabıma
ramazan İÇİnde karar verdİmm dİyetİsyene tekrar gİdİcemm beslenme lİstesİ olursa daha İİ olurr...dıŞına Çıkmamak İÇİn..

ÇÜnÜk ben ramazanda bİr yİyorum kİ anlatamammm ramazanda en 5 kg. Alıyorumm...bu sefer almıycam ÜstÜne vereceĞİmmm....

bnde alanlardanııım:delphin:

arkadaşlar çıktım bende bulaşık ve ev temizligi var 2 saat felan yokum yani kolay gelsin hepimize haaa bak unuttum bide spor yaparım duş felan 3 saatten fazla olur heralde öpüldünüz

aşırı derecede moralim bozuldu kızlar
anlatamm
yapmadığım bi konu hakkında suçladınm hmde hiç beklemediğim birinden
ama kesnlıkle uzasın istemiyorum
kimse bişey yazmasın
sadece şuan ki duygularımı döküyorum
cnm sıkkın ağlıyorum eyvallah
girerim belki bi ara
bni kaptanınız olarak yetersiz sorumsuz takipsiz haksızlık yaptığıma inanıyorsanız
lütfen oylayın bni bnde bırakırıım
ama sizlere hiç gücenmeden

gÜsel gÖzlÜ kaptanımmm ben konuyu bılıyorummm....bence gereksız yere Üzerıne alınmıŞ arkadaŞŞ...onuda senıde Çok sevıyoruzzz...lÜtfennn

sen yoksann bende yokummmm.....

anlatamm
kimse bişey yazmasın
girerim belki bi ara
bni kaptanınız olarak yetersiz sorumsuz takipsiz haksızlık yaptığıma inanıyorsanız
kaptanım sen bizim başımızın tacısın bu takımın herşeyisin bana göre o nebiçim laf öyle
artı sen herşeye ragmen gittin özür diledin yanlış anlaşıldığını belirttin bunun üzerine halen konuşuluyorsan benim zaten söylecek sözüm yok lütfen başkalarının seni üzmesine izin verme aryıca hiç biryere gidemezsin gidersen bende giderim

anlatamm
kimse bişey yazmasın
girerim belki bi ara

GÖRMEDİ İSEN TEKRAR YAZIYORUMMM......

GEREKSİZ YERE SENİN KALBİNİ KIRMIŞ SEN ZATEN ÖZRÜNÜ DİLE GETİRMİŞSİNN....

GÜSEL GÖZLÜ KAPTANIMMMMM;

SEN YOKSAN BENDE YOKUMMMM.......
mafoldumben opuyorumnanaktan

anlatamm
kimse bişey yazmasın
girerim belki bi ara

nereye gidiyon ya....daha yeni başladık...ne olursa olsun seni bırakmayız 1.5 haftadır burdayım.ve ilgini alakanı hiç eksik etmedin.yani anlayacağın Allah seni başımızdan eksik etmesin......:olmaz::olmaz::olmaz:

kızlar şu yaşanan olayla ilgili kimse yorum yazmasın artık böyle şeylerin nasılda büyüdüğüne ve motivasyonları yerle bir ettiğine defalarca şahit oldum
hepimiz için bu son mesaj olsun ve dahada açılmasın lütfen
konuşulcaksada özelden konuşun
dünden beri takıma girip giripte yazamamam sırf bundan inanın slm vermek bile gelmedi içimden
hadi bakalım asıl işimize konsantre olalım

neslihan tavsiyelerin süper ve işin tek özü de bu aslında
dediklerini yapıpta kilo veremeyecek kimse yoktur eminim

az önce arkadaşıma uğradım annesi hemen önüme ıslak kakaolu kek getirdi....tabağa bir baktım ve teyzeciğim alın lütfen ben kek sevmem dedi....şükür ya sonunda hayır demeyi öğrendim.....:nazar:

kımse yok mu?

Neyse Şımdıden sÖylım kızlar yarın pazar ben evde olabılırım olmayabılırımdee tatıll...o yÜzden buraya gıremeyebılırımm.....Şımdıden haberınız olsunn....

Benı unutmayın anacıĞımm hepınızı ÖptÜm...

anlatamm
kimse bişey yazmasın
girerim belki bi ara

kaptanım üzme kendini.. biz çömler nolcaz.. sana daha çok htiyacımız olacak.. daha yolun başında değilmiyiz.. sen denilenlere bakma.. herkes görüyor biliyor.. nazar değdi:nazar: sen üzülme nazarda kalksın üzerinen..

az önce arkadaşıma uğradım annesi hemen önüme ıslak kakaolu kek getirdi....tabağa bir baktım ve teyzeciğim alın lütfen ben kek sevmem dedi....şükür ya sonunda hayır demeyi öğrendim.....:nazar:

süpersin.. tebrik ederim canım.. inş bizde başarırız ya.. ben daha okadar olamadım.. geçen hafta gittik biyere dedim asla yemicem ama yapamadım yedim hemde çok yedim:gitme:.. dünde kaçırdım zaten.. bu arada sen kilomu verdin.. sanki çizelgende bi değişiklik var:lepi:

Back
X