Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr bu hafta sebze hafta yapalımm gÜnde İkİ ÖĞÜnÖĞlen ve akŞamm sebze yİyelİmm muhakkak aynı sebze olsa dahİ yİyelİmm...
GÜnde 1 bardak muhakkak sÜt İÇelİm...
Haftada 1 defa yumurta yİyelİm..
GÜnde 3 porsİyon meyva yİyelİm..(verdİĞİmİz kİlolardan dolayı vÜcudu sıkılaŞtırıyor dr. SÖylemİŞtİ..)
ÖĞlen ve akŞam yemeĞİnde salatamızı yİyelİm...
Sabah peynİrİmİzİ domatesİmİzİ zeytİnİmİzİ yİyelİm...
Sabah aÇ karnına 2-3 kuru kayısı+2 cevİz+5 fındık yİyelİm..
GÜnde 200 gr. YoĞurt tÜketelİm...
1 saat yÜrÜyÜŞ+yapabİldİĞİmİz hareketlerİ yapalım...
2 lİtrede su İÇelİm...
Bunları yparsak kalıcı kİlo vermİŞ olcak ve gÜsel deformasız vÜcudlarımız olacak..
Evet bunlar fazla belkİ ama dİyetİsyenler bu Şekİlde zayıflatıyor....ben en az 10 kİŞİden Şahİdİmmm.....hele bİr arkadaŞım 9 ayda 26kg. VermİŞtİ ve vÜcudu deformasız ayrıca kalıcı vermİŞtİ....
gÜsel gÖzlÜ kaptanımm merak edİyorum sen kaÇ beden gİyİyorsun ÇÜnkÜ hİÇÇÇ 114kg. GÖstermİyorsunda ....
haklısın doğrusunazra sıla bıktım artık yokkk
her şey zihinde bitiyo gerçekten kendini herzaman zayıf hayal etsene giydigin dahada yakıştığını
yaşadığın kötü ruh hallinde bile zihninde tam zıddını canlandır
sürekli yapmak istediklerini hayal et
ve bence tekrarlı bi şekilde canlandırdığın herşey gerçekleşecek
biliyomusun zihnimiz gerçekle hayali ayırt edemiyormuş ozaman kendimizi en mükemmel fizikde hisedersek:)beynimiz hayal ettikçe motivasyon yaratıyo
kızlar hepimiz için geçerli
kitaplar baksana bendede işe yaramış vallahi şaka biyana onu yememeliyim şunu yememeliyim dersen zaten beyninine virüsü attın bile ama onu(çikolatavs.) deilde salata yemeliyim ne biliyim tavuk yada büyük bi tabak haşlanmış sebze hayal edersek beynimiz direk bizi ona yönlendircek
öylee ona buna bakıpta kendimizide kıyaslamayalım bence
çok güzel bn yazıp ascam dolabımakızlarr bu hafta sebze hafta yapalımm gÜnde İkİ ÖĞÜnÖĞlen ve akŞamm sebze yİyelİmm muhakkak aynı sebze olsa dahİ yİyelİmm...
GÜnde 1 bardak muhakkak sÜt İÇelİm...
Haftada 1 defa yumurta yİyelİm..
GÜnde 3 porsİyon meyva yİyelİm..(verdİĞİmİz kİlolardan dolayı vÜcudu sıkılaŞtırıyor dr. SÖylemİŞtİ..)
ÖĞlen ve akŞam yemeĞİnde salatamızı yİyelİm...
Sabah peynİrİmİzİ domatesİmİzİ zeytİnİmİzİ yİyelİm...
Sabah aÇ karnına 2-3 kuru kayısı+2 cevİz+5 fındık yİyelİm..
GÜnde 200 gr. YoĞurt tÜketelİm...
1 saat yÜrÜyÜŞ+yapabİldİĞİmİz hareketlerİ yapalım...
2 lİtrede su İÇelİm...
Bunları yparsak kalıcı kİlo vermİŞ olcak ve gÜsel deformasız vÜcudlarımız olacak..
Evet bunlar fazla belkİ ama dİyetİsyenler bu Şekİlde zayıflatıyor....ben en az 10 kİŞİden Şahİdİmmm.....hele bİr arkadaŞım 9 ayda 26kg. VermİŞtİ ve vÜcudu deformasız ayrıca kalıcı vermİŞtİ....
ramazan İÇİnde karar verdİmm dİyetİsyene tekrar gİdİcemm beslenme lİstesİ olursa daha İİ olurr...dıŞına Çıkmamak İÇİn..
ÇÜnÜk ben ramazanda bİr yİyorum kİ anlatamammm ramazanda en 5 kg. Alıyorumm...bu sefer almıycam ÜstÜne vereceĞİmmm....
kaptanım sen bizim başımızın tacısın bu takımın herşeyisin bana göre o nebiçim laf öyleaşırı derecede moralim bozuldu kızlar
anlatamm
yapmadığım bi konu hakkında suçladınm hmde hiç beklemediğim birinden
ama kesnlıkle uzasın istemiyorum
kimse bişey yazmasın
sadece şuan ki duygularımı döküyorum
cnm sıkkın ağlıyorum eyvallah
girerim belki bi ara
bni kaptanınız olarak yetersiz sorumsuz takipsiz haksızlık yaptığıma inanıyorsanız
lütfen oylayın bni bnde bırakırıım
ama sizlere hiç gücenmeden
aşırı derecede moralim bozuldu kızlar
anlatamm
kimse bişey yazmasın
girerim belki bi ara
bni kaptanınız olarak yetersiz sorumsuz takipsiz haksızlık yaptığıma inanıyorsanız
anlatamm
kimse bişey yazmasın
girerim belki bi ara
anlatamm
kimse bişey yazmasın
girerim belki bi ara
az önce arkadaşıma uğradım annesi hemen önüme ıslak kakaolu kek getirdi....tabağa bir baktım ve teyzeciğim alın lütfen ben kek sevmem dedi....şükür ya sonunda hayır demeyi öğrendim.....![]()