gÜnaydın kızlarrrr.....
günayydınn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gÜnaydın kızlarrrr.....
afiyet olsun kaptanım ama çok yeme olurmu bu hafta yarış yok diye salmayalımböle ol ilterim işteeeopuyorumnanaktan
bnm de sabah sabah nasıl çektiyse cnm bi avuç yaş fındık yediiimzemuszemus
canım bence sütü ara öğün olarak iç hem peynir hemde süt bence biraz fazla zaten yumurtada yiyorsun hem kalsiyum hem protein biraz fazla olur bir anda yersen ara öğün olarak iç bence sütü bir de ekmek çok az ye canımkızlar kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta k.kutusu kadar peynir 1 bardak süt 1 salatalık ve domates yemeyi düşünüyorum çokmu ya sizce normalde 1 beyaz varsa diğerleri olmazdı ama çok çabuk yoruluyorum bırakın 4-5kat çıkmayı evin içindeki merdivende 13 basamak çıkarken yoruluyorum nefes nefese kalıyorum kahvaltıyı böyle sıkımı tutsam çokmu olur acaba
günaydın güzelim nasılsın bakalımgÜnaydın kızlarrrr.....
günaydın canım haa işte böyle yap spor spor spor bol bol spor yap sen tamam mı birde yediklerinin sağlıklı şeyler olmasına dikkat et çok çabuk kilo verirsin ozaman az ye sık yeherkese günaydın kızlar ben de sbh uyuyamadım yaw bugün aç karnına 20 dk spor yaptım peşinden kahvaltımı yaptım 1yumurta 1k.k peynir 3-4tane zeytn ve şekersiz çay içtim 2 dilim de kepek ekmek yedim şimdi forumu dolaşıyodum da sıcak su içmek faydalıymış baya ben de sbh ve akşam sıcak su içmeyi planlıom ee sizler nasılsınız?
afiyet olsun kaptanım ama çok yeme olurmu bu hafta yarış yok diye salmayalım
canım bence sütü ara öğün olarak iç hem peynir hemde süt bence biraz fazla zaten yumurtada yiyorsun hem kalsiyum hem protein biraz fazla olur bir anda yersen ara öğün olarak iç bence sütü bir de ekmek çok az ye canım
günaydın güzelim nasılsın bakalım
günaydın canım haa işte böyle yap spor spor spor bol bol spor yap sen tamam mı birde yediklerinin sağlıklı şeyler olmasına dikkat et çok çabuk kilo verirsin ozaman az ye sık ye
canım bence sütü ara öğün olarak iç hem peynir hemde süt bence biraz fazla zaten yumurtada yiyorsun hem kalsiyum hem protein biraz fazla olur bir anda yersen ara öğün olarak iç bence sütü bir de ekmek çok az ye canım
tamam ozaman canım süper olucak ben inanıyorum ozaman kadar sen 1-2 kilo verirsinyok cnm bi avuç kadar yediiim
hm bu hafta bnm huselle yarışım var birde kendimle
çünkü 15 ağustosta yine kk adana buluşması var
eğer istediğim kiloya düşersem ogün ödüllendirecem yok düşmezsem sadece salta yiyeceem
rica ederim canım ne demek yediğin şeylerin ne olduğunun yanı sıra birde az yemek sık sık yemek daha iyitamam sütü ara öğünde içicem saol ilter
GÜNAYDINNN GÜSEL GÖZLÜ KAPTANIMMM.....
GÜNAYDIN İLTERİMMM....
VE HERKESE TEKRAR GÜNAYDINNNN.....
BENDE ÇIKIYORUM BUGÜN YOĞUNUMM ÖPTÜM HEPİNİZİ KENDİNZE İİ BAKINN...LÜTFEN KENDİMİZİ SALMAYALIMM YARIŞ YOK DİYE KENDİ İÇİMİZDE YARIŞALIMM 1 KG. ALTINDA KİLO VERENLERE CEZA VERELİM KAPTANIMMM...(NASIL FİKİR):lepi: :jeyyar:
kızlar sizlerle dünkü yaşaığım bi olayı paylaşmk istiyorum düün
kardeşim tuubanın arakdaşları var kızın biri bnle yaşıt diğeri kardeşimle biri de 90 lı
allahım görsenz biri hariç boyları uzun ve iiiipinceler:1shok:
siz dedim nasıl bölesnzkaydirigubbakcemile2
aynn dediklerini aktarıyorum
biz makarnayı bile eklemkle yiyoruz ve hatta bulgur pilavını bile dedi
ve daha neler ekmeksiz hayat düşünemiyorlar
şoka girdim resmn delikafadulden:1shok:
allahım isyan olmasın ama
bn masada pilav varken ekmeği olsa bile görmeyen bi insanım:1ninca:
neydi bnm şuçuummafoldumben
bn mi bouzğum genlerim mi bozuk:umursamaz:
bnm en küçük teyzemde öle kardeşimle yaşıt(21)
yatmazdan önce yarım ekmekden fazla tost yapar yer yatarcokacimcoookdelikafadulden
boy 1 75 kilo 48
ağlamak istiyorum:çok üzgünüm:
hatta mümkünse intiharmafoldumben
gerçkten bıktım artıkbenneyaptımki
d.günden beri diet yaptımsenağlama
çünkü doğuştan da obeziim 5 kilodan fazla doğmuşum:1shok:
daha da yazarsam ağlarııım wallasenağlama
ama cidden bıktıım:1no2:
düşünüyorum allah başka dert vermesin ama
şundn bi kaç ay önce 125 görmüş bi insanımdelikafadulden
yaa bu rakam 125 eskiden kızken 80 olsam kafayı yerdiim ozmnda hep 75 diim
ama şimdi 100 küsürlerdeyim ama veremiyoruuum
allah büyük:Saruboceq:
ama şu yiyip yiyip kilo alamayanlardan nefret ediyorumkötükedihüso
Rabbim herkesi farklı yaratmıştır....onların belki tiroidoleri fazla çalışıyordur ve hareket etmelerine bile gerek kalmadan zayıflıyorlardır.Aklından şunu çıkarma Rabbim sevdiği kulunu acıyla imtihan edermiş....bu durumda mutlu olman gerekmez mi...bu imtihan da da bizler seninle beraber el ele bu imtihan geçecez inşallah....
ne olur canını sıkma sen kaptansın senin yıkılmaman gerekir...sen yıkılırsan biz ne yapacağız........zemuszemus
hepinize günaydın kızlar....
sabah sabah tartıda mutlu oldum düne göre 800 gr gitmiş....akşam termal sauna şortla yattım sabah terden ölmüştüm...şimdi elma sirkeli su içicem...1 yumurta 3 domates ve 1 yeşil biber yicem ve her zamanki gibi 100 mekik çekecem...
bizde bu azim varken haftaya birincilik kaçınılmaz......