• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

böle ol ilterim işteeeopuyorumnanaktan
bnm de sabah sabah nasıl çektiyse cnm bi avuç yaş fındık yediiimzemuszemus
afiyet olsun kaptanım ama çok yeme olurmu bu hafta yarış yok diye salmayalım

kızlar kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta k.kutusu kadar peynir 1 bardak süt 1 salatalık ve domates yemeyi düşünüyorum çokmu ya sizce normalde 1 beyaz varsa diğerleri olmazdı ama çok çabuk yoruluyorum bırakın 4-5kat çıkmayı evin içindeki merdivende 13 basamak çıkarken yoruluyorum nefes nefese kalıyorum kahvaltıyı böyle sıkımı tutsam çokmu olur acaba
canım bence sütü ara öğün olarak iç hem peynir hemde süt bence biraz fazla zaten yumurtada yiyorsun hem kalsiyum hem protein biraz fazla olur bir anda yersen ara öğün olarak iç bence sütü bir de ekmek çok az ye canım
gÜnaydın kızlarrrr.....
günaydın güzelim nasılsın bakalım
herkese günaydın kızlar ben de sbh uyuyamadım yaw bugün aç karnına 20 dk spor yaptım peşinden kahvaltımı yaptım 1yumurta 1k.k peynir 3-4tane zeytn ve şekersiz çay içtim 2 dilim de kepek ekmek yedim şimdi forumu dolaşıyodum da sıcak su içmek faydalıymış baya ben de sbh ve akşam sıcak su içmeyi planlıom ee sizler nasılsınız?
günaydın canım haa işte böyle yap spor spor spor bol bol spor yap sen tamam mı birde yediklerinin sağlıklı şeyler olmasına dikkat et çok çabuk kilo verirsin ozaman az ye sık ye

afiyet olsun kaptanım ama çok yeme olurmu bu hafta yarış yok diye salmayalım

canım bence sütü ara öğün olarak iç hem peynir hemde süt bence biraz fazla zaten yumurtada yiyorsun hem kalsiyum hem protein biraz fazla olur bir anda yersen ara öğün olarak iç bence sütü bir de ekmek çok az ye canım

günaydın güzelim nasılsın bakalım

günaydın canım haa işte böyle yap spor spor spor bol bol spor yap sen tamam mı birde yediklerinin sağlıklı şeyler olmasına dikkat et çok çabuk kilo verirsin ozaman az ye sık ye

yok cnm bi avuç kadar yediiim
hm bu hafta bnm huselle yarışım var birde kendimle
çünkü 15 ağustosta yine kk adana buluşması var
eğer istediğim kiloya düşersem ogün ödüllendirecem yok düşmezsem sadece salta yiyeceem

yok cnm bi avuç kadar yediiim
hm bu hafta bnm huselle yarışım var birde kendimle
çünkü 15 ağustosta yine kk adana buluşması var
eğer istediğim kiloya düşersem ogün ödüllendirecem yok düşmezsem sadece salta yiyeceem
tamam ozaman canım süper olucak ben inanıyorum ozaman kadar sen 1-2 kilo verirsin
beni düşündüren ramazan ben bayramda baya bir zayıf olmak istiyorum inşallah ramazanda kilo almam

tamam sütü ara öğünde içicem saol ilter
rica ederim canım ne demek yediğin şeylerin ne olduğunun yanı sıra birde az yemek sık sık yemek daha iyi
benim kilo almamdaki en büyük etken çok yemek yemem değil esasında hormonel bozukluk var zaten birde üzerine ben çok hızlı yemek yerim sofraya oturmamla kalkmam bir olur esasında çok yanlış sindire sindire yemek lazım ama ben bir türlü engel olamıyorum bu duruma

kızlar ben şimdi çıkıcam bu gün fazla giremem sanırım işlerimi toparlıyayım pzartesiye fazla birşey kalmasın diyorum yarında yokum biliyorsunuz ama öğledne sonra uğrarım bir ara yediklerimi yazmak için

GÜNAYDINNN GÜSEL GÖZLÜ KAPTANIMMM.....

GÜNAYDIN ıLTERıMMM....

VE HERKESE TEKRAR GÜNAYDINNNN.....

BENDE ÇIKIYORUM BUGÜN YOĞUNUMM ÖPTÜM HEPıNıZı KENDıNZE ıı BAKINN...LÜTFEN KENDıMıZı SALMAYALIMM YARIŞ YOK DıYE KENDı ıÇıMıZDE YARIŞALIMM 1 KG. ALTINDA KıLO VERENLERE CEZA VERELıM KAPTANIMMM...(NASIL FıKıR):lepi: :jeyyar:

GÜNAYDINNN GÜSEL GÖZLÜ KAPTANIMMM.....

GÜNAYDIN İLTERİMMM....

VE HERKESE TEKRAR GÜNAYDINNNN.....

BENDE ÇIKIYORUM BUGÜN YOĞUNUMM ÖPTÜM HEPİNİZİ KENDİNZE İİ BAKINN...LÜTFEN KENDİMİZİ SALMAYALIMM YARIŞ YOK DİYE KENDİ İÇİMİZDE YARIŞALIMM 1 KG. ALTINDA KİLO VERENLERE CEZA VERELİM KAPTANIMMM...(NASIL FİKİR):lepi: :jeyyar:

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:a.s.k

hepinize günaydın kızlar....
sabah sabah tartıda mutlu oldum düne göre 800 gr gitmiş....akşam termal sauna şortla yattım sabah terden ölmüştüm...şimdi elma sirkeli su içicem...1 yumurta 3 domates ve 1 yeşil biber yicem ve her zamanki gibi 100 mekik çekecem...
bizde bu azim varken haftaya birincilik kaçınılmaz......

kızlar sizlerle dünkü yaşaığım bi olayı paylaşmk istiyorum düün
kardeşim tuubanın arakdaşları var kızın biri bnle yaşıt diğeri kardeşimle biri de 90 lı
allahım görsenz biri hariç boyları uzun ve iiiipinceler:1shok:
siz dedim nasıl bölesnzkaydirigubbakcemile2
aynn dediklerini aktarıyorum:delphin:
biz makarnayı bile eklemkle yiyoruz ve hatta bulgur pilavını bile dedi
ve daha neler ekmeksiz hayat düşünemiyorlar
şoka girdim resmn delikafadulden:1shok:
allahım isyan olmasın ama
bn masada pilav varken ekmeği olsa bile görmeyen bi insanım:1ninca:
neydi bnm şuçuummafoldumben
bn mi bouzğum genlerim mi bozuk:umursamaz:
bnm en küçük teyzemde öle kardeşimle yaşıt(21)
yatmazdan önce yarım ekmekden fazla tost yapar yer yatarcokacimcoookdelikafadulden:delphin:
boy 1 75 kilo 48:delphin:
ağlamak istiyorum:çok üzgünüm:
hatta mümkünse intiharmafoldumben
gerçkten bıktım artıkbenneyaptımki
d.günden beri diet yaptımsenağlama
çünkü doğuştan da obeziim 5 kilodan fazla doğmuşum:1shok:
daha da yazarsam ağlarııım wallasenağlama
ama cidden bıktıım:1no2:
düşünüyorum allah başka dert vermesin ama
şundn bi kaç ay önce 125 görmüş bi insanımdelikafadulden
yaa bu rakam 125 eskiden kızken 80 olsam kafayı yerdiim ozmnda hep 75 diim
ama şimdi 100 küsürlerdeyim ama veremiyoruuum
allah büyük:Saruboceq:
ama şu yiyip yiyip kilo alamayanlardan nefret ediyorumkötükedihüso

kızlar sizlerle dünkü yaşaığım bi olayı paylaşmk istiyorum düün
kardeşim tuubanın arakdaşları var kızın biri bnle yaşıt diğeri kardeşimle biri de 90 lı
allahım görsenz biri hariç boyları uzun ve iiiipinceler:1shok:
siz dedim nasıl bölesnzkaydirigubbakcemile2
aynn dediklerini aktarıyorum:delphin:
biz makarnayı bile eklemkle yiyoruz ve hatta bulgur pilavını bile dedi
ve daha neler ekmeksiz hayat düşünemiyorlar
şoka girdim resmn delikafadulden:1shok:
allahım isyan olmasın ama
bn masada pilav varken ekmeği olsa bile görmeyen bi insanım:1ninca:
neydi bnm şuçuummafoldumben
bn mi bouzğum genlerim mi bozuk:umursamaz:
bnm en küçük teyzemde öle kardeşimle yaşıt(21)
yatmazdan önce yarım ekmekden fazla tost yapar yer yatarcokacimcoookdelikafadulden:delphin:
boy 1 75 kilo 48:delphin:
ağlamak istiyorum:çok üzgünüm:
hatta mümkünse intiharmafoldumben
gerçkten bıktım artıkbenneyaptımki
d.günden beri diet yaptımsenağlama
çünkü doğuştan da obeziim 5 kilodan fazla doğmuşum:1shok:
daha da yazarsam ağlarııım wallasenağlama
ama cidden bıktıım:1no2:
düşünüyorum allah başka dert vermesin ama
şundn bi kaç ay önce 125 görmüş bi insanımdelikafadulden
yaa bu rakam 125 eskiden kızken 80 olsam kafayı yerdiim ozmnda hep 75 diim
ama şimdi 100 küsürlerdeyim ama veremiyoruuum
allah büyük:Saruboceq:
ama şu yiyip yiyip kilo alamayanlardan nefret ediyorumkötükedihüso

Rabbim herkesi farklı yaratmıştır....onların belki tiroidoleri fazla çalışıyordur ve hareket etmelerine bile gerek kalmadan zayıflıyorlardır.Aklından şunu çıkarma Rabbim sevdiği kulunu acıyla imtihan edermiş....bu durumda mutlu olman gerekmez mi...bu imtihan da da bizler seninle beraber el ele bu imtihan geçecez inşallah....
ne olur canını sıkma sen kaptansın senin yıkılmaman gerekir...sen yıkılırsan biz ne yapacağız........zemuszemus

Rabbim herkesi farklı yaratmıştır....onların belki tiroidoleri fazla çalışıyordur ve hareket etmelerine bile gerek kalmadan zayıflıyorlardır.Aklından şunu çıkarma Rabbim sevdiği kulunu acıyla imtihan edermiş....bu durumda mutlu olman gerekmez mi...bu imtihan da da bizler seninle beraber el ele bu imtihan geçecez inşallah....
ne olur canını sıkma sen kaptansın senin yıkılmaman gerekir...sen yıkılırsan biz ne yapacağız........zemuszemus

saol cnm
yok yıkılmadım
ama ister istemez moralim bozuluyor elimde olmaadan
ne diyelim allahım daha büyük dert vermesiin

güsel gözlü kaptanımmmm.....inan tam 6 yıl önce yani 20 yaşlarıma kadar boy aynı 171 iken tam 52-55 kg. geliyordum...36 beden bile büyük geliyorduuu.....okadar çok yiyordumki inan şuanda bile daHA az yiyorumm.....günde 2 ekmek yerdimmm.....bünyedendi sanırım yakardım adetlerimde düzgündü ne zmn oturarak çalışmaya başladım kilo almaya başladım bir sene sonra 61 oldum ve hersene 3-4 kg. eklendi vücuduma ve son 4 yıldırda srekli rejim yapıyorum gerçi tam yapmasamda rejimdeyim kelimesi hayatımdan 4 yıldır çıkmadııı...çok kötü bir durummmm bir anda kilo alıp haayat düzeninin değişmesi kötü şimdi adet olmuyorum kiloluyum nerde ise 30 kg. fazlam var ama ben 15 kg. verip 65-67 olsam yeter diyorummmm.....ahhh eski günlerrr ahhhhh..... mafoldumben

AMA BAŞARACAĞIZ BERABERR ELELE VERELıMM CıDDı AZ AZ AMA KALICI KıLO VERELıM VE HERKESı ŞAIRTALIMM KENDıMıZı MUTLU EDELıMM....HAYATIMIZDAN REJıM KELıMESı ÇIKSIN YERıNE ARTIK DıKKAT EDıYORUM KELıMESı GıRSıNN.....opuyorumnanaktan :Saruboceq:

azra sıla bıktım artık yokkk

her şey zihinde bitiyo gerçekten kendini herzaman zayıf hayal etsene giydigin dahada yakıştığını
yaşadığın kötü ruh hallinde bile zihninde tam zıddını canlandır
sürekli yapmak istediklerini hayal et
ve bence tekrarlı bi şekilde canlandırdığın herşey gerçekleşecek
biliyomusun zihnimiz gerçekle hayali ayırt edemiyormuş ozaman kendimizi en mükemmel fizikde hisedersek:)beynimiz hayal ettikçe motivasyon yaratıyo
kızlar hepimiz için geçerli
kitaplar baksana bendede işe yaramış vallahi şaka biyana onu yememeliyim şunu yememeliyim dersen zaten beyninine virüsü attın bile ama onu(çikolatavs.) deilde salata yemeliyim ne biliyim tavuk yada büyük bi tabak haşlanmış sebze hayal edersek beynimiz direk bizi ona yönlendircek

öylee ona buna bakıpta kendimizide kıyaslamayalım bence

hepinize günaydın kızlar....
sabah sabah tartıda mutlu oldum düne göre 800 gr gitmiş....akşam termal sauna şortla yattım sabah terden ölmüştüm...şimdi elma sirkeli su içicem...1 yumurta 3 domates ve 1 yeşil biber yicem ve her zamanki gibi 100 mekik çekecem...
bizde bu azim varken haftaya birincilik kaçınılmaz......

slm kızlar birinciliğinizi kutlarım dağçileği 1 haftada o kiloyu nasıl verdin canım ya özel bir diyetmi yaptın?:1shok:

kızlarr bu hafta sebze hafta yapalımm gÜnde ıkı ÖĞÜnÖĞlen ve akŞamm sebze yıyelımm muhakkak aynı sebze olsa dahı yıyelımm...

GÜnde 1 bardak muhakkak sÜt ıÇelım...

Haftada 1 defa yumurta yıyelım..

GÜnde 3 porsıyon meyva yıyelım..(verdıĞımız kılolardan dolayı vÜcudu sıkılaŞtırıyor dr. SÖylemıŞtı..)

ÖĞlen ve akŞam yemeĞınde salatamızı yıyelım...

Sabah peynırımızı domatesımızı zeytınımızı yıyelım...

Sabah aÇ karnına 2-3 kuru kayısı+2 cevız+5 fındık yıyelım..

GÜnde 200 gr. YoĞurt tÜketelım...

1 saat yÜrÜyÜŞ+yapabıldıĞımız hareketlerı yapalım...

2 lıtrede su ıÇelım...

Bunları yparsak kalıcı kılo vermıŞ olcak ve gÜsel deformasız vÜcudlarımız olacak..
Evet bunlar fazla belkı ama dıyetısyenler bu Şekılde zayıflatıyor....ben en az 10 kıŞıden Şahıdımmm.....hele bır arkadaŞım 9 ayda 26kg. VermıŞtı ve vÜcudu deformasız ayrıca kalıcı vermıŞtı....

ramazan ıÇınde karar verdımm dıyetısyene tekrar gıdıcemm beslenme lıstesı olursa daha ıı olurr...dıŞına Çıkmamak ıÇın..

ÇÜnÜk ben ramazanda bır yıyorum kı anlatamammm ramazanda en 5 kg. Alıyorumm...bu sefer almıycam ÜstÜne vereceĞımmm....

Back
X