• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızalr yaa yazıları tek tek alıntı yapmadım

ama diyologlarınıza güldüm
biri dio bnm kızım bana şişgo dio
ötekisi dioo bak ne güzel şişgo diceek bi yavrun var
ötekisi dio en azından bak sende koca var dioooo bnde o da yok
alemsiniz
şimdi işe şöle bakayıım bnde
bnde çocuk var ama allahtan daha anne şişgosun felan demio
koca desen o zaten yook baş belaları bana göre onlar
en iyisi bn ozmn :)))))

ama ne yapim yalan mı....kocam bile yok....onu bırakın adaylardan seçemiyorum...valla evde kaldım.....

iyi geceler güzeller.. kimsecikler yok ama.. ben bugün 2 kilo vermenin sarhoşluğuyla biraz kaçırdım ama pişman oldum yürüdüm gece gece kardeşimle.. 40dk kadar.. yarın sıkı sıkıya devam..

iyi geceler güzeller.. kimsecikler yok ama.. ben bugün 2 kilo vermenin sarhoşluğuyla biraz kaçırdım ama pişman oldum yürüdüm gece gece kardeşimle.. 40dk kadar.. yarın sıkı sıkıya devam..

oklava yollayım mı:oklava:
verdikelrini bi çırpıda lamk istiyorsun herhaldeekötükedihüso

oklava yollayım mı:oklava:
verdikelrini bi çırpıda lamk istiyorsun herhaldeekötükedihüso

dur kaptanım yapma.. yarın telafi edicem ve bu hafta daha çok vericem.. aslında yemek zorunda kaldım.. midem küçülmüş az bişey yedim onlarıda çıkardım.. sonra annem zorla çorba içirdi.. ekmek yedirdi:gitme: devam etmimmm daha bissürü şey yedim.. ama baya yürüdüm ewde dans ettimm.. :oklava: aslında hakkettim yarın daha sıkı başıcammmm:lepi:

CUMA YARIŞMASI 116. ETAP BİREYSEL SONUÇLAR

1.dagcılegı ( 87,2 / 82,4 / 4,8 / 5,50% ) 8. TAKIM

2.akrep33 ( 67,0 / 64,0 / 3,0 / 4,48% ) 4. TAKIM

3. asuum( 69,4 / 67,3 / 2,1 / 3,03%) 8. TAKIM

cuma yarışması 116. Etap ilk üç dereceyi paylaşan takım sıralaması

1. ( 8. TAKIM 1.74 % )

2. ( 6. TAKIM 0,83 % )

3. ( 14. TAKIM 0,56 % )
önce dağçileği ve asuumu sonra tüm takımımı tebrik ediyorum
ŞenizŞeniz:hooray::enbuyukkk:

teşekkür ederim canım.. haftayada birinciyiz:lepi::lepi::lepi:

kızlar günaydınnn gece döktürmüşünüz yine
bende takım birinciligini dagcilegini asuuumu tebrik ediyorum arkadaşlar
inşallah bende haftaya takıma girerim ve benimde takıma faydam olur tabii kendimede

inşallah bende haftaya takıma girerim ve benimde takıma faydam olur tabii kendimede

günaydın canım.. teşekkür ederim.. inş girersin canım.. opuyorumnanaktan bende yeniyim.. bu takım gerçekten hareketli ve güzel.. birlikten kuvvet doğuyomuş..

günaydınzemuszemus
günaydın herkesezemuszemus.. bi sinek yüzünden bu kadar erken ayaktayım ya uyutmadı..
günaydın evet yaa sinek bnde bazı geceler kaşınmaktan uyuyamazdıım:sinifsinif:
günaydın canım.. teşekkür ederim.. inş girersin canım.. opuyorumnanaktan bende yeniyim.. bu takım gerçekten hareketli ve güzel.. birlikten kuvvet doğuyomuş..
kaydirigubbakcemile5vereliniortak:1hug::enbuyukkk:turkbayragi

azracım ama iyi oldu biliyomusun 40dk sabah sporu yaptım.. kendime geldim.. dünkü kaçamakları telafiye başladım bile..

kimsecikler yokmu??? bende çokıyım bari.. arkadaşlar ben ugün isveç diyetine başladım.. esnek yapıcam.. spor e yürüyüşe ağırlık vericem.. tam menüye uyacağımı zannetmiyorum.. ama rüyamda gördüm.. yapmam gerektiğine inandım.. ben rüyalara biraz fazla kapılırımda:kedi:.. aslında elma diyetimi yapsam dedim onda güzel kilo verenler ama elmam yok bende rüyamda görünce isveçç dedim..
hadi güzeller görüşürüz.. herkese güzel ve bol kalorisiz bi gün diliyorum..opuyorumnanaktan

azracım ama iyi oldu biliyomusun 40dk sabah sporu yaptım.. kendime geldim.. dünkü kaçamakları telafiye başladım bile..

kimsecikler yokmu??? bende çokıyım bari.. arkadaşlar ben ugün isveç diyetine başladım.. esnek yapıcam.. spor e yürüyüşe ağırlık vericem.. tam menüye uyacağımı zannetmiyorum.. ama rüyamda gördüm.. yapmam gerektiğine inandım.. ben rüyalara biraz fazla kapılırımda:kedi:.. aslında elma diyetimi yapsam dedim onda güzel kilo verenler ama elmam yok bende rüyamda görünce isveçç dedim..
hadi güzeller görüşürüz.. herkese güzel ve bol kalorisiz bi gün diliyorum..opuyorumnanaktan

rüya üzerine diet yapacaksıın kaydirigubbakcemile3
o da güzel kaç kilo vermişti rüyan da pekizemuszemus

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dün akşam yemeğinde
bamya ve salata yedim çok azda melemen vardı ondan yedim
meyve olayını biraz abartım sanırım 2 tane küçük şeftali yedim birazda karpuz yedim

sabah kahvaltısındada
yarım domates
yarım salatalık
k.k kadar peynir
1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dün akşam yemeğinde
bamya ve salata yedim çok azda melemen vardı ondan yedim
meyve olayını biraz abartım sanırım 2 tane küçük şeftali yedim birazda karpuz yedim

sabah kahvaltısındada
yarım domates
yarım salatalık
k.k kadar peynir
1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay

böle ol ilterim işteeeopuyorumnanaktan
bnm de sabah sabah nasıl çektiyse cnm bi avuç yaş fındık yediiimzemuszemus

Son düzenleme:
kızlar kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta k.kutusu kadar peynir 1 bardak süt 1 salatalık ve domates yemeyi düşünüyorum çokmu ya sizce normalde 1 beyaz varsa diğerleri olmazdı ama çok çabuk yoruluyorum bırakın 4-5kat çıkmayı evin içindeki merdivende 13 basamak çıkarken yoruluyorum nefes nefese kalıyorum kahvaltıyı böyle sıkımı tutsam çokmu olur acaba

herkese günaydın kızlar ben de sbh uyuyamadım yaw bugün aç karnına 20 dk spor yaptım peşinden kahvaltımı yaptım 1yumurta 1k.k peynir 3-4tane zeytn ve şekersiz çay içtim 2 dilim de kepek ekmek yedim şimdi forumu dolaşıyodum da sıcak su içmek faydalıymış baya ben de sbh ve akşam sıcak su içmeyi planlıom ee sizler nasılsınız?

Back
X