• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dagcılegı neden sesın cıkmıyor hıc bızden baska kımse yok bu aksam :D uykum geldı benım ya bıraz daha takılıyım bu arada bıkac sayfa kıtap okym su yesılcayımı ıcıyım uyucam yenılensın vucudum :D sabah erken kalkcam . bıraz spor yapmak ıstıyorum dısarı cıkmadan once

bende kendimi titretiyorum...titretirken yazamıyorum.......ama şmdi durdu da yazıyorum ebnde ders çalışacam bende elmalı çay içeyim bari......

slm kızlar ben de 50 dk koştum ve 40dk(300kalori) kondüsyon bisikleti çevirdim bu hafta daha çok iddaalıyım valla dağçileği senden ilham aldım diebiliim:D özlüm pirinç lapasını duydum da nasıl olduğunu bilmiom ki yaw

slm kızlar ben de 50 dk koştum ve 40dk(300kalori) kondüsyon bisikleti çevirdim bu hafta daha çok iddaalıyım valla dağçileği senden ilham aldım diebiliim:D özlüm pirinç lapasını duydum da nasıl olduğunu bilmiom ki yaw

birilerine ilham olduysam ne mutlu bana...saatlerdir diğer grupları geziyorum...bizim durumumuz valla çok süper hiç bozmayalım derim....mücadeleye devam....zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

kızlar ben çıkıorum hadi bakalım için çaylarınızı ben de mekik hareketi yapcam şimdi ya bi de aç karnına yürüyüş çok ii oluyomuş onu yapabilsem çook daha ii olcam ama sbh ztn zar zor uyanıom ama yrndan itibaren bi denicem

istediğiniz kiloya inince kendinizi nasıl ödüllendirecek siniz???yemek içmekten bahsetmeyelim lütfen ...ne geldiyse başımıza yemekten geldi....başka birşey düşünün...

ben büyük ihtimalle dolabımı değiştireceğim....

:teytey:
istediğiniz kiloya inince kendinizi nasıl ödüllendirecek siniz???yemek içmekten bahsetmeyelim lütfen ...ne geldiyse başımıza yemekten geldi....başka birşey düşünün...

ben büyük ihtimalle dolabımı değiştireceğim....

ben öyle yapmıştım 88 89 kiloydum 48 beden giyiyodum sonra zayıfladım hepsiinii anneme verdim 66 kadar düştüm ve kendime 38 40 beden pantolonlar elbiseler aldım hele kotlar harika duruyodu üstümde şimdi kilo aldım maalesef 40 bedenler yine zorla morla oluyo ama 38 popoda takılıyo:(şimdide eğer 65 olursam hamile kalmak istiyorum ama hamilelelgimide çok dikkat ederek geçiririrm diye hayal ediyorum süt yoğurt yumurta sebze meyve agırlıklı ama ekmek ve hamur işi hiç olmamamlı bakalım bi 65 olsam biliyorum da neler yapıcam

ben kendime biii sürüüü tiri tiril elbiseler ,göğüs kısmının kapanmasında sorun olmayan gömlekler almak istiyorummmmm :Saruboceq:

ya varya bgün kız gördüm daracık kot pantolon beyaz tshırt üzerine taba rengi beline kemer takmış topuklu ayakkabı giymiş fln nasıl özendim ben beyaz giyinsem katlar çıkar dar giyinsem göbeğim çıkar ama çok istiyorum bu sefer kararlıyım konu kapandı yani benim için kilo verilecek başka yolu yokkkk

CUMA YARIŞMASI 116. ETAP BİREYSEL SONUÇLAR

1.dagcılegı ( 87,2 / 82,4 / 4,8 / 5,50% ) 8. TAKIM

2.akrep33 ( 67,0 / 64,0 / 3,0 / 4,48% ) 4. TAKIM

3. asuum( 69,4 / 67,3 / 2,1 / 3,03%) 8. TAKIM

cuma yarışması 116. Etap ilk üç dereceyi paylaşan takım sıralaması

1. ( 8. TAKIM 1.74 % )

2. ( 6. TAKIM 0,83 % )

3. ( 14. TAKIM 0,56 % )
önce dağçileği ve asuumu sonra tüm takımımı tebrik ediyorum
ŞenizŞeniz:hooray::enbuyukkk:

kızlar tbrkler asum ve dağçileği tbrik ediyorum bireyseldeki, başarılarınızdan ötürü
güzel takımımın güzel bayanları hepinizi ayrıca tbk ediyorum başarılarınızdan dolayı

CUMA YARIŞMASI 116. ETAP BİREYSEL SONUÇLAR

1.dagcılegı ( 87,2 / 82,4 / 4,8 / 5,50% ) 8. TAKIM

2.akrep33 ( 67,0 / 64,0 / 3,0 / 4,48% ) 4. TAKIM

3. asuum( 69,4 / 67,3 / 2,1 / 3,03%) 8. TAKIM

cuma yarışması 116. Etap ilk üç dereceyi paylaşan takım sıralaması

1. ( 8. TAKIM 1.74 % )

2. ( 6. TAKIM 0,83 % )

3. ( 14. TAKIM 0,56 % )
önce dağçileği ve asuumu sonra tüm takımımı tebrik ediyorum
ŞenizŞeniz:hooray::enbuyukkk:

teşekkür ederim emin ol haftayada aynı performansı sergileyeceğim....zemuszemus

kızalr yaa yazıları tek tek alıntı yapmadım

ama diyologlarınıza güldüm
biri dio bnm kızım bana şişgo dio
ötekisi dioo bak ne güzel şişgo diceek bi yavrun var
ötekisi dio en azından bak sende koca var dioooo bnde o da yok
alemsiniz
şimdi işe şöle bakayıım bnde
bnde çocuk var ama allahtan daha anne şişgosun felan demio
koca desen o zaten yook baş belaları bana göre onlar
en iyisi bn ozmn :)))))

arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum tabi özellikle dağçileğini ve asuumu
buarada bu ayran olayı benim midemi inanılmaz küçülttü 1 kase çorbayla doyar oldum ayranlı günler kötüydü ama sonrası güsel olduuu a.s

Back
X