Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:) e haklı tabı korkmustur senın ıcın..

geçen yıl arabamla takla atmıştım....acilde doktorla serum konusunda anlaşmaya çalışıyorduk...aynen bende kilo alacağımdan korkumdan o an bile nelerin derdindeydim....birden bana o zamanlarımı hatırlattın elimphia....

ya ben böyle değildim kızlr nerden birdenbire böyle oldum anlamadım..sabah da çikolatayı yemeyi reddtmiştim dr kızdı bana zorla yedirdi çok da kötü hissettim kendimi..eski ben olsam aman nolcak be ben hastayım der bunu bahane bilip neler neler yerdim valla..

kuzum yaa öleyimdir:) bizim kızlar nirde herkez kayıplara karısmış ben yokum diemi gittiler yoksaPP kışın hepsi gelir benim gibi zırlaya zırlaya(((

çok geçmiş olsun öncelikle
yazını dehşetle okudum
allahım inşallah önemli bişeyi yoktur diyerek
kusura bakmaa evet bnde tutmadım bu ayran detoksunu
bn burda herzmn şunu drim
hiiç bişey ama hiçbişey sizin sağlığınız daha önemli değildir
takrardan geçmiş olsun
sen zaten sabah ta rahatsız olduğunu yazmıştıın
bn sana hmn bırak demiştim dee
inşallah şimdi dahah iyisindir
ama neden böle olduun cnm ya çook üzüldüüüm

azracım asinin yerini ayır kuzum ya sıkı üyedir fanatik 8.takımlıdır aynı zamanda
eski üyelerin tabii ki öncelkleri vardır
tabii 15 ağustostan sonra alalım
çünküü tam anlamıyla yerleşsiin bi
ozmana kadar da kilo alma emii
azra kuzum gene karıştı ortalık he geri gelenler yeni gelenler zaten var olanlar çatlatmazsan iyi he benim beynim karıştı epey:)
wallah bnmde kafam karıştııı:bbo:

çok güzel gidiyorsuun seen
azimli ve hırslı aynı zmn davereliniortak

bnde çıktım kızlar
sabah görüşürüz
açıkcası bn pek umutlu değilm
dağçilği sende sabah erknden buraya saf kilonu(yani kalkarkalmaz lavaboya girip çıktıktan sonra tartıl)yazacksın
birde geçen hafta ki kilonu bu yeni aday arkadaşlarımz içinde geçerli
levrek asuuum cemre_aralik sbnmcrm ,editoryal,yayalaguseli
kızlar sizler içinde geçerlii
yarın kilonuzu yazacaksınızzz

bence de elimpia ya sen kendini fzla kaptırmışın sonra kocndan bu yzdn aza işitme gerçi ben dha küçüğüm pek bilmem ama senin de üzülmeni isteemem doğrusu

sağol canım benim merak etme üzülmem..bugün olanlar şanssızlıktı ben normal düzenimde devam edince sağlığım da bozulmaz zaten...sonuçta ben sağlığım için zayıflamak istiyorum..

kaptanım merak etme ben şimdi iyiyim..birdaha detokslarda yokum sadece:)canım ben zaten bugün şu ayran detoksunu hiç yapmadım sabah normaldi ya kahvaltı onu edip işyerine geldim rahatsızlanınca da öğlen tavuk salata yedim hata erişte bile yedim..bugünle ilgili sorun yoktu da onlar dünden kalanlar..
bir de ben yakın zamanda dayımı kaybettim ya çok üzüldüm çok ağladım günlerce dr onun da etkisi bu vücut kendini bırakabilir dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…