beni görceksiniz serum yedim ya acaba kilo almışmıyım diye hemen tartıya yöneldim ki eşim bir bağırdı şimdi hastanaden geldik heryerin delik deşik sen hala tartıya koşuyorsun..kafayı mı yedin dedi ki eşim bana bğırmaz normalde çok kızdı çook..bi de ben gelmşim eti form arıyorum yemek için o pide söylemeye kalkıyor onun tartışmasını yapıyorum...bisüre çaktırmadan diyet yapıcam kızlar:)
ya sen iyi olda sabah kaç çıkacağın önemli değil......şimdiki tek derdim de sabah kaç çıkacağım:)
ya sen iyi olda sabah kaç çıkacağın önemli değil......lmaz:
kızlar uuykm geldıo ben yatıyorm hem vucudum yenılensınopuyorum hepınızı yarın gorusurz
kızlar uuykm geldıo ben yatıyorm hem vucudum yenılensınopuyorum hepınızı yarın gorusurz
çok geçmiş olsun öncelikleselam güzeller iyi akşamlar nasılsınız bakalım...benim başım aneler geldi bilseniz..bu kofti elemanınız ben saat 16.00 gibi bayılmışım ondna önce de pek iyi değildim sabahtan rahatsızlanınca pek toparlanamamıştım birden kalp atışlarım hızlandı her tarafım uyuştu derken sandalyeden düşerken bir arkadaş tutmuş beni...eşime haber vermişler işyerlerimiz yakın Allahtan o geldi hemen ben iki seksen yatıyorum bu arad neyse işyeri hekimi hemen hstaneye götürün ekg çekilsin falan demiş..hastaneye götürdüler ama ben yüremiyorum resmen tekerlekli sandalyede falan içeri aldılar pek kendimde dğeildim zaten...neyse serum verdiler kan aldılar bu ara benim damarlarım derinde serum için kolumu kevgire çevirdiler acıdan mahvoldum iki kolum ellerimin üstündeki bütün damarları ziyaret ettiler sağolsunlar:)biryandan eşimin ödü kopmuş öyle telle haber verilince onun da beti benzi atmış bana bisürü laf etti diyet olayın bitmiştir diye falan..Allahtan kan sonuçları gelince kendimi savunabildim tüm değerlerim normal biraz kendime gelir gib oldum tam çıkışa geldik ben yine baygınlık geçirdim tansiyonum 8e 5 e düşmüş hadi bir saat daha yatırdılar derken anca tansiyon 9-6ya çıkabildi..napalım yatmakla da bişi olmuyordu eve geldik taksiyle hala kamyon çarpmış gibiyim..serum vermemesi konusunda dr la bayağı bir pazarlık ettim sonunda kilo aldırmaz deyince razı oldum eşim yine kızdı falan derken Allahım ne gündü be:))
kızlar ben çıkıorum hepinize ii geceler kptnım sbh kilo bildirimine gelcem inş fazla çkmam yaw
eski üyelerin tabii ki öncelkleri vardırazracım asinin yerini ayır kuzum ya sıkı üyedir fanatik 8.takımlıdır aynı zamanda
wallah bnmde kafam karıştııı:bbo:azra kuzum gene karıştı ortalık he geri gelenler yeni gelenler zaten var olanlar çatlatmazsan iyi he benim beynim karıştı epey:)
çok güzel gidiyorsuun seenii akşamlar bayanlar...
öğle yemeğinde 4 adet chery domates yedim.akşam üzerede 4 kaşık pilav ve 3 adet köfte yedim.şimdide mekiğe başlayacam......
herkez zayıfladığımı fark ediyor ve destek veriyor...bana inanan herkese teşekkür ederim...beni sizler var ettiniz...zemuszemus
bence de elimpia ya sen kendini fzla kaptırmışın sonra kocndan bu yzdn aza işitme gerçi ben dha küçüğüm pek bilmem ama senin de üzülmeni isteemem doğrusu
AZRACIM baskül öle cici rakamlar cıkarasıya kadar cıx yemek bile yememm(((
çok geçmiş olsun öncelikle
yazını dehşetle okudum
allahım inşallah önemli bişeyi yoktur diyerek
kusura bakmaa evet bnde tutmadım bu ayran detoksunu
bn burda herzmn şunu drim
hiiç bişey ama hiçbişey sizin sağlığınız daha önemli değildir
takrardan geçmiş olsun
sen zaten sabah ta rahatsız olduğunu yazmıştıın
bn sana hmn bırak demiştim dee
inşallah şimdi dahah iyisindir
ama neden böle olduun cnm ya çook üzüldüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?