Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azra kuzum gene karıştı ortalık he geri gelenler yeni gelenler zaten var olanlar çatlatmazsan iyi he benim beynim karıştı epey:)

ii akşamlar bayanlar...
öğle yemeğinde 4 adet chery domates yedim.akşam üzerede 4 kaşık pilav ve 3 adet köfte yedim.şimdide mekiğe başlayacam......
herkez zayıfladığımı fark ediyor ve destek veriyor...bana inanan herkese teşekkür ederim...beni sizler var ettiniz...zemuszemus

bu arada saat 22.00-02.00 arasında vucut kendını yenılermıs bugun ısvec dıyetı topıgınde paylasmıs arkadaslar erken yatıp erken kalkmak gerek daha dınc hıssedıo ınsan kendını ne kadar gec yatarsan o kadar cok uyuma ıstegı duyuyorsun bu bı gercek tecrubeyle sabıt bı ara uyku duzenım caaıp bozulmustu 5-6-7 de uyuyup aksama kadar yatasım gelıyodu moralım bozuktu depresyonda gıbı hıssedıyordum kendımı.. bugun erken yatacagım zaten uykum da var :) 50 mekık ceker bacakları 50 ser kez calıstırıp uyurum.

selam güzeller iyi akşamlar nasılsınız bakalım...benim başım aneler geldi bilseniz..bu kofti elemanınız ben saat 16.00 gibi bayılmışım ondna önce de pek iyi değildim sabahtan rahatsızlanınca pek toparlanamamıştım birden kalp atışlarım hızlandı her tarafım uyuştu derken sandalyeden düşerken bir arkadaş tutmuş beni...eşime haber vermişler işyerlerimiz yakın Allahtan o geldi hemen ben iki seksen yatıyorum bu arad neyse işyeri hekimi hemen hstaneye götürün ekg çekilsin falan demiş..hastaneye götürdüler ama ben yüremiyorum resmen tekerlekli sandalyede falan içeri aldılar pek kendimde dğeildim zaten...neyse serum verdiler kan aldılar bu ara benim damarlarım derinde serum için kolumu kevgire çevirdiler acıdan mahvoldum iki kolum ellerimin üstündeki bütün damarları ziyaret ettiler sağolsunlar:)biryandan eşimin ödü kopmuş öyle telle haber verilince onun da beti benzi atmış bana bisürü laf etti diyet olayın bitmiştir diye falan..Allahtan kan sonuçları gelince kendimi savunabildim tüm değerlerim normal biraz kendime gelir gib oldum tam çıkışa geldik ben yine baygınlık geçirdim tansiyonum 8e 5 e düşmüş hadi bir saat daha yatırdılar derken anca tansiyon 9-6ya çıkabildi..napalım yatmakla da bişi olmuyordu eve geldik taksiyle hala kamyon çarpmış gibiyim..serum vermemesi konusunda dr la bayağı bir pazarlık ettim sonunda kilo aldırmaz deyince razı oldum eşim yine kızdı falan derken Allahım ne gündü be:))

nasıl dayanıyorsun o kadar spora ya anlamıyorm ben terlemekten nefret edıyorum aslnda sporu o yuzden gozum yemıyo :)

sırf can sıkıntısından yapıyorum...yalnız yaşıyorum..sevgilim yok şuaralar...o yüzden kendimi verdim şuara zayıflama işine...blogda oluştrudum yazıyorum zayıflama günlüğümü...yapacak işim olsa emin ol bende bu kadar ilgilenemem.....:teytey:

cok gecmıs olsun yaa gulsem mı uzullsem mı bılemedım sımdı yanı uzuldum de oyle bı anlatmıssın kı :) hey allah bıda yok sana boyle dıyetler.. dıkkat et kendıne. ee ıkı kere mı bayıldın bugn yanı?? ben bı ara gırıp bakmıstım buraya gene kotu olmustun cıkolata yemıstın falan ?? bu arada mısafırlerın gelmedı mı?

benım de bu ara cok bos vaktım var da azıcık terleyınce bıle dus alma ıhtıyacı duyuyorm terleyınce o halde spora devam edemıyorm off cok nazlıyım

anacığım dikkat et kendine ya....çok çok geçmiş olsun.....a.s.

valla yok özlemcim bugün o kadar canım yandı ki aman ha asla..benim eski uyguladığım diyet gayet sağlıklıymış demek ki herşeyim normal sadece sabah kustuğum için su ve tuz seviyesi biraz düşük çıktı o kadar..en azından bunu öğrendim iyi oldu:)
ben sabahkinde tam kendimden geçmemiştim baygınlık geçirmiştim sadece öğleden sonrkinde ödüm koptu çünkü kalp çarpıntısıyla geldi tutamadım kendimi..bu ara çok da üzüldüm ya onun da etkisi olabilir dedi dr..bol bol dinen dedi yarın için de rapor verdi..
misafirlerim geldi canım dün ona da sinir oldum 4 kişi geldiler eltim annesiyle kızkardeşi ve kaynım şeklinde..ve biliyorsun habersiz geldiler..dün gece yemekten sonra bir arkadaşlarına ziyarete g,ttiler ve gece 01.00 e doğru geldiler onları bekledim tabi ki e gelince de hemen yatılmadı 02.00 di yatığımızda sabah da 07.00de onlara kahvaltı hazırlamak için kalktım derken uykusuz da kaldım..

beni görceksiniz serum yedim ya acaba kilo almışmıyım diye hemen tartıya yöneldim ki eşim bir bağırdı şimdi hastanaden geldik heryerin delik deşik sen hala tartıya koşuyorsun..kafayı mı yedin dedi ki eşim bana bğırmaz normalde çok kızdı çook..bi de ben gelmşim eti form arıyorum yemek için o pide söylemeye kalkıyor onun tartışmasını yapıyorum...bisüre çaktırmadan diyet yapıcam kızlar:)

masallah yahu hanı 2 kısı geleceklerdı sadece :) gıttılermı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…