Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cok gecmıs olsun elimphia bısey olmaz o kadar cıkolatadan zaten 2 gundur bısı yemıyodun:) uzulme sınırlenme de odul olsun bu da :)

okunmuyo artık gecmısler ya cok yazılıyo ben sabah erken kalkıp serınlıkte fatura odemeye gıttım hem bıraz dolandım yuruyus nıyetıne kıtap falan aldım.. ıyı olduç ama cok uykum var bıraz sızabılırım :)

günaydın iltercim nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın bakalım kaydirigubbakcemile3

ilter nereye kaçtın hmnkaydirigubbakcemile
işleirmi biraz toparlıyayım dedim ama hiç birşey yapmadan geri geldim :roflol:
canım çok sıkıyorusun sen kendini kafana çok takıyorsun biraz rahat ol sıktıkca dahada çok kilo alıyor insan benden sana tavsiye biraz kafanı toparla ondan sonra diete başla ama diet yapıyorum deme kendine bile hazırladığın yemekler hafif şeyler olsun az ye sık yee ozaman kilo verirsin

çok geçmiş olsun bitanem ya dikkat et kendine okadar zorlama bence bünyeni sen zaten sağlıklı şekilde kilo veriyorsun bence daha fazla yapma o detoksu
bak ne diyecem hiç sinirlenme bence çikolata yediğine çünki dietisyenler bir haftada bir gün istediğin herşeyi yemene izin veriyorlarki böylelikle vucut rejimi bıraktığında hızla kilo almamayı öğrensin diye
en güzeli az yemek ve sık yemek

yok canım yapmıyorum zaten bıraktım detoksu demek ki benim bünyeme uygun değilmiş..gören herkes sana ne oldu kamyon çarpmışa dönmüşün diyolar:))
öğlen ızgara tavuk salata ve iki kaçık erişte yedim cacık da aldım ama yiyemedim:))
canım ben normalde şok diyetlere karşşıyımdır ben zaten az yiyerek veriyordum da şimdi izne çııyorum bir hafta düzenim bozulcak e ramazan da geliyor bari 2 kg atayım da öyle gideyim dedim ama nasip değilmiş napayım..

ilk kez geçmişler çok oluyor die şikayet edeni duyduum
şükür allahıma bugünleri bize gösterdiği içiiiin:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
Evet devammm ayran dİyetİneee....
bu ayranı bidaha yaparsam ne oluuumkötükedihüso

bende yemiyecegim şimdi şeftali yemeyi düşünüyorum artık yogurtla ilgili bişey görmek istemiyorum ıııııııııııııııı

kızlar ya nedir bu ramazan takıntısı ben de tam tersi ramazanda veririm diye düşünüyorum
akşam iftarı su ve 1 tane hurmayla açın çorba ve salata yeyin tamam işte hepsi bu
2 saat sonra yaz günü zaten meyve veya hafif sütlü tatlı ile (hatta dondurma dahi olabilir) ödülünüzü alın
sahurda canınız ne çekiyorsa yeyin ama en az 2 litre suyu iftarla sahur arası tüketmeyi ihmal etmeyin yeter
ben ipek çorba sevmem o nedenle hiç çorba almadan yemeklerden 1 er kaşık alıyorum yiyemiyor bile insan suyun üstüne
aman sahura kadar oturmayın işte o zaman şişerde şişersiniza.s

elimpia sütlü bir tatlı rahatlatır midenide tahriş olmuş olan sisteminidehiç bişey bulamazsan danetteler varya puding olanı onlardan yesen iyi gelir

walla huseliim bn orucumumu açarıım üstüne 1 buçuk lt suyumu o dak bitiriimkafamçokkarıştı
ama birde yemek yerim bir daha yerim ki aklin haylin kaçarcokacimcoook
bnde şaşıyorumo boş mideyi 1,5 suyla doldurup üstüne daha nasıl yemk yediğimii:1ninca:

evet azra karpuz cok güzeldi keşke

valla kızlar bence adı nolursa olsun böyle detoksları çok çok mecbur kaldığımızda yapmalıyız..örnek veriyorum ben 20 li yaşlardan beri 70 ve üstündeyim dolayısıyla 70 e kadar inince o kiloda sabitlenebilirim..haftalarca inemezsem ancak o zaman denerim bir daha ..o da ayran olmaz da protein detoksu olu örneğin..biz az yiyelim sık yiyelim normal düzende devam edelim valla..en güzeli..ben şimdi haftalardır oturttuğum düzeni de bozdum belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…