iyiyim canım sen nasılsın bakalım kaydirigubbakcemile3günaydın iltercim nasılsın
işleirmi biraz toparlıyayım dedim ama hiç birşey yapmadan geri geldim :roflol:ilter nereye kaçtın hmnkaydirigubbakcemile
canım çok sıkıyorusun sen kendini kafana çok takıyorsun biraz rahat ol sıktıkca dahada çok kilo alıyor insan benden sana tavsiye biraz kafanı toparla ondan sonra diete başla ama diet yapıyorum deme kendine bile hazırladığın yemekler hafif şeyler olsun az ye sık yee ozaman kilo verirsinneslihan hiç yarış modunda degilim bu haftayı kg vermiş olarak atlatıp bir az ara vereyim diyorum üzerimde piskolojik baskı hissediyorum sanki bu yarışta sorumluluk almak zor geldi bana sanki kg veremiyecekmişim gibi geliyor vede veremiyorum nedense önümüzdeki hafta kendimi serbest bırakmak istiyorum zaten misafirimde gelecek ramazanda güzel bir diyet listesiyle inşallah en azından kg almadan atlatırım
çok geçmiş olsun bitanem ya dikkat et kendine okadar zorlama bence bünyeni sen zaten sağlıklı şekilde kilo veriyorsun bence daha fazla yapma o detoksuselam kızlar ben sabah iyi dğeildim yazmıştım..onu yazar yazmaz kustum afedersiniz..o kadar kötü kustum ki baygınlık geçirdim..fenalaştımm falan beni revire indirdiler..orda yatıyordum bunca zamandır dr un zoruyla 3 bar çikolata yedim sinir oldum..yemicem diyorum olmaz yiceksin diyor..
neyse şu anda üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum...rapor vereyim dedi de izinde arkadaşlar var iş çok başladım işime mecburen..ama hala kendimde değili yüzüm gözüm şişti..
bak ne diyecem hiç sinirlenme bence çikolata yediğine çünki dietisyenler bir haftada bir gün istediğin herşeyi yemene izin veriyorlarki böylelikle vucut rejimi bıraktığında hızla kilo almamayı öğrensin diyekızlar hepinize çok tşk ederim..ya biliyorsunuz ben başındna beri gayet güzel beseniyordum sağlığıma da çok dikkat ediyorum beni bu ayrandetoksu mahvetti..12 de öğle yemeğine incem çorba falan içerim yanımda getirdim ama onu içemicem artık..benim midem hassas kaldırmadı bir de damak tadımın çok dışında bişeydi..boşu boşuna bir de çikolata yedim ona sinir oldum..neyse kızlar akşam eve gidip dinlenince bişeyim kalmaz ben iyiyim merak etmeyin:)bir daha şok diyetler yok..az sık yedim mi daha güzel veriyorum..
ilk kez geçmişler çok oluyor die şikayet edeni duyduumokunmuyo artık gecmısler ya cok yazılıyoben sabah erken kalkıp serınlıkte fatura odemeye gıttım hem bıraz dolandım yuruyus nıyetıne kıtap falan aldım.. ıyı olduç ama cok uykum var bıraz sızabılırım :)
bu ayranı bidaha yaparsam ne oluuumkötükedihüsoEvet devammm ayran dİyetİneee....
ilk kez geçmişler çok oluyor die şikayet edeni duyduum
şükür allahıma bugünleri bize gösterdiği içiiiin:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
bu ayranı bidaha yaparsam ne oluuumkötükedihüso
nie noldu kaptanım??sen de mi kendini kötü hissediyon
karpuza kurban olayıım
o çook daha iyiyidiii
elimpiye canım nasıl oldun toparladınmı kendiini biraz nasılsın
kızlar ya nedir bu ramazan takıntısı ben de tam tersi ramazanda veririm diye düşünüyorum
akşam iftarı su ve 1 tane hurmayla açın çorba ve salata yeyin tamam işte hepsi bu
2 saat sonra yaz günü zaten meyve veya hafif sütlü tatlı ile (hatta dondurma dahi olabilir) ödülünüzü alın
sahurda canınız ne çekiyorsa yeyin ama en az 2 litre suyu iftarla sahur arası tüketmeyi ihmal etmeyin yeter
ben ipek çorba sevmem o nedenle hiç çorba almadan yemeklerden 1 er kaşık alıyorum yiyemiyor bile insan suyun üstüne
aman sahura kadar oturmayın işte o zaman şişerde şişersiniza.s
evet azra karpuz cok güzeldi keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?